Yardım edin hamileyim diş rotgeni cektim

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
Kizlar sanırım 2 aya yakın bir hamilelik döneminde dişime Kanal tedavi oldu ve o ara iki kere rotgen çekildi ben hamile olduğumu bilmiyordum şuan 4.5 aylık hep acaba zarar verdi mi diye aklıma takılıyor böyle olup çocuğu sağlıkla doğup büyüyen varm. Kadın doğum doktoruna sordum emin konusmuyor a zannetmem diyor zararı olacağını

gününüz geçene kadar rabbim onu korur içilen ilaçlar bile bebeğe ulaşmazmış .
röntgende aynı şekilde . kafana takma sağlıkla doğsun bebeğin .

Kizlar sanırım 2 aya yakın bir hamilelik döneminde dişime Kanal tedavi oldu ve o ara iki kere rotgen çekildi ben hamile olduğumu bilmiyordum şuan 4.5 aylık hep acaba zarar verdi mi diye aklıma takılıyor böyle olup çocuğu sağlıkla doğup büyüyen varm. Kadın doğum doktoruna sordum emin konusmuyor a zannetmem diyor zararı olacağını
Bende hamile olduğumu bilmeden kanal tedavisi olmuştum, röntgen de çekilmişti. Bir şey olmadı çok şükür, kızım sapasağlam doğdu. Sende endişe etme.

İlk 4-5 hafta bir şey olmaz derdi doktorum. Bir şey olursa bebek düşer kalırsa bizimdir sağlıklıdır derdi :)

gününüz geçene kadar rabbim onu korur içilen ilaçlar bile bebeğe ulaşmazmış .
röntgende aynı şekilde . kafana takma sağlıkla doğsun bebeğin .
Amin inşallah ya ister istemez anne olunca insan çok üzülüyor 😔 benim ki küçükte değildi ama işte bilmiyordum 2 aylık ti. Ayrıntılı utrason bir ay sonra çekilecek inşallah sağlıklıdır bebeğim zihinsel ve fiziksel inşallah bir zararı olmamıştır 🤲

Tam olarak benim başıma gelmişti bu durum. Hamile olduğumu bilmeden panoramik
Tam olarak benim başıma geldi. Hamile olduğumu bilmediğim dönemde panoramik diş röntgeni çektirdim. Doktorum bunun problem yaratabileceğini bu yüzden ileri tetkikler yapılması gerektiğini söylemişti. Ancak ben yaptırmadım. Oğlum şu an 7.5 aylık ve bildiğimiz herhangi bir problemi yok. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim tavsiyem biraz akışına bırakmak gerektiği.

33 haftada dişime kanal yaptırdım 😊😊 canınızı sıkmayın

Tam olarak benim başıma gelmişti bu durum. Hamile olduğumu bilmeden panoramik

Tam olarak benim başıma geldi. Hamile olduğumu bilmediğim dönemde panoramik diş röntgeni çektirdim. Doktorum bunun problem yaratabileceğini bu yüzden ileri tetkikler yapılması gerektiğini söylemişti. Ancak ben yaptırmadım. Oğlum şu an 7.5 aylık ve bildiğimiz herhangi bir problemi yok. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim tavsiyem biraz akışına bırakmak gerektiği.
Yaa inşallah yaratmaz problem ya bide iki kere girdim inşallah sağlıkla doğar lar fiziksel tek değil zihinsel de zarar verebilir oda çok ileride belli olur o sebeple inşallah bir sorun olmaz yavrularimizda

Merhaba benim çürük +kırık diş =çekim durumu var. 3-6 aylik dönemdeyiz ama korkuyorum hem röntgenden hem de çekimden. Ya uyuşmazsa hissedip bebek de stres yaparsa diye.
Bir de kanal yenileme de yaptırmam gerekiyor hepten strese girdim

Merhaba benim çürük +kırık diş =çekim durumu var. 3-6 aylik dönemdeyiz ama korkuyorum hem röntgenden hem de çekimden. Ya uyuşmazsa hissedip bebek de stres yaparsa diye.
Bir de kanal yenileme de yaptırmam gerekiyor hepten strese girdim
Yaa çok geçmiş olsun bende bilmeden 2 aylıkken sanırım çekmişim rotgen ve Kanal tedavi yapıldı baya rahatsızım ama inşallah sorun teşkil etmez sizde inşallah tez zamanda kurtulursunuz bı doktor var az önce dinledim 10 haftadan sonra cekile bilir diyor bir kere mahsuz çelik yelekte giydirirler zaten doktorla konuşun bı

Back
X