bence önemsemiyormuş gibi yap kaçan kovalanır çünkü
Kesinlikle mesaj atma. Ne şarkı göndermesi yau. Adam seni hiç umursamıyor bile. Tamamen kes bağlantını bence.
İllaki birşey demek ya da yollamak sizi rahatlatacaksa yapın bunu ..Fakat şarkı yollamayın tabiiki.. '' Haddini fazla aştın, bir daha hadsizlik yapıpta arama beni.. İçimde zerre kıynetin kalmadı.''
Böyle bir not ona yeter de artar bile bence. Sonrada gerçekten gidin, ama umut beklemeden gerçekten !
sen şimdi ne yapsan iz bırakman mümkün değil canım; maalesef umursamıyormuş... şu an onun yaptığı herşeyde sen de iz bırakabilir ; aradaki fark bu zaten...
yapacağın şey gerçekten arkanı dönüp gitmek...
Can soğuyunca acı ortaya çıkar.. Hayır ağır olmaz.. Eğer ağır olduğunu düşünüyorsanız içinizde onu kaybetme korkusunu ve geri dönme şansını tamamen kapattığınızı düşündüğünüz içindir.. Kendinizden bile saklasanızda bunu , doğru olan bu.
Şöyle bir düşündüm ki ; '' Bir insana değerinden fazla değer verince, kendi değerini kaybedermiş. '' Naçizane tarif etmesede içimdeki sancıyı ; değmezmiş. Ve lütfen bir daha hadsizlik yapıpta beni arama, çünkü içimde zerre değerin kalmadı.
Böyle olabilir, diğeri ağırsa :92:
ayda yılda bir mesaj atardı artık hiç atmaz eminim inatcıdır cünkü smdi canım mesaj atıcam ona bunumu yazayım aynen
Şöyle bir düşündüm ki ; '' Bir insana değerinden fazla değer verince, kendi değerini kaybedermiş. '' Naçizane tarif etmesede içimdeki sancıyı ; değmezmiş. Ve lütfen bir daha hadsizlik yapıpta beni arama, çünkü içimde zerre değerin kalmadı.
bumu??? sadece
kızlar meraba cok kısa bir süre sonra eski sevgilimle bulusucam napıcam bilmiorm ama niyeti farklı yani özledi beni öncedende bulustuk benm aceleci tavrmdan kaybeden ben oldum bu sefer asık etmek istiyorm onu tekrar napmalıyım sizce yarm edn lütfen
Niyeti farklı derken?
Konunun başını okurken tam tavsiye verecektim buluşmanda neler yapabileceğine dair... Ki bir baktım yine önce umutlandırılıp sonra da kalbi kırılıp yarı yolda bırakılmış bir kızcağızımız daha... :26:
Bir erkeğin hayatından çıkan kızlar genelde iz bırakmak adına son bir hareket yapma eğimilimindedirler ama emin ol hiçbir şey yapmamak, gayet sessiz ve sakince onun hayatından çıkman, yok olman ve hiçbir şekilde onunla iletişime geçmemen en iz bırakıcı şey olacaktır.
O yüzden sana tavsiyem Face'ten, MSN'den her yerden sil, numarasından ve ona dair her şeyden kurtul ve hiçbir şekilde arama sorma. En fazla bir kaç ay sonra yine görünmeye başlayacaktır 1-2. Tecrübeyle sabittir.
Bence zaten geri dönse de dönmese de onunla olma artık, seni hak etmeyen biri çok belli ki. Hayatına devam et, kendine değer ver...
Önceki mesajımdada dediğim gibi size bunca şeyi yapmasına rağmen hala umutlusunuz ve hala '' ayda yılda bir yazıyordu , bunu yazarsam hiç yazmaz '' cümlesini kuruyorsunuz.
Sizin önce bana bu kadar haksızlık yapılmışken ve son hadsizliğinden sonra ben onu hala niye istiyorum. Kimse bana sevgi var oyuzden demesin. İnsanın onuru herşeyden önemlidir. Gitmek gerekiyorsa arkasına bakmadan gitmeyi bilmeli insan. Heleki biri gidiyorsa , gitmesine izin vermek gerekiyor.
Biliyorum acınız çok taze, zamanla geçecektir ; fakat bu zaman zarfında odan noktanızı değiştirmeniz lazım ki yarayı en az hasarla atlatabilesiniz.
Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?