Konu sahibi senin adına çok üzüldüm, hiçbir kadın şiddeti haketmez ne olursa olsun, eşin birde Polis , sana dar kafalı diyor, her lafında tersliyor , şidddet uyguluyor , sokağın ortasında tokat atacak kadar arsız ve en ufak şeyde seni ispiyonlayacak kadarda karaktersiz..
Konuyu başından beri takip edıyorum, herkes biz sana yardım edıyoruz senin yaptıgına bak falan demişler.. Bu şekilde aşağalayarak yardım edeceklerse hiç etmesinler bence .. Özelliklede bir üye '' senin beynin patlatılmış mıydı önceden '' falan yazmış. Ne kendini bilmezlik bu ya ? Kadın eşimi sevıyorum dedi diye mi tüm bu yorumlar? Kadın ailem doğru dürüst sahip çıkmıyorlar diyor.. Gitse iyi davranmayacaklarını biliyor çünkü.. Napsın ki ? Biraz empati kuralım.. Burada mağdur olan bir bayan var, eşiyle severek evlenmiş beklentileri varmış ama eşi beklediği gibi çıkmamış.. O kadın bunun üzüntüsünü yaşıyor , ailesi onu istemediği içinde hemen bırakıp gıdemıyor..
Boşanıcakmış zaten , ne diye hakaret edılıyor ki onu anlamadım.. Siz hemen '' bu adamı bırak git '' kolay mı o kadar yani, ama konu sahibi kararını vermiş ve boşanacak , bende sonuna kadar boşanmasını söylüyorum. Ama lütfen biraz daha anlayarak ve karşımızdakini kırmadan yorum yapalım..