yardım edin eski sevgilimle buluşuyorummm

bence önemsemiyormuş gibi yap kaçan kovalanır çünkü

onuda biliyorum am adiyorumya birdaha asla ve asla karsısına cıkmıcağım için umursamaz gibi gözükürsem ciddiye almaz eminim bilir cnkü huyumu normaldede cok acı yaşasamda belli etmem oda bunu bilir o yüzden söylemiştim bir yanım at bir yanım boşver atma dalga geçer belki diyo napıcam bilmiyorum yada unutamadı diye böbürlenir diye düşünüyorum bende bilmiyorum napıcaımı

Kesinlikle mesaj atma. Ne şarkı göndermesi yau. Adam seni hiç umursamıyor bile. Tamamen kes bağlantını bence.

Son düzenleme:
İllaki birşey demek ya da yollamak sizi rahatlatacaksa yapın bunu ..Fakat şarkı yollamayın tabiiki.. '' Haddini fazla aştın, bir daha hadsizlik yapıpta arama beni.. İçimde zerre kıynetin kalmadı.''

Böyle bir not ona yeter de artar bile bence. Sonrada gerçekten gidin, ama umut beklemeden gerçekten !

ama bir iz bırakmak istiyorum onaaaa atsam nolur ki acaba allahım ya napıcam benn

cok ağır olmazmı bu olaydan 2 gün gecti smdimi söylüyosn derse ne dicem bana bulsumadan önce 2 gün önce attıgım mesaja sen haklısın görüşmemek dah aiyi olur seni üzüyorum sonra demişti bende sebebini sordum anlıcaıgını umuyorum lütfen dedi birdahada cevap dahi yazmadım böyle birsey yazmak dogru olurmu ki bence

sen şimdi ne yapsan iz bırakman mümkün değil canım; maalesef umursamıyormuş... şu an onun yaptığı herşeyde sen de iz bırakabilir ; aradaki fark bu zaten...
yapacağın şey gerçekten arkanı dönüp gitmek...

teşekkür ederim canım birgün bu acılarımın biticeğini biliyorum ama şimdi dayanmak okadar zorki bunlara göğüs germek okadar acıki başkasıylada yapamıyorum cok denedim kavga edip kovuyorum hayatımdan cnkü oda acı cekiyor ve ben üzmek istemiyorum kimseyi bu yüzden ben üzülüyorum her seyde o geliyo aklıma yapıck hiçbişiyim yok bişiyle ugrasıyorum ama ilalki geliyo aklıma zamanla biticek biliyorm ama dayanamıyorummm

Can soğuyunca acı ortaya çıkar.. Hayır ağır olmaz.. Eğer ağır olduğunu düşünüyorsanız içinizde onu kaybetme korkusunu ve geri dönme şansını tamamen kapattığınızı düşündüğünüz içindir.. Kendinizden bile saklasanızda bunu , doğru olan bu.

Şöyle bir düşündüm ki ; '' Bir insana değerinden fazla değer verince, kendi değerini kaybedermiş. '' Naçizane tarif etmesede içimdeki sancıyı ; değmezmiş. Ve lütfen bir daha hadsizlik yapıpta beni arama, çünkü içimde zerre değerin kalmadı.

Böyle olabilir, diğeri ağırsa :92:

ayda yılda bir mesaj atardı artık hiç atmaz eminim inatcıdır cünkü smdi canım mesaj atıcam ona bunumu yazayım aynen

Şöyle bir düşündüm ki ; '' Bir insana değerinden fazla değer verince, kendi değerini kaybedermiş. '' Naçizane tarif etmesede içimdeki sancıyı ; değmezmiş. Ve lütfen bir daha hadsizlik yapıpta beni arama, çünkü içimde zerre değerin kalmadı.

bumu??? sadece

ister bunu yaz ister başka birşey ; ya da yazma ... hiç farkı olmayacak ki...

haklısın galiba yazmamak en iyisi olucaktır aklına gelirsem öylede gelirim böylede nasılsa bişiy yazmam gerek yok yazarsam şimdi düşündüm küçük duruma düşücem iyice hiç birşey dememek onu dahada şok eder bence cnkü eskiden her dediği seye birsey derdim iyi yada kötü gerekirse aglardım bunları yaptım ve kaybettim şimdi ise hiçbirsey dememye karar verdim cok zor olucak biliyorum ama yapabilceğim hiçbirşey yok artık

son umudumda kayboldu sayesinde şimdi kimlerle ne yapıyor nasıl gönül eğlendiriyor bilmem ama cok kıs abir süre sonra pişman olucagından eminim

ozaman arasada bulamıcak

Son düzenleme:
özelden yazdım ama mesj kutun dolmuş...

canım içini rahatlatacaksa kısa ve öz mesaj yaz.. ama senin duyguların senin kelimelerin olsun..seviyordum seni lanet olsun tarzında değil.. sevmiştim ama buna değmeyeceğini kendin gösterdin teşekkürler yolun açık olsun.. ondan sonra msnden faceten sil.. şarkı falan paylaşma canım boşver...

Onda iz bırakmak istiyorum demişsin de seni sevmeyen bir insanda ters takla atsan da iz bırakamazsın. Gönül işi bu, zorla olmaz ki hiçbir şey. Seni sevmediği gün gibi açık. Vazgeç sen bu işten. Hiç arkana bakma.

Niyeti farklı derken?

Niyeti farklı derken?

yani sevgiliyken yasadıkalrımızı ayrıykende yaşadık biz onu unutamadıgımdan belki barısırız dye birsey dememiştim ama son dediğiyde buydu bende unut bunu artık böyle birsey olmucak sevgili değilizz hata yaptım ve aklım basıam geldi dedim bu

Konunun başını okurken tam tavsiye verecektim buluşmanda neler yapabileceğine dair... Ki bir baktım yine önce umutlandırılıp sonra da kalbi kırılıp yarı yolda bırakılmış bir kızcağızımız daha... :26:

Bir erkeğin hayatından çıkan kızlar genelde iz bırakmak adına son bir hareket yapma eğimilimindedirler ama emin ol hiçbir şey yapmamak, gayet sessiz ve sakince onun hayatından çıkman, yok olman ve hiçbir şekilde onunla iletişime geçmemen en iz bırakıcı şey olacaktır.

O yüzden sana tavsiyem Face'ten, MSN'den her yerden sil, numarasından ve ona dair her şeyden kurtul ve hiçbir şekilde arama sorma. En fazla bir kaç ay sonra yine görünmeye başlayacaktır 1-2. Tecrübeyle sabittir.

Bence zaten geri dönse de dönmese de onunla olma artık, seni hak etmeyen biri çok belli ki. Hayatına devam et, kendine değer ver...

teşekkür edrm aklım cok karısıyo sürkli ama bir yanım at diyo biryanımda napıcaksın niyeti varsa hepten vazgecip gülücektir diyo bikaç ay sonra dönüceğini biliyorum öncedende yaptı bunu cnkü bana ama ayrıldıktan sonra hiçbir zaman sevgili olalım demedi beyfendi bir ilişki yaşamayı sevmiyomus ben napim artık böyle bir insana ya gercektennn

Önceki mesajımdada dediğim gibi size bunca şeyi yapmasına rağmen hala umutlusunuz ve hala '' ayda yılda bir yazıyordu , bunu yazarsam hiç yazmaz '' cümlesini kuruyorsunuz.

Sizin önce bana bu kadar haksızlık yapılmışken ve son hadsizliğinden sonra ben onu hala niye istiyorum. Kimse bana sevgi var oyuzden demesin. İnsanın onuru herşeyden önemlidir. Gitmek gerekiyorsa arkasına bakmadan gitmeyi bilmeli insan. Heleki biri gidiyorsa , gitmesine izin vermek gerekiyor.

Biliyorum acınız çok taze, zamanla geçecektir ; fakat bu zaman zarfında odan noktanızı değiştirmeniz lazım ki yarayı en az hasarla atlatabilesiniz.

Hayırlısı olsun.

tşkkr ederm hayatım herşey için ya cok sağolun cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…