yardım edin kafam karmakarışık

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
şimdi yazdıklarım karmaşık gelebilir bu nedenle önceden açıklama yapsam iyi olur diye düşünüyorum.sevgilimle aramızda 1 ay önce bir kavga olmuştu ve bir süre ara vermeye karar vermiştik.fakat bu arada birbirimizi sevdiğimizi farkedip yeniden bir araya gelmiştik.bugün hala sevgiliyiz.
bugün ben onun mesajlarını okudum.neden bu zamana kadar okumadın derseniz ona güveniyordum.bugün yine güveniyorum ama ne olur ne olmaz diye okuyayım dedim.sonuçta oda bir erkek kontrol etmek lazım.
ve mesajlara bakınıyordum.her şey çok iyi gidiyordu bir hatası yoktu.bir kaç saat sonra tekrar bir bakayım dedim gözden kaçan mesaj varmı diye.evet varmış.
ara verdiğimizde kimlerle ne konuştuğuna baktım.
önce bir erkek arkadaşıyla konuşmasını okudum.bu ayrı kalma konusu hakkında konuşmuşlar.ve o benden sıkıldığını ama bunu bana nasıl anlatacağını bilemediğini söylemiş.bana anlatırsa eğer ağlayacamı ve bunu çekemeyeceğini demiş.benden daha güzeller gördüğünü söylemiş.
sonra bir de kız arkadaşıyla bu konuyu konuşmuşlar.ondada onu çok seviyorum demiş.(bu kızın benimle bir alakası yok,bana yetiştireceğini düşünme ihtimali yok yani)
bana da tekrar bir araya geldiğimizde beni sevdiğini söyledi.
sonra yeniden bu erkek arkadaşıyla konuşmuşlar ve o zaman ona da onu çok seviyorum demiş.
şimdi ben hangisine inanacağım..
az önce onu aradım,bu konuyu konuşmak için ama konuşamadım.dilim bi türlü söyleyemedi çünkü kafam gerçekten çok karıştı.hem onunla birlikteyken intikam alma ihtimalimde var bu nedenle mantıklı bir şey olmayacağı aklıma geldi ve sustum.sonra mesajlarını okumama kızarmısın dedim.oda kızmam oku dedi.
o mesajları görürsem ayrılacağımı bildiği için böyle yazmış olma ihtimali ne sizce?

Mesajları okumana hem izin veriyor hemde o erkek arkadaşıyla konuştuğu mesajı silmiyor(şu sevmiyorum ,daha güzel kızlar gördüm yazdığı msj)

Şuanda sana nasıl davranıyor ? Aranız nasıl ?

Mesajları okumana hem izin veriyor hemde o erkek arkadaşıyla konuştuğu mesajı silmiyor(şu sevmiyorum ,daha güzel kızlar gördüm yazdığı msj)

Şuanda sana nasıl davranıyor ? Aranız nasıl ?

şu an gayet iyi davranıyor davranışlarında sevgisini belli ediyor...acaba üzüldüğünü belli etmek istemediği için mi öyle yazdı gerçek sebebini bana söyledi ve gerçektende doğruydu öyle inandırıcı yalan sebep söyleyecek kadar zeki birisi değil.erkek arkadaşına sıkıldım artık ve daha güzellerini gördüm yazmış.sevmiyorum dememiş ve ertesi gün seviyorum yazmış.bilmiyorum şimdi ne yapmalıyım ona belli söylemedim o mesajı okuduğumu yani tartışma çıkarmadım daha.çünkü hemen ezik gibi gidip kendimi üzmek istemiyorum.yani eğer bu gerçekse intikam almak isterm

Evet ben olsam aynen böyle düşünürdüm.
Arkadaşıyla diğer kızların güzelliği hakkında mesajlaşsın,sonra da onları okumama izin versin.
Bu adam benden ayrılmak istiyor ama söyleyemiyor derdim,ayrılırdım.
İntikam neyim de almazdım.
Beni beğenmeyen,sevmeyen adamdan nasıl intikam alacam ki?
Ben bitirince o beğendiği kızlara gidecek nasıl olsa.

Bence herşeyi bir oyun sahnesi gibi planlamış. Ayrılmayı senin ağzından duymak istemiş. hem o msjları silmiyor hem sana okuyabilirsin diyor. Bu ne demek oluyor? Eğer sen üzülürsün diye, zorla senin yanında duracaksa hiç durmasın. Bunu sen de istemezsin. İntikam alırım diyosun da intikam alsan nolcak? İçin rahatlamayacak aksine daha çok acıyacak...

Ben olsam, mesajı açıp ona göstererek ''sana güzellerinle mutluluklar.'' dileyip yol verirdim. Sen sağ ben selamet!

ona mesajları gördüğümü söyledim ama o daha güzellerini de gördüm dediği mesajı diyemedim.neden diyemedim bilmiyorum ama o an diyemedim işte.hemen yumuşadım telefonu kapatıncada keşke daha sert olsaydım dedim.sesini duyunca her şeyi unutup yumuşuyorum hemen bütün dertleri,sıkıntıları unutuyorum sinirim geçiyor.kendi gözümde çok ezildim çok.keşke daha duygusuz olsaydım o zaman hemen yol verebilirdim.ama yapamıyorum işte ancak sevmediğime yol verebiliyorum severken yol veremiyorum kendime çok kızıyorum bu yüzden :@

ona mesajları gördüğümü söyledim ama o daha güzellerini de gördüm dediği mesajı diyemedim.neden diyemedim bilmiyorum ama o an diyemedim işte.hemen yumuşadım telefonu kapatıncada keşke daha sert olsaydım dedim.sesini duyunca her şeyi unutup yumuşuyorum hemen bütün dertleri,sıkıntıları unutuyorum sinirim geçiyor.kendi gözümde çok ezildim çok.keşke daha duygusuz olsaydım o zaman hemen yol verebilirdim.ama yapamıyorum işte ancak sevmediğime yol verebiliyorum severken yol veremiyorum kendime çok kızıyorum bu yüzden :@

Sevmediğine herkes yol veriyor ne yazık ki...

Arkadaşım çözüm gayet açık ya kabul edip kendine kızmayı bırakıcaksın ya da adamı bırakıcaksın ki anladığımız üzere ufuk kabullenmekte gözüküyor.

Back
X