• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin çok canim sikkin

Kızı için ilaç parası vermeyip parayı kardeşine veren bir adam için ben sana anca boşan derim.Ama sende bana muhtemelen okumadım ailem sahip çıkmaz diceksin.Bende sana kırılma diye kader dicem ama içimdende iyi b*k yedin dicem.Falan.Başkada bişey diyemicem bu konuya.

ne barışmasııı yahu...
ne yazacagımı bilemedim tarifi yokkkkk

Kardeşi kızından önemli demekki. Bence o eve falan da bakmiyordur. Kizkardesinizden al demesi manidar geldi söz ona çok mu para varıyorsunuz. Eşiniz neden n öyle birşey dediki?

Kaynanam gile altli üstlü otutuyoruz hesaplar bir onun icin kp eve bakiyor ama kocamin hesabindada parasi var inanirmisiniz sanki suclu benim annesi gilde yiyip iciyor sadece yatmaya eve geliyor oda salonda uyuyor
Cidden nefrettttlik yani...insann esine para istetirmi..ztn olmasi lazim sizde...

sorumsuzluk işte tam da bu kızına bi ilaç parası bile vermiyor tabiki de ilk adımı siz atmayin :KK12:

Benim kv d bebeğim hastayken, " oğlumdan para isteme, onda yok" diye 17 için konuşmuştu.Bugunun 60-70 tl.si.Kocam çok kizdi ona.Ben de kv ye " niye ki oğlun yapmayi biliyo da bakmayi mi bilmiyo " dedim.Fesatliktan söyledi.Misafir gelecek diye 200 tl yemek malzemesi paradi istedi 3 gün sonra.öyle biri..

hesapların bir olması kadar karaktersizce bi aile yapısı tanımıyorum ,taşlanıcam belki ama kayınpeder gelin değil de harem kurmuş gibi takılıyor gelir hep bana ,sapıkça gelir maddi de olsa bu yapı.. çalışın arkadaşım çalışın ,evlenmedim diye üzülüyorum bide ben ,şu kadınların yaşadıklarına bak ya hu,ailen falan yok mu senin , böyle koloni yapıya hapsolmanıza nasıl gönülleri razı geliyo ?

Benim kv d bebeğim hastayken, " oğlumdan para isteme, onda yok" diye 17 için konuşmuştu.Bugunun 60-70 tl.si.Kocam çok kizdi ona.Ben de kv ye " niye ki oğlun yapmayi biliyo da bakmayi mi bilmiyo " dedim.Fesatliktan söyledi.Misafir gelecek diye 200 tl yemek malzemesi paradi istedi 3 gün sonra.öyle biri..
karaktersiz,y.vşak,kıskanç ,sapık...uzar gider bu liste kayınvalidenizin özelliklerini saymak istesek

Back
X