Yardim edin, intihar edeceğim

19-20 yaşında yaşadığım her şeyi "dünyada kimsenin başına gelmez" olarak düşünürdüm.
Sonra iş hayatı,evlilik ve yaş almaya devam ettikçe keşke 19-20 yaşındaki sorunlarım şimdi geri gelse de onlarla uğraşsam diye düşünüyorum.
Ki 25 yaşındayım, üzerinden sadece 5 sene geçti
Azıcık sabır, azıcık zorluk. Sonu hep tatlı oluyor

Dalga geçilecek bir konu değil eski halimi özlemekten geri alamamaktan kahroldum. Nefesim de pek iyi değil. Çok zor bir durum ne kadar kötü olduğumu anlamanızı beklemiyorum
Dalga geçmiyorum ciddiyim.
İnsanlar yangında tüm yüzlerini kaybediyorlar ama intihar etmiyorlar, kazada kollarını bacaklarını kaybediyorlar ama intihar etmiyorlar. Yahu canlarından can olan evlatlarını kaybediyorlar. Cidden burnunuz çirkin oldu diye intihar mı edeceksiniz?

Sebep burun değil işte çektiğim pişmanlık yüzünden acı çekiyorum sürekli ateşim var çarpıntım var yemek bile yiyemiyorum aklımdan eski halim çıkmıyor. Nasıl yaptım düşüncesi çıkmıyor. Bu psikoloji ile zulüm geliyor bana her şey hayatıma nasıl devam edebılırım

Burun ameliyatı gecirdiyseniz zamanla düzelir burnunuz. Kafaya çok takip düşünüp durmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…