Gören arkadaslar oldu mu bilmem daha önce konu acmıstm eski eşimle ilgili
Eşim beni terk ettikten sonra cok yıkıldm 25 kilo verdm işe girdim estetik amelyat oldm
Tam hersey yoluna girdi derken patronumn tacizine ugradm işten ayrıldm ailem eski esimle barısmadm diye benimle görüşmeyi kesti 1,5 aydr ne arar ne sorarlar işsiz gücsüz parasz yine ortada kaldm okadar mutsuzum ki artık kötü seyler düşünmeye basladı kafamı bir türlü toplayamıyorm hep aklıma bütün sorunlardan bir defada kurtulmak geliyor bir tanıdıgımıza evimin anahtarını verdim ben cok unutkanım sagda solda unutrm bitane sende dursun diye halbuki tek düşüncem beni kolay bulmalarını istemem
Bir çıkar yol bulamıyorm yaşama sevincimi kaybettim kimsem yok ve gercekten duygusal destege ihtiyacım var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
25 yasındaym ama ruhumu sorsan 50 bu yasıma kadar cok sey yasadm artık yasama sevincim gitti 3 gündür sokaga cıkmadm uyumadm kendimi kaybettigimi hissediyorm ne olur benim için dua edin
Her akşam aglaya aglaya dua ediyorm yardım et diye
Eşim beni terk ettikten sonra cok yıkıldm 25 kilo verdm işe girdim estetik amelyat oldm
Tam hersey yoluna girdi derken patronumn tacizine ugradm işten ayrıldm ailem eski esimle barısmadm diye benimle görüşmeyi kesti 1,5 aydr ne arar ne sorarlar işsiz gücsüz parasz yine ortada kaldm okadar mutsuzum ki artık kötü seyler düşünmeye basladı kafamı bir türlü toplayamıyorm hep aklıma bütün sorunlardan bir defada kurtulmak geliyor bir tanıdıgımıza evimin anahtarını verdim ben cok unutkanım sagda solda unutrm bitane sende dursun diye halbuki tek düşüncem beni kolay bulmalarını istemem
Bir çıkar yol bulamıyorm yaşama sevincimi kaybettim kimsem yok ve gercekten duygusal destege ihtiyacım var
ailen niye senle konuşmuyor? eski damatlarını seviyorlarmıydı o yüzden mi yoksa sırf siz boşandınız diye mi? insan böyle zamanda yalnız kalırmı ya.ailenize ihtiyaç duyduğunuz bir dönemde arkalarını dönmüşler size ama asla moralini bozma aksine yüksek tut.iş arayışlarına başla.yeni iş,yeni arkadaşlar,yeni hayat kur kendine.hayat devam ediyor.herşeye,herkese negativ bakma.ne kadar zor olsada (yani şimdiki yaşadığımız dönem) hayata pembe gözlüklerle bak.
Aa hayır hayat elinden kayıp gitmiyor. Bak o hayırsız adamdan yakanı sıyırmışsın.. tüm zor zamanlarına rağmen ona dönmeyi düşünmeyecek kadar güçlüsün..dualara sarılacak kadar kendindende vazgeçmemişsin.arkadaşlarından bahsettin bi ara e yalnızda değilsin..hem bak burdada sana yardımcı olmak isteyen okadar insanın içindesin..işim yok diyorsun.tamamda bugün yok yarın var..yaşın henüz genç üstelik..güngelir adam gibi biri çıkar karşına belkide..gerçi çıkmasada sorun değil...kainattaki hiçbir varlık yalnız değilki Allah var o seni görüyo duyuyo..ama sen dersenki ben bunlarla kendime gelemiyorum, işe girdiğinde bi uzmana gidersin..insan zaman zaman karanlık tünellere girer, belki orda biraz tıkanır kalır ama o tünelin sonu var önemli olan bunu bilmek ve ordan çıkmak, ama geç ama erken,illede çıkmak...
..
sana işte böyle sarılıyorum canım
emin ol Allahımda seni seviyor ve sarılıyor sana
sakın mahvolmuş zannetme herşey harika olacak en dibi görmeden üstlere çıkılmaz
herşeyi Allaha bırak ötesini düşünme
çok ciddiyim yarına umutla uyan bakalım Allahım hangi fırsatları sunacak
Sizin için dua edeceğim emin olabilirsiniz. Fakat daha çok gencsiniz. Benden sadece 1 yaş buyuksunuz. Herkes hayatının belli dönemlerinde çok acı çeker çok yipranir. Sabredenler, yardımı sadece Allahta arayanlar bu acilarindan kurtulabilir. Sen de kurtul. Ailen neden sana sahip çıkmıyor ki?
Bizim ailemiz kız çocuğu yaziktir der ve her zaman kizlarini kollarlar.
Sizinkiler neden bu nankörlugu yapıyorlar?
Canım arka arkaya sıkıntılar yaşamışsın,elbette çok zor.Herkes kendi yaşadığını biliyor.Ama inan bana,inan yalnız değilsin.Bu tür şeyler yaşayan sadece sen değilsin.Seni kolay bulmalarını istemen bile-ne demek istediğini anladım bunu yazarken- aslında belki sen kendin farkında olmasan da,hala yaşama tutunmaya çalışma umudunu gösteriyor.Şu an kafanı toparlayamaman,hep olumsuz düşünmen ya da hiçbir çıkış yokmuş gibi sanman doğal.Ama lütfen şöyle bakmaya çalış bu duruma.Böyle,aynı şekilde sürecek diye bir garantisi,kesinliği yok.Hayatında şu dönem zor bir süreçten geçiyorsun ama bundan 1 yıl,1 ay hatta 1 hafta sonra bile sana nasıl kapıların,yolların açılacağını yalnız Allah bilir.En dar zamanlardan,en karanlık dönemlerden aydınlığa çıkanlar yok değil bu hayatta.Birçok örneği var,bunu düşün.Güçlü olmaktan yoruldum,yıprandım diye düşünüyor olabilirsin şu aralar.Ama atlatacağım de kendine.Bütün kapıları kapatarak,bir defada kurtulacağını sanarak ilerde yaşayabileceğin güzel şeylere hükmen yenik sırtını dönme.Dua etmekten vazgeçme.Allah sabredenlerle beraberdir.Hiç kimse,hiçbirşey olmasa da Allah'ın var.Nefes alıyorsan illaki bir nedeni var,demek daha yaşanacak şeyler var.Belki güzel şeyler bunlar,bilemezsin.Bak buradan bile sana cevap veren,yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar var.Yabancı da olsak yalnızlığımızı paylaşıyoruz bak.Hepimiz insanız sonuçta ve herşey bizim için.
Allah de ötesini bırak'' ve ''Allah bana yeter'' isimli kitabları öneriyorum...
Bu da geçer...
iş aramaya devam..
Yaşın genç..Güçlüsündür yine de...
Şuanki sorunun bu değil ama;enazından tekrar evlenmek için vaktin var..Bunla avun..
İnşirah suresini oku bol bol..
Kuran okuyabilirsen oku..
Dua et...
Ailene merhamet versin Allah.
Bazı insanlar maelsef çocuk sahibi olmayı haketmiyor..Burda birbirindne beter aileler gördükçe böyle diyor insan..
Şimdi nerdesin?..
Ailenle görüşmeye çalışsan.Desen ki ailene,belki gönülleri yumuşar..:''Siz ailemsiniz,beni zor dönemimde siz de mi ortada bırakacaksınız,başıma bir şey gelse üzülmeyecek misniz?Bugün yanımda değilseniz ,bir daha hiç olmayın''falan desen..
Bunaldıkça bana mesaj atabilirsin..Yalnız bırakmam zor gününde.Kendi derdimi unuturum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?