• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin kafayı yiyeceğim

dostsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
20
0
1
Erzurum
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.

Diktirenler onurlarını hiçe saydıkları için kafayı yiyorlar asıl. Madem kaldıramayacaksın, yapma be kızım. :19:

zor karar...ya diktirip risk alcan yada söyleyip:(

Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
5 yıldır söylemedinmi. iyi durmuşsun. peki o bakirmi

Dhaa önce cok konuşulmus gördüm ama belki içimi dokmeye ihtiyacım var. Yargilayanlara da saygiliym ama insan hata yapar hayatta.

5 yıl boyunca bu konuyu hiç konuşmadıysanız, o zaman konuşmayın. Yalan söyleyin demiyorum bakın, konuşmayın. Çünkü adam zaten bu konularda bir şey duymak istemiyor demektir. Ama sordu da yalan söylediyseniz o başka...

Zamanında terzisini ayarlamayanın hurması .......:26::26::26::26::26::26::26:

5 yıl boyunca bu konuyu hiç konuşmadıysanız, o zaman konuşmayın. Yalan söyleyin demiyorum bakın, konuşmayın. Çünkü adam zaten bu konularda bir şey duymak istemiyor demektir. Ama sordu da yalan söylediyseniz o başka...

mantıklı bir yaklaşım.

5 yıldır birlikte iseniz zarın önemi olmamalı.hatta kan geşmediği zaman bile karsındaki bunu sormamalı.böyle olabilir deyip geçmeli

Diktirince ilişkiniz yolunda devam mı edecek. Bu sizin içinizi anlatmadığınız sürece kemirecek.
En güzeli konuşmak kabul eder ya da etmez ama böyle de devam etmez.

anlatma ve konuşma konusuna gelince ben buna karşıyım.o seninle Allah arasında olan bir şey, affı ondan değil Allahtan dilemelisin.o affettikten sonra kime ne düşer

Ben seni anlıyorum bi hata yapmıssın ama söylemen gerekir ayrılır benden biter diyosan sen onu gercekten seviyosan vede cok pismansan bence gecmise sünger cekip diktirebilirsin evet vicdanen cok rahatsız olacaksın ama kesinlikle söyleyebilicegim biri degil diyosan baska care yok ama gercekten doğru bi insan olduguna inanıyosan cünkü vicdanen rahatsız olacaksin cok

...

Seni yargılarım ama biriyle birlikte olduğun için değil, 5 yıl boyunca erkek arkadaşına dürüst davranıp durumu anlatmadığın için.
Diktirmek hem kendine olan saygını yok eder, hem de karşındaki insana.

Karşına al ve açık açık konuş her şeyi, çekip gitmesini de göze almalısın tabii, altını çizerek söylüyorum bakire olmadığın için değil 5 yıldır söylemediğin için gider.

Back
X