Yardım edin hayat'ımı kaybediyorum

ailen niye senle konuşmuyor? eski damatlarını seviyorlarmıydı o yüzden mi yoksa sırf siz boşandınız diye mi? insan böyle zamanda yalnız kalırmı ya.ailenize ihtiyaç duyduğunuz bir dönemde arkalarını dönmüşler size ama asla moralini bozma aksine yüksek tut.iş arayışlarına başla.yeni iş,yeni arkadaşlar,yeni hayat kur kendine.hayat devam ediyor.herşeye,herkese negativ bakma.ne kadar zor olsada (yani şimdiki yaşadığımız dönem) hayata pembe gözlüklerle bak.

Aa hayır hayat elinden kayıp gitmiyor. Bak o hayırsız adamdan yakanı sıyırmışsın.. tüm zor zamanlarına rağmen ona dönmeyi düşünmeyecek kadar güçlüsün..dualara sarılacak kadar kendindende vazgeçmemişsin.arkadaşlarından bahsettin bi ara e yalnızda değilsin..hem bak burdada sana yardımcı olmak isteyen okadar insanın içindesin..işim yok diyorsun.tamamda bugün yok yarın var..yaşın henüz genç üstelik..güngelir adam gibi biri çıkar karşına belkide..gerçi çıkmasada sorun değil...kainattaki hiçbir varlık yalnız değilki Allah var o seni görüyo duyuyo..ama sen dersenki ben bunlarla kendime gelemiyorum, işe girdiğinde bi uzmana gidersin..insan zaman zaman karanlık tünellere girer, belki orda biraz tıkanır kalır ama o tünelin sonu var önemli olan bunu bilmek ve ordan çıkmak, ama geç ama erken,illede çıkmak...
..

Son düzenleyen: Moderatör:

sana işte böyle sarılıyorum canım
emin ol Allahımda seni seviyor ve sarılıyor sana
sakın mahvolmuş zannetme herşey harika olacak en dibi görmeden üstlere çıkılmaz
herşeyi Allaha bırak ötesini düşünme
çok ciddiyim yarına umutla uyan bakalım Allahım hangi fırsatları sunacak

Her gecenin bir sabahı vardır.
Böyle karamsar düşünmeyin ne olur.
Bakalım yarınlar neye gebe

Bence sen ege akdeniz bolgelerindeki turistik otellere git tam sezonu.her zamamda eleman acigi oluyor otellerin biri olmazsa biri olur.hem kendi bunyelerinde elemanlarinin kalabilecekleri yerleri var tek oda dahi olsa.en azindan kira derdin olmaz.bahsisler falan derken kardesimden biliyorum.hayatini bir sureligine idame ettirirsin.bi fikir sadece

efecim

Sizin için dua edeceğim emin olabilirsiniz. Fakat daha çok gencsiniz. Benden sadece 1 yaş buyuksunuz. Herkes hayatının belli dönemlerinde çok acı çeker çok yipranir. Sabredenler, yardımı sadece Allahta arayanlar bu acilarindan kurtulabilir. Sen de kurtul. Ailen neden sana sahip çıkmıyor ki?
Bizim ailemiz kız çocuğu yaziktir der ve her zaman kizlarini kollarlar.
Sizinkiler neden bu nankörlugu yapıyorlar?

Canım arka arkaya sıkıntılar yaşamışsın,elbette çok zor.Herkes kendi yaşadığını biliyor.Ama inan bana,inan yalnız değilsin.Bu tür şeyler yaşayan sadece sen değilsin.Seni kolay bulmalarını istemen bile-ne demek istediğini anladım bunu yazarken- aslında belki sen kendin farkında olmasan da,hala yaşama tutunmaya çalışma umudunu gösteriyor.Şu an kafanı toparlayamaman,hep olumsuz düşünmen ya da hiçbir çıkış yokmuş gibi sanman doğal.Ama lütfen şöyle bakmaya çalış bu duruma.Böyle,aynı şekilde sürecek diye bir garantisi,kesinliği yok.Hayatında şu dönem zor bir süreçten geçiyorsun ama bundan 1 yıl,1 ay hatta 1 hafta sonra bile sana nasıl kapıların,yolların açılacağını yalnız Allah bilir.En dar zamanlardan,en karanlık dönemlerden aydınlığa çıkanlar yok değil bu hayatta.Birçok örneği var,bunu düşün.Güçlü olmaktan yoruldum,yıprandım diye düşünüyor olabilirsin şu aralar.Ama atlatacağım de kendine.Bütün kapıları kapatarak,bir defada kurtulacağını sanarak ilerde yaşayabileceğin güzel şeylere hükmen yenik sırtını dönme.Dua etmekten vazgeçme.Allah sabredenlerle beraberdir.Hiç kimse,hiçbirşey olmasa da Allah'ın var.Nefes alıyorsan illaki bir nedeni var,demek daha yaşanacak şeyler var.Belki güzel şeyler bunlar,bilemezsin.Bak buradan bile sana cevap veren,yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar var.Yabancı da olsak yalnızlığımızı paylaşıyoruz bak.Hepimiz insanız sonuçta ve herşey bizim için.

seni cok iyi anlıyorum inan ve ailene cok kızdım neden sahip cıkmıyolar arkanda durmuyolar.onlar arkanda dursa inan hersey unutuluyor acılardan geriye hatıralar kalıyor.alısılıyor.bi insan böyle yaptı diye kötü düsünme,tam tersi hayata inat ben yıkılmıycam de.kac yasındasınız?

Bosandıktan sonra pişman olmus niye affetmemişim akıl karı bişey mi aklına esince beni terk eden adamla barısmak ama anlatamıyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslarımla derdimi üzüntümü paylaşmıyorm genelde ben dertleri kafasına takmayan mutlu biri olarak görülürüm kimseye anlatamıyorm yüzüme gülüp arkamdan konusulur diyr korkuyorm sizlerle paylasıp biraz toparlanmaya calısyrm

İnsallah arkadasım Rabbimde beni unutmamıstr okadar yanlızım ki korkuyorm

Tek sebep istediklerini yapmadım sabır diliyorm sdece kendime

önceki konunu da okumuştum ve çok sağlam durdun, bunu da atlatacaksın. hangimiz benzer kötü günler yaşamıyoruz ki, geçecek inşallah.
sen sağlam dur.
şimdi herşey üstüste geldiği için umudunu kaybetme noktasına gelmişsin ama sabret. akıl ve ruh sağlığın yerinde, bundan ötesi yalan, hepsi geçer, geçecek de
Büyük bir derdin olursa: Allah'a dönüp “büyük derdim var” deme; Derdine dön “büyük bir Allah'ım var” de, arkadaşım.

Çok sagol gercekten okadar iyi yazmssn ki bilmiyorm hayatm ne olucak nasıl bir yola giricek iyi olsn diye elimden geleni yapyrm

arkadaşı durumuna çok uzuldum en karanlık kaldıgın yolda aydınlık geleceginin gostergesidir . guçlu olman geçmişi çok fazla aklına getirme hemen bir iş bul kendine ucreti çok iyi olmasa bile gir çalış senin ekonomik olarak ayakta durman lazım çalışırken derdinide unutacaksın aklını hep bir ugraşla meşgul et, oturup duşunme kendine hobi bul ve en önemlisi canım allaha sıgın ve ibadet et dua oku bilmiyorsan ögren ve alllahın isimlerin esmalarını zikir et sen şuan hayatında dönüm noktaları yaşıyorsun ,olumlu anlamda degişeceksin hiç olumsuz duşunme kimse destek olmsada yalnız olsanda güçlü oldugunu düşün hep ilerleminin gelişmenin yollarını bul kursa git sana dua edecegim

Eğitim durumunuzu yaşınızı bilmiyorum ama bence ilk önce yine kendinize güveninizi kaybetmeden yeni bir iş bulmak çünkü size maddi anlamda destek olmadığı için ilk önce bunu halletmeniz bnm tavsiyem. Yaşadıklarınız çok kolay şeyler değil bu nedenle psikologdan da yardım almanız. En önemlisi de dua etmek. Hayat hiçte sıkıcı değil yaşam enerjinizi tekrar kazanmak sizin elinizde. Dediğim gibi ekonomik özgürlüğünüz olursa bir sürü değişik aktiviteler yapıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Ama şu durumda bir psikiyatriye gidin. Olumsuz şeyler düşünmeyin olumsuz şeyler düşündükçe dahada kötü olursunuz bu durumdan nasıl kurtulup mutlu olabilirsiniz onu düşünün sizi mutlu eden şeyleri yazın, onlarla uğraşın. Tavsiyem ayrı yaşıyorsunuz sanırım bnce bir evcil hayvan edinin hayvanlarla vakit geçirmek yaşam sevinci veriyor insana. Sizi tanımadığım için fazla öneri aklıma gelmiyor ama şu kadarını diyebilirim hayattan vazgeçmeyin ben ne yaşamlar gördüm hala hayata tutunuyorlar. Allah bizi hala yaşatıyorsa nefes alabiliyorsak mutlu olmalı şükretmeliyiz. Emin olun şuanda benim hayatımda çok düzgün değil ama buraya girip insanların dertlerine verdim kendimi, sonra yeni uğraşlar buldum. Yaşamı seviyorum herkese inat. Umudunuzu kaybetmeyin.

Allah de ötesini bırak'' ve ''Allah bana yeter'' isimli kitabları öneriyorum...
Bu da geçer...
iş aramaya devam..
Yaşın genç..Güçlüsündür yine de...
Şuanki sorunun bu değil ama;enazından tekrar evlenmek için vaktin var..Bunla avun..
İnşirah suresini oku bol bol..
Kuran okuyabilirsen oku..
Dua et...
Ailene merhamet versin Allah.
Bazı insanlar maelsef çocuk sahibi olmayı haketmiyor..Burda birbirindne beter aileler gördükçe böyle diyor insan..
Şimdi nerdesin?..
Ailenle görüşmeye çalışsan.Desen ki ailene,belki gönülleri yumuşar..:''Siz ailemsiniz,beni zor dönemimde siz de mi ortada bırakacaksınız,başıma bir şey gelse üzülmeyecek misniz?Bugün yanımda değilseniz ,bir daha hiç olmayın''falan desen..

Bunaldıkça bana mesaj atabilirsin..Yalnız bırakmam zor gününde.Kendi derdimi unuturum..

Son düzenleme:

Aradım telefonumu bile açmadılar
üzgünüm inan çıkmazdaym sanki offf Allahm yardm et bir çıkar yol göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…