Kizlar evliyim cocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydir korunmadan gün aşırı iliskiye giriyoruz fakat olmadi yumurtlama gunune denk getiriyoruz bu konuda bilgisi olan lutfen yardim etsin bana artik pskoljim bozuldu. Birde yumurtlama kaç gün sürüyor ?
Kizlar evliyim cocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydir korunmadan gün aşırı iliskiye giriyoruz fakat olmadi yumurtlama gunune denk getiriyoruz bu konuda bilgisi olan lutfen yardim etsin bana artik pskoljim bozuldu. Birde yumurtlama kaç gün sürüyor ?
Bende sekiz aydır aynı sorunları yasıyordum suan klomen kullanıyorum yumurta takibi yaptırman lazım belki erken çatlıyor yumurtan belkide gec o bir iki günlük süreyi tutturmak aslında çok da kolay degil gercekten
canım öncelikle geç kalmadan doktora gitmeni öneririm bizde 8 aydır korunmuyorduk meğer hormonlarımda sorun varmış boşuna beklemişim şimdi hap kullanıyorum
sende geç kalmadan git görün derim ben ..
birde ovulasyon testi alabilirsin bende düşünüyorum ..
inşallah çok bekletmez bizi meleklerimiz
canım öncelikle geç kalmadan doktora gitmeni öneririm bizde 8 aydır korunmuyorduk meğer hormonlarımda sorun varmış boşuna beklemişim şimdi hap kullanıyorum
sende geç kalmadan git görün derim ben ..
birde ovulasyon testi alabilirsin bende düşünüyorum ..
inşallah çok bekletmez bizi meleklerimiz
Bende sekiz aydır aynı sorunları yasıyordum suan klomen kullanıyorum yumurta takibi yaptırman lazım belki erken çatlıyor yumurtan belkide gec o bir iki günlük süreyi tutturmak aslında çok da kolay degil gercekten
Belki bana düşmez bunun cevabı ama söylemek istedim yine de sizlere evlendiğimizden beri istiyoruz biz eşimle bebek kafama takmadigm ay olmadı nerdeyse her ay test yaptım negatif çıkınca ağladım bende sorun var biliyorum doktora gitmek istemiyorum dedim eşimle çok tartıştım bu yüzden ve dedim ki artık istemiyorum takip etmiyorum artık olursa olur dedim ve normal yumurtalama günümde değil de gebeligin orta ihtimalli olduğu bi zamanda hamile kaldım hiç beklemezken çok şükür . Allahim herkese nasip etsin isteyen inşallah kafanıza takıp kendinizi üzmeyin melekleriniz en yakın zamanda sizlerle olsun inşallah :)
Bu psikolojinin nasıl olduğunu çok iyi bilen biri olarak yazıyorum. Umarım icinizi rahatlatır. Bir kere 4 ay çocuk sahibi olamama düşüncesine kapılmak için çok erken bir sure. Ben 7. ayımda hamile kaldım bir sene bekleyen tanidiklarim da var sonunda doğal yollardan ikiz bebekleri oldu :) yani herşeyin bir zamanı var. Ben gerçekten hiç beklemedigim hatta erteledigim bir zamanda kaldım dikelme su bu hepsi hikâye bence olacağı zaman öyle bir oluyor ki. Rabbim inşallah en güzel zamanda isteyen bekleyen herkesi bebisine kavuşturan.