Bunu artik kimseye anlatamiyorum kalbimin ustune bi duvar ordum ve aradabi kırılıyo kendime hakim olamiyorum cok uzuluyorum simdi iste benim bi arkadas gurubum var okulda ama iste onlar bole kend aralarinda cok iyiler konusuyolar mesajlasiyolar disari cikiyolar hani beni cagirmiyolar zaten bunu onemsemiyorum onlardan biri iste benim ilkokulda son sene cok yakin oldugum biriydi 9 dada cok yakindik hep onla konusur muhabbet ederdim en yakinim o. İdi ama artik konusmuyo gibiyiz sadece ayni arkadas grubundayiz diye muhabbetimiz var zaten cok uyumlu insanlar deildik bazi durumlarla yakin olmustuk neyse iste ben zaten onlarin yaninda okuldayken bi sorun yok hani bi muhabbet ederken ole kosede oturcak bi tipte deilim ama olmuyo iste onlar ikili ikili ayni siniftalar bi ben farkli basima bisey gelse bisey olsa onlara anlatabilirmiyim onu bile bilmiyorum eskiden bi arkadasim vardi cok yakindik gecen senede ben bu arkadas gurubunda cok zorlaniyodum ama onun sayesinde ayakta duruyodum simdi o da bana soguk soguk cevap veriyo mesaj atmiyo cok kotuyum aslinda okulda birsuru kisiyle muhabbetim var ama ben oyle arkadaslarindan ole kolay kolay kopabilen deger verdigi insanlardan kolay kolay vazgecebilen biri deilim aradabi duygulanip eskiyi dusunup cok kotu oluyorum zaten surekli evdeyim bi sinaftaki kizlar var onlarla mesajlasiyorum yardim edin bunu artik birine anlatmasam cildircaktim bu gun yine cok duygulandigm bi gun yardimci olursaniz cok sevinirim