Seni bu kadar çıkmaza sokan nedir bilmiyorum daha çok gençsin hicbirsey için geç kalmış degilsin senin gibi sıfırdan başlayıp çok başarılı olan insanlar var ama anladığım kadarıyla kendine bunun için fırsatlar yaratmıyorsun bu saatten sonra birşeyler değişimi değil aslında tam birşeyleri değiştireceğin yaştasın hayatına yön vermek senin elinde tek çıkar yolun herzaman intihar olmamalı dünyada neler yaşayan insanlar var ve senin aksine hayata sımsıkı tutunanlar sadece birazcık bile fazladan yaşamak için butun hayatına hastanelerde geçirenler var intihari düşünmeden önce hayatımı nasıl değiştirebilirim nerden baslayabilirim diye düsün once basliycagin yeri belirleMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir çıkmazdayım. Son günlerde uyuyamıyorum, nefes alamıyorum. 19 yaşındayım ama 60 yaşındaki biri gibi hissediyorum, çok geç kaldım herşey için... Daha önce başarıız intihar girişimlerim oldu, ayakta duramıyorum artık. Yanımda ne annem ne de babam var. Ikisi hayatta ama yıllardır konuşmuyoruz. Üniveriste okuyordum bıraktım, şimdi gidecek yerim bile yok. 1 ay bile yaşayacağımı sanmıyorum. Bu saatten sonra birşeyler değişebilir mı? Yardım edin.
Allah aşkına hayatta çaresi olan şeyler için üzülmeyin. Çalışıp başaranlardan neyin eksik annesi babası olmayan cok insan var. Gerekirse birilerinden destek iste ama bırakma kendini. Bu konuya girme sebebim benim çaresizlik. Senden daha kötü durumdayım. Hayatta çaresi olmayan geri dönüşü olmayan ömür boyu pişman olacağım bir şey yaptım çok acı çekiyorum yine de bu düşüncelere direniyorum. Senin çaren çalışıp hayat kurmak. Tamam mı? Çözümün var üzülme
Dalga geçilecek bir konu değil eski halimi özlemekten geri alamamaktan kahroldum. Nefesim de pek iyi değil. Çok zor bir durum ne kadar kötü olduğumu anlamanızı beklemiyorumŞu burun ameliyatını çok abartmıyor musunuz?
Yazdığınızı gören katil oldunuz diye düşünür. Oysa mesele burun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?