• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin cok mutsuzum

bdisneyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
28
0
36
35
Eskişehir
Bunu artik kimseye anlatamiyorum kalbimin ustune bi duvar ordum ve aradabi kırılıyo kendime hakim olamiyorum cok uzuluyorum simdi iste benim bi arkadas gurubum var okulda ama iste onlar bole kend aralarinda cok iyiler konusuyolar mesajlasiyolar disari cikiyolar hani beni cagirmiyolar zaten bunu onemsemiyorum onlardan biri iste benim ilkokulda son sene cok yakin oldugum biriydi 9 dada cok yakindik hep onla konusur muhabbet ederdim en yakinim o. İdi ama artik konusmuyo gibiyiz sadece ayni arkadas grubundayiz diye muhabbetimiz var zaten cok uyumlu insanlar deildik bazi durumlarla yakin olmustuk neyse iste ben zaten onlarin yaninda okuldayken bi sorun yok hani bi muhabbet ederken ole kosede oturcak bi tipte deilim ama olmuyo iste onlar ikili ikili ayni siniftalar bi ben farkli basima bisey gelse bisey olsa onlara anlatabilirmiyim onu bile bilmiyorum eskiden bi arkadasim vardi cok yakindik gecen senede ben bu arkadas gurubunda cok zorlaniyodum ama onun sayesinde ayakta duruyodum simdi o da bana soguk soguk cevap veriyo mesaj atmiyo cok kotuyum aslinda okulda birsuru kisiyle muhabbetim var ama ben oyle arkadaslarindan ole kolay kolay kopabilen deger verdigi insanlardan kolay kolay vazgecebilen biri deilim aradabi duygulanip eskiyi dusunup cok kotu oluyorum zaten surekli evdeyim bi sinaftaki kizlar var onlarla mesajlasiyorum yardim edin bunu artik birine anlatmasam cildircaktim bu gun yine cok duygulandigm bi gun yardimci olursaniz cok sevinirim

Neden baskalarina bagimlisinizki?
Kaynayip karismak icin illada bi destekmi bekliyosunuz?

Oku, izle, dinle, ders calis, ailenle vakit gecir.. Arkadasin sana ciddi bi katkisi yok. Yatirimini zihin dunyana ve ailene yap. Sen dolu bi insan olursan cevren dolar zaten

Oku, izle, dinle, ders calis, ailenle vakit gecir.. Arkadasin sana ciddi bi katkisi yok. Yatirimini zihin dunyana ve ailene yap. Sen dolu bi insan olursan cevren dolar zaten
Onlarida yapiyorum zaten ama sizce arkadas da gerekli bisey deil mi biseylerini anlaticagin eylencegin vakit gecirecegin ben bu arkadaslarimla olan durumunu zaten siniftaki arkadaslarla eylencesine falciya gitmistik ve adamin dedikler salliyodu Ama bana farkettirdi bu durumu

İlla samimi olmak zorunda degilsin ki. Ne kendini soyutla nede kaynasmaya calis. Gerekirse yalniz kal. Zaten sirrini da kimseye anlattma guvenme. Bende lisedeyken kendimi asosyal moduna almistim :D cagirdiklari hic biyere gitmiyodum mesaj atmiyodum okula bile gitmiyordum sonra adim ruh a cikti geri dondum. Ama yalniz kaldigim sure icinde mutluydum. Arkadaslarinin hepsinin uzaklasmasinin sebebi ne peki ?

Onlarida yapiyorum zaten ama sizce arkadas da gerekli bisey deil mi biseylerini anlaticagin eylencegin vakit gecirecegin ben bu arkadaslarimla olan durumunu zaten siniftaki arkadaslarla eylencesine falciya gitmistik ve adamin dedikler salliyodu Ama bana farkettirdi bu durumu

Yaş kaç? ne falcısı? Gereksiz arkadaş gereksizdir işte, şu değer verdim mi kopamıyorum gibi büyük lafları etmeyin yahu, ne oldu ne badireler atlattınız daha, bitiyor işte abuk arkadaşlıklar.

Eğer bir sıkıntın varsa sadece ailene anlat insanın tek dostu ailesidir bunu unutma.

Ya zaten sosyallesiyomussun okulda baska arkadaslarin varmis, samimiyet zorla kurulmaz ki kendiliginden gelisir, olmuyosa zorlama mutsuz etme kendini

İlla samimi olmak zorunda degilsin ki. Ne kendini soyutla nede kaynasmaya calis. Gerekirse yalniz kal. Zaten sirrini da kimseye anlattma guvenme. Bende lisedeyken kendimi asosyal moduna almistim :D cagirdiklari hic biyere gitmiyodum mesaj atmiyodum okula bile gitmiyordum sonra adim ruh a cikti geri dondum. Ama yalniz kaldigim sure icinde mutluydum. Arkadaslarinin hepsinin uzaklasmasinin sebebi ne peki ?
Ya sanirim bu bahsettigim arkadas grubuyla hoc zaten oyle cok cok yakin olmadim zaten ben. Asosyal olmayi pek becerebilcek bi insan deilim zaten bu durumu fazlaca hissettigimden beri piskolojik olarak ben baska insanlar iyi davranmaya samimi olmaya basladim istemsizce bu beni daha da kopartti onlardan obur bahsettigim eski gercekten cok yakin olan cok sevdigim o arkadasimin nedenini gercekten bilmiyorum mesaj atiyorum zoraki cevap veriyo soguk davraniyo onu zaten hic kabullenemedim bide bu okuldaki arkadas grubuna girmemin en buyuk sebebi iste obur aslinda pek uyusmadigimizi farlettigim yakin arkadasimdi iste biraz karisik oldu ama bu

Bunu artik kimseye anlatamiyorum kalbimin ustune bi duvar ordum ve aradabi kırılıyo kendime hakim olamiyorum cok uzuluyorum simdi iste benim bi arkadas gurubum var okulda ama iste onlar bole kend aralarinda cok iyiler konusuyolar mesajlasiyolar disari cikiyolar hani beni cagirmiyolar zaten bunu onemsemiyorum onlardan biri iste benim ilkokulda son sene cok yakin oldugum biriydi 9 dada cok yakindik hep onla konusur muhabbet ederdim en yakinim o. İdi ama artik konusmuyo gibiyiz sadece ayni arkadas grubundayiz diye muhabbetimiz var zaten cok uyumlu insanlar deildik bazi durumlarla yakin olmustuk neyse iste ben zaten onlarin yaninda okuldayken bi sorun yok hani bi muhabbet ederken ole kosede oturcak bi tipte deilim ama olmuyo iste onlar ikili ikili ayni siniftalar bi ben farkli basima bisey gelse bisey olsa onlara anlatabilirmiyim onu bile bilmiyorum eskiden bi arkadasim vardi cok yakindik gecen senede ben bu arkadas gurubunda cok zorlaniyodum ama onun sayesinde ayakta duruyodum simdi o da bana soguk soguk cevap veriyo mesaj atmiyo cok kotuyum aslinda okulda birsuru kisiyle muhabbetim var ama ben oyle arkadaslarindan ole kolay kolay kopabilen deger verdigi insanlardan kolay kolay vazgecebilen biri deilim aradabi duygulanip eskiyi dusunup cok kotu oluyorum zaten surekli evdeyim bi sinaftaki kizlar var onlarla mesajlasiyorum yardim edin bunu artik birine anlatmasam cildircaktim bu gun yine cok duygulandigm bi gun yardimci olursaniz cok sevinirim
Bu günleri atlattıktan sonra tamamsın demektir.
Kimsenin kalmadığını hissettikten ve buna da alıştıktan sonra bir daha asla birilerini aramıyorsun.
Arasan bile bulamadığında üzülmüyorsun, yoluna rölantide devam ediyorsun.
Bununla ne kadar çabuk yüzleşirsen o kadar iyi.
Çünkü insanların seni ne zaman yarı yolda bırakacağını bilemezsin.
Bağışıklığı erkenden kazanmalısın ki, daha büyük kazıkları atlatabilesin.

Bu günleri atlattıktan sonra tamamsın demektir.
Kimsenin kalmadığını hissettikten ve buna da alıştıktan sonra bir daha asla birilerini aramıyorsun.
Arasan bile bulamadığında üzülmüyorsun, yoluna rölantide devam ediyorsun.
Bununla ne kadar çabuk yüzleşirsen o kadar iyi.
Çünkü insanların seni ne zaman yarı yolda bırakacağını bilemezsin.
Bağışıklığı erkenden kazanmalısın ki, daha büyük kazıkları atlatabilesin.
Bende atlattigimi saniyodum ama aradabi eskiyle ilgili bisey goriyim anilarim aklima gelsin biriksin yine kotulesiyorum

Arkadaşlıkların çoğu geride kalır. Okul yıllarında oluşan sıkı arkadaşlıkların çok azı aynı çizgide devam ediyor.
Geriye hiç dönüp bakmayın. İllaki yaş ilerledikçe farklı çevrelerden kafanıza, hayatınıza daha yatkın insanlar çıkacaktır.
Hiç üzülmeyin.
Kopamıyorum da demeyin.. Bitmesi gereken arkadaşlıklar biter, samimiyetler azalabilir.

Vaktini başkalarına harcamayı istemek yerine kendine yatırım yap.
Kendini geliştir.
Çıkarların başladığı yerde dostlukların bittiğini gördüm.
Nr kadar guclu olursan o kadar imrenilirsin.
Salla gitsin onları.

Bahsettiğin meseleyi üniversite 1 de yasadim. Uç kişilik gruptuk. Karakter olarak onların ikisi daha uyumluydu ve dislanmaya basladim. Programlarına beni dahil etmemeye baslamislardi. Üstelik sen kendi memleketinde ailenin yanindasin ben ggurbette tek basimaydim bir onlar vardi. Ama hiç mi hic acimadan bitirdim arkadasligimi. Boyle arkadaslik olmaz olsun dedim. Bu çok zor birşey değil. Sende kop bu insanlardan. Yeni ve kendini yanlarında mutlu hissedecegin insanlarla takil. Gerekirse onursuz birlikteliklerdense onurlu yalnizliklari tercih et.

Boşver be gülüm yaşın küçük olmalı arjadaşta bi yere kadar kendine vsşka meşkuliyetler bul tada başka arjadaş

Bak canım bu yaşlarda,insan aleden çok arkadaşlara değer veriyor.Tüm dünyası arkadaşları,sevgilisi sanıyor.Kafa yapına uymayan insanlarla görüşmek için kendini zorlama.Hayatın boyunca bir sürü arkadaşın dostun olacak.Bugün sıkı fıkı olduklarıla belkide yarın kopacaksınız.Hayat olduğu yerde dsurmuyor yani.Dert etme.

Back
X