Canım bugün eczaneden aldığım gebelik testi yaptırdım negatif çıktı arkadaşımla ilişkiye gireli 1 ay olmuştur diye düşünüyorum gebelik olsa çıkardı dimiTest yapmayı düşünmezmisiniz ?
Çıkardı.Canım bugün eczaneden aldığım gebelik testi yaptırdım negatif çıktı arkadaşımla ilişkiye gireli 1 ay olmuştur diye düşünüyorum gebelik olsa çıkardı dimi
Haklısın canım ama işte beni de korku saldı test yaptırdım negatif sonuç aldım ana sizlere de sorup içimi rahatlatmak istedim açıkçasıÇıkardı.
Aklınızda bulunsun geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Bu konu hakkında ciddi soruyorum o yüzden açıklamalı yorum yaparsanız sevinirim Çünki hamile kalmak istemiyorumHamilesiniz, hayırlı olsun
Eczane deki gebelik testleri yanlış çıkabiliyormuKan testi yaparsan kesin sonucu öğrenirsin
Buradaki insanlar tahlil, ultrason olmadan nasıl bilsinler? Ciddiyet istiyorsanız doktora gidin.Bu konu hakkında ciddi soruyorum o yüzden açıklamalı yorum yaparsanız sevinirim Çünki hamile kalmak istemiyorum
Ama insanlar haklı.o kadar çok böyle konu açılıyor ki.Birini okusan zaten konuyu açmazsınBu konu hakkında ciddi soruyorum o yüzden açıklamalı yorum yaparsanız sevinirim Çünki hamile kalmak istemiyorum
hamile kalmak istemiyorsan korunma yöntemlerinîn açıklamasını öğren ciinım :)Bu konu hakkında ciddi soruyorum o yüzden açıklamalı yorum yaparsanız sevinirim Çünki hamile kalmak istemiyorum
Eczane deki gebelik testleri yanlış çıkabiliyormu
Evet böle çok konu var ama ben kendi sorunumu size sormak istemiştimAma insanlar haklı.o kadar çok böyle konu açılıyor ki.Birini okusan zaten konuyu açmazsın
Peki bişey sormak istiyorum Adetimin son günü yaptım testi bi yanlışlık olabilirmitabi ki o testlerin de yanılma payı var
Peki bişey sormak istiyorum Adetimin son günü yaptım testi bi yanlışlık olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?