• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin kafayı yiyeceğim

Diktirmeyi düşünmek bile rezil bir şey benim gözümde.
Kendinizi bu duruma düşürmeyin ya! Diktirmek nedir ! Bir şey yaşıyorsanız arkasında durun anlatın sizi siz yapan yaşadıklarınızdır ya. Ya da susun hiç bir şey söylemeyin. Ama cinsel ilişkiye girip de zarını diktirip bakire rolü yapmak kadar çirkin ve onursuz bir davranış olamaz.

gidin diktirn, kimseyede birşey söylmeyin bence.. ilikiniz böylemi yürüyecek, böyle daha mı mutlu olacaksınız durmayın bence.. hayat sizin hayatınız kimseye birşeyin hesabını vermek zorunda değilsiniz.. siz seviglinizle aranızdaki ilişkinin söylediğinizde yürüyeceğinden emin olsanız zaten bu aklnıza bile gelmezdi, ki bu durumda yalan söyledim diye üzülmeyin hiç.. yalan söyleyen kadar onu yalana mecbur bırakanın da hatası vardır.. geçmişin tozlu saçmalıklarına takılacağına yanında ki kadının kendisi için verdiği emeğe sevgiye takılan bir adam olsaydı gidin konuşun derdim.. ama siz bu konuyu bu kadar dert ettiğinize göre onun öncelikleri farklı demektir benim gözümde..

Yahu erkektede bir zar olaymisya..Nedir bu kadinlarin cektigi..Bence hicte soylemek zorunda degilsiniz..Ve BENCE bakin bence diyorum, kadinin zarina kafayi takan biri kandirilmayi haketmistir..Bu kadar geri kafali olunmaz artik !! Bu erkeklerin at gozluklerini atmasi gerek..Kadin bir halt yemek isterse bunun arka iliskisi var, orali var, surtmesi zirti birti var...Yani bir tek zarini saglam birakan kadinlar, o zar saglam diye de el degmemis kiz aldigini sanan saftirikler var ..Hic vicdaniniz rahatsiz olmasin..Gidin imkaniniz varsa diktirin..Bakin bunu bakire evlenmis biri olarak soyluyorum..Ben 31 sene bekledim..Herkesin kendi tercihi..Gercegi soylediginizde iliskiniz zarar gorecekse gerekirse yalanda soyleyin..Erkekler her kadinla beraber olmak ister, sonra da bakire kiz ararlar evlenmeye..Evi gecindiremeyince calismaya gelince kadin erkek esit, ama is cinsellige gelince, gece disari cikmaya, tek basina tatile gitmeye vs gelince sen kadinsin !!! Yok ben 35 senedir su dunyadayim, erkeklere acimamayi ogrendim..Acimayin arkadasim..Sevin ama acimayin..Acirsaniz rezil olursunuz..Kendini dusun gelecegini dusun bacim isin nasil yuruyecekse oyle davran abla tavsiyesi sana..
aynı fikirdeyim. git diktir arkadaşım.

Son düzenleme:
Diktirebilirsin tabi bir sey diyemem ona deme hakki yok kimsenin senin tercihin ama gercekten meraktan soruyorum doktorun karsisina yatip bacaklarini acip "beni dikin" demek insanin gururunu zedelemez mi? Yani benim psikolojim bozulurdu acikcasi :26:

Yahu erkektede bir zar olaymisya..Nedir bu kadinlarin cektigi..Bence hicte soylemek zorunda degilsiniz..Ve BENCE bakin bence diyorum, kadinin zarina kafayi takan biri kandirilmayi haketmistir..Bu kadar geri kafali olunmaz artik !! Bu erkeklerin at gozluklerini atmasi gerek..Kadin bir halt yemek isterse bunun arka iliskisi var, orali var, surtmesi zirti birti var...Yani bir tek zarini saglam birakan kadinlar, o zar saglam diye de el degmemis kiz aldigini sanan saftirikler var ..Hic vicdaniniz rahatsiz olmasin..Gidin imkaniniz varsa diktirin..Bakin bunu bakire evlenmis biri olarak soyluyorum..Ben 31 sene bekledim..Herkesin kendi tercihi..Gercegi soylediginizde iliskiniz zarar gorecekse gerekirse yalanda soyleyin..Erkekler her kadinla beraber olmak ister, sonra da bakire kiz ararlar evlenmeye..Evi gecindiremeyince calismaya gelince kadin erkek esit, ama is cinsellige gelince, gece disari cikmaya, tek basina tatile gitmeye vs gelince sen kadinsin !!! Yok ben 35 senedir su dunyadayim, erkeklere acimamayi ogrendim..Acimayin arkadasim..Sevin ama acimayin..Acirsaniz rezil olursunuz..Kendini dusun gelecegini dusun bacim isin nasil yuruyecekse oyle davran abla tavsiyesi sana..

Oh be sonunda...

Bir de kandırmak derler ne kandırması yahu?(size değil bu lafım) Adamın hayatını etkileyen bir şey mi yapıyoruz biz? Sanki çocuğu var da çocuğunu saklıyor gibi tepkiler verilmiş. Belki kadın da bakir erkek istiyor o nasıl kanıtlanacak? Çifte standartınızı sevsinler...
Tercih demiş bazıları, böyle bir tercih olamaz. Olsa bile ben bunu sapıklık olarak görürüm. Kan görmek istemenin nesi tercih? El değmemiş tercih ediyorsa onu anlaması imkansız, arkadaş belirtmiş zaten.

Bırakın şu bakire, el değmemiş muhabbetini. Ben ne bakireler gördüm cinsellikte sınır tanımayanlar yanında halt etmiş. :ssz:

Oh be sonunda...

Bir de kandırmak derler ne kandırması yahu?(size değil bu lafım) Adamın hayatını etkileyen bir şey mi yapıyoruz biz? Sanki çocuğu var da çocuğunu saklıyor gibi tepkiler verilmiş. Belki kadın da bakir erkek istiyor o nasıl kanıtlanacak? Çifte standartınızı sevsinler...
Tercih demiş bazıları, böyle bir tercih olamaz. Olsa bile ben bunu sapıklık olarak görürüm. Kan görmek istemenin nesi tercih? El değmemiş tercih ediyorsa onu anlaması imkansız, arkadaş belirtmiş zaten.

Bırakın şu bakire, el değmemiş muhabbetini. Ben ne bakireler gördüm cinsellikte sınır tanımayanlar yanında halt etmiş. :ssz:

valla kimse kusura bakmasın. dürüstlükmüş. al işte bu tarz kızlar el üstünde tutulur,evlenir bakiredir ya,zar gitmemiştir ya. gerine gerine dolaşır.dürüst değildir ama istediğiylede evlenmiştir. nede olsa zar yerindedir. oralı, sürtnmeyi ,analı hepsini yapmıştır ama olsun o evlenebilir.
ama sevdiğiyle bir kerelik beraber olmuş kızcağız sırf bu yüzden tü kaka olur adam bırakır.
ee noldu dürüstlüğün mükafatı terkedilmek oldu.
dürüst olan kaybetti,olmayan sevdiğiyle beraber oldu.evlendi.
başlarım bu dürüstlüğe. bu konuda dürüstlük falan kabul etmiyorum ben..
bir tek bunda.
çünkü bunda çifte standart var. hemde fazlasıyla var.
diktirsinler valla. doktor arkadaşım bile aynı şeyi dedi dün.
kadın doğumcu olsam bedava dikerdim. para almadan.
haklıydı da

Son düzenleme:

Budur :46::46::46:
Diktir arkadaşım vicdan falan hikaye
Sana bunu yaşatanların vicdanı rahatsız olmuyorsa
Seninde olmasın
Durumu bu kadar dramatize etmeye gerek yok
Zar da zar diye tepinen adama al sana zar diyeceksin, boşveeerr, hak ediyorlar

Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
-------------------------------------------------------------------------------------

Hayat senin hayatın herkes hata yapabilir önemli olan birdaha tekrarlamamak.Özelin bu kimseye söylemek zorunda da değilsin hesap vermek zorunda da.Sanki o hiç mi yapmamış.Yapsa bile nasıl anlayacaksınki.Gelip sana mı söyleyecek.Kimse kusursuz değildir.Sen de unut ve hayatına devam et.herşey yolundaysa kendini ve onu mutlu edebiliyorsan takma hiç birşeyi.Herşeyin bir çaresi vardır.artık tıp çok ilerledi riski falan yok.Bence ilk işin gidip bi uzamanla konuşmak bilgi almak olsun.

Bu senın vicdanınla alakalı bişey kararı sen vereceksin.
Ancak geçmişte yaşanmış bitmiş bişey ben olsam arkasında dururdum.
Kendisine izah ederdim kabul ederse eder etmezse herkes yolunu çizer.
Ancak bazen bu işler boyle yurumuyor baştan saygı duyuyorum diyen erkek
daha sonra kavga anında başına kakabiliyor en basit bişeyi.
Bilemiyorum sen hayatındaki insanı daha iyi tanırsın ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.
ve son bişey tövbeni yaradana yap bence.

Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.

keşke birlikte olmasaymışsın pişman olmuşsun. Bu konuda sevgilin bişe sormadıysa sen söyleme bişey;ama sorarsa gerçeği anlat. Dktirme konusuna gelince cnm o hiç de basit bişe değil duydugum kadarıyla baya zor bişey miş ...

Budur :46::46:

Benden yaşça büyük bir arkadaşım var. Eski erkek arkadaşıyla cinsellik yaşamış.bakire değil. Bir başkasıyla tanıştı, dürüst olmayı tercih etti anlattı her şeyi olduğu gibi. Adam kabul etti, nişanlandılar. Bi kaç ay sonra ben kaldıramıyorum dedi nişanı attı. Sonra seni seviyorum, geçmişin önemli değil dedi geri geldi. Düğünden bir gün önce kına gecesinde yine yok ben seninle evlenemem dedi, kızın ailesine söyledi rezalet çıktı. Ertesi gün evlendiler. 3 ay sonra boşanmaya kalktılar, tekrar barıştılar. Kız hamileyken yine adamda film koptu kabullenemiyorum dedi evi terketti. Sobnra aileler araya girdi geri geldi. Şimdilik devam ediyorlar ama ne olacağı belirsiz. Böyle adama keşke yalan söyleseydi o arkadaşım. Arada başka hiç bir sorun yokken, gayet mutlu bir evlilikleri varken bu olay sorun oluyorsa bilmesin o adam, bilmeyi hak etmiyor. Kandırılmayı hak ediyor.

Bir diğer arkadaşım, benimle yaşıt. Yaşamadığı şey kalmayanlardan. Bekaretini korudu ama. Ne oldu kocasına temiz gitti. El üstünde tutuluyor. Kocasının yüzüne bakabiliyor sizin görüşünüze göre.

Çifte standardını yediklerim, bu kızcağız sırf bakire değil diye mutsuz bir evliliği hak ediyor mu yani? Diktirsin, başka bi şekilde kandırsın. Her şey müstehak bu zihniyetteki adamlara.

Dünden beri okuyorum yazmadan edemedim, başlık sahibi arkadaşı eleştiren, yapmasaydın etmeseydin diyenlere kısa bir örnek vereceğim. Benden yaşça küçük yakın bir kız arkadaşım var, bakire ve bununla gurur duyuyor evlendiği geceye saklıyor kendisini. Yakın bir zamanda aldattığı sevgilisiyle evlenecek, evet aldattığı ( evli bir erkekle aldattığı pardon) sevgilisiyle.

Şimdi kıssadan hisse çıkartalım bakalım bekaret mi yoksa dürüstlük mü güzel ahlak mı daha önemli ? Dün konu sahibine beş sene içerisinde duygusal olarak yakın olamamış saklamışssınız demiştim. Bugün diktir gitsin diyorum. Sizi bir zardan ibaret gören adama bu müstahak çünkü. Yukarıda da yazmışlar analı, oralı her türlüsü var bu işin... Bunlarda neredeyse profösör olup bakire gitmek de var... Benim arkadaş örneği de var..

bakire olmadığın halde tam 5 yıl insan sevdiği adamla nasıl birlikte olmaz bilmiyorum bence diktirmek aldatmaktır doğrusunu söyle benim bakire olan insan ile olmayan insan arasında bir ayrım yapmam mümkün değil bir insan bir kere biri ile birlikte olmuştur ama birisi vardır sözde bakiredir ama kaç kişi ile bekareti bozmadan sevişmiştir hatta anal yapanlar var yani davul delik değil ama tokmağın da değmediği yer kalmamış şimdi bu iki insan kıyaslarsak neden bakire olmayan insana yükleniliyor bunu anlamıyorum. sen zaten tam 5 yıl o insanla bile birlikte olmamışsın belki erkek arkadaşın bakiresin diye de yanaşmamış olabilir tabi ama bence dürüst ol diktirmek ya da adet zamanına getirenler var ilerde vicdan azabı çekersin ve hiç mutlu olamazsın eğer bir erkek seviyorsa bakereti önemsemez hayat kadınını dahi sevip evlenen insanlar var çok uzattım ama bakire kalana da kalmayana da saygım var günahı düşünyorsak eğer öpüşmemeliyiz de sevişmemeliyiz de sevşiip her türlü erkeğini tatmin edip anal yapıp bakire kalanları olsun ne de olsa bakire namuslu diye düşünenlere sinir oluyorum. allah hakkında hayırlısını nassip etsin ileride başına kakacak olursa boşanmaya varır o daha kötü

Dünden beri okuyorum yazmadan edemedim, başlık sahibi arkadaşı eleştiren, yapmasaydın etmeseydin diyenlere kısa bir örnek vereceğim. Benden yaşça küçük yakın bir kız arkadaşım var, bakire ve bununla gurur duyuyor evlendiği geceye saklıyor kendisini. Yakın bir zamanda aldattığı sevgilisiyle evlenecek, evet aldattığı ( evli bir erkekle aldattığı pardon) sevgilisiyle.

Şimdi kıssadan hisse çıkartalım bakalım bekaret mi yoksa dürüstlük mü güzel ahlak mı daha önemli ? Dün konu sahibine beş sene içerisinde duygusal olarak yakın olamamış saklamışssınız demiştim. Bugün diktir gitsin diyorum. Sizi bir zardan ibaret gören adama bu müstahak çünkü. Yukarıda da yazmışlar analı, oralı her türlüsü var bu işin... Bunlarda neredeyse profösör olup bakire gitmek de var... Benim arkadaş örneği de var..

aynen dediğim bu kız oralda master yapmış ama gel gör ki namuslu

Degerini bilecek biriyle yasadiktan sonra evlilik oncesi de sonrasi da ayni. Sadece dinen dogru degil. Ama ne yazik ki evli de olsan bekar da olsan deger vermeyen erkek her turlu asagilar.

sevgı bakırlıge bakırelıge bakmaz, seven ınsan ıcın onemlı degıldır yanı, senı herturlu kabul ederdı belkı, ama su saatten sonra edecegını sanmıyorum ogrenırse eger bakıre olmadıgın ıcın degıl, 5 yıl saklayıp onu kandırdıgın ıcın.. bence soyle ne olucaksa olsun, ama oyle dıktırıp falan omrunun sonuna kadar onu kandırıp nasıl yasıcaksın bunları da dusun vıcdanın rahat edıcek mı??

Bu konularda artık şunu bilmek lazım, kızlık zarı denen şeyin diktirilmesi tamamen para tuzağıdır. İlk ilişkide kızlık zarı denen şey kanamaz yırtılmaz parçalanmaz delinmez. İnternette her okuduğunuza inanmayın. bu konuda kitap okuyun, doktora gidin. kızlık zarının nerede olduğunu, nasıl bir yapı olduğunu gerçekten bilen o kadar az kişi var ki. Yani bakire olan kişide de ilk gecede zaten çoğunlukla kanama olmaz. Kanama olan kişi kendini kastığı için vajinada hasar olur o şekilde kanar. rahat yaşanan bir ilişkide kanama gerçekleşmez. bu da tamamen kadın cinselliğini kontrol etme çabasının bir sonucu olarak söylenegelmiştir... O yüzden rahat olun, bakire olanlarda da kanama olmuyor buna da emin olun. araştırmalar üzerinden konuşuyorum, kafama göre değil.

Son düzenleme:
birde geçen nette gezerken denk gelmiştim japonyadan gelen yapay kızlık zarı sıvıları vardı araştır istersen
yapay kızlık zarı yaz en üstte çıkıyor baktım şimdi
benım bır arkadasım o yapay zarladan elmıstı maceraları epey uzun o zarlarla :)

Back
X