Yardım edin görüşlere ihtiyacım var lütfen

Mavmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
10
2
1
Hiç böyle ağır sorunlar yaşayıp da sevdiği kadınla eninde sonunda evlenen var mı. Yani aile çok katı kurallar koysa kızı istemiyorum dese erkek ikna edebilir mi böyle durumla karşılaşıp evlenen var mı lütfen görüşler önemli ciddiye alıp yorum yapın belki yorumlar hayatımı etkiler lütfen

Burası kadınlar kulübü erkek üye kabul.edilmiyor. az önceki başlıktan yeni başlığa terfi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Umarım birkaç ay sonra aşk gözümü kör etmişti çok pişmanım cocugumu da kendileri gibi yetistirmek istiyorlar diye başlık açmazsınız. Bol sanslar

Bizimkileri eğer o kızı alırsan sana hakkımızı helal etmem demişti :) evlendim iki sene oluyor allah nazarlardan saklasın hiç bir problemimiz yok ...

Sevdiğim kadınla evlenmedim, evlenmek de istemezdim şahsen, erkeklerden hoşlanıyorum ben .
Aileleri dinlemek de her zaman fayda vardır diyorum sessiz kalmak iyidir sanırım konu açan erkek
Abicim üzülme ya akışına bırak

ben birinin ailesiyle agir sorunlar yasadim ayrildim ailesi sonradan kabul etti ama ben istemedim kimsenin zoruyla kimsenin evinin kapisindan iceri girmem ben birakin gelin olmayi misafir olarak bile girmem gururum musade etmez

Aile sizi istemiyorsa, çoğunlukla evlenseniz de sevilmezsiniz... İstenmemek çok ağır bir durum. Eninde sonunda oğullarının da akıllarına giriyorlar. Huzursuzluk, kavga. Seninkiler, benimkiler vs vs... İstenmeseydim, yada ailem eşimi istemeseydi evlenmezdim sanırım.

Amaaaan erkek üyeymiş. Ailene laf geçiremiyorsan, sevdiğin kadını koruyamayacaksan, ezdirip üzeceksen hiç günahına girme kızın. Elalem kayın aileleri üzsün diye büyütmüyor gül gibi çocuklarını.

Benjm aklım yandı biri anlatsa konuyu bir sey anlamadım. Soran erkek mi

Şimdi karımın yanında olurum, asla ezdirmem dersin , yarın psikolojisini yem edersin ailene.

Ailen istemiyorsa olmuyor bu işler. Iki tarafta heder oluyor , en çokta kadınlar.

Erkeğin çok sağlam durması lazım.

Erkek misin bacım🤣 zor işler önce Bi kendini geliştir ayaklarının üzerinde dimdik dur sonra evlilik işlerine gir.

Back
X