Yardım edin kızım videomuzu izlemiş

BaharSu2010

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
99
51
18
Bunu sizinle paylaşmaktan başka birşey gelmedi aklıma,konu +18 ama orda açamadığım için konuyu burda açmak zorunda kaldim. Beynim iptal oldu resmen. Belki daha önce başına gelen vardır aranızda,anlatıyorum:
5 yaşındaki kızım telefonumda eşimle olan videomuzu görmüş bu sabah ve koşa koşa bana geldi,Anne Baba sana napiyo diye. İçeriğini tahmin edersiniz. Yerin dibine girsem bundan iyiydi. Çocuğa nasıl aciklayacagimi bilemedim. Ne yalan anlattiysam inanmadi,en sonunda internetten video açmışsın sen dedim o biz değildik dedim ama ısrarla "gördüm Anne sen ve Babaydi" dedi durdu. Ne kadarını gördü düşünmek bile istemiyorum,kalbim sıkışıyo düşündükce. Nolur yardım edin nasıl açıklayabilirim kızımın psikolojisini kötü etkilemeden. Yüzüne bakmaya utanıyorum. Eleştirmeniz için yazmıyorum, lütfen "bunu önceden düşünecektin" gibi şeyler yazmayın, ben de çok pişmanım. Babasına bişey demedi,ama bana inandığından mı yoksa cekindiğinden mi bilmiyorum. Daha önce Babasını tuvaletteyken anahtar deliğinden izleyip Anneannesine anlatmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım, o olayı bile daha unutmamışken çocuk yeni bişey gördü. Fake falan değilim bunu da belirteyim. Inanmayan adminlere face bilgilerimi de verebilirim. Yeter ki yardımcı olun bana

Masaj yapiyordu de yuh demednde gecemiycem

Nasıl bir fantazidir o videoya çekmek falan ya. Aile büyükleriniz de görebilirdi onu. Veya tanıdıklarınızın çocukları. Ne kafalar yaşıyorsunuz ya. Bir de çocuğunuz babasını tuvalette niye izliyor? Gizli saklı işlere merakı var galiba. 5 yaşındaki çocuğum tuvaletten izlememesi gerektiğini, telefonları karıştırmaması gerektiğini bilmeli.

bir pedagog'dan yardım almalısınız..
babasını wc'de görüp anneannesine anlattığında nasıl bir yol izlediniz? uzmana danıştınız mı?

diğer konuya gelince yorum yapamam. Artık neler okuyup,izliyoruz şaşıramıyorum bile.Özel hayatınız sizi ilgilendirir ama madem 5 yaşında bir çocugun bile rahatça açabileceği şekilde ise biraz daha şifreleme ya da farklı saklama yöntemleriniz olsaydı değil mi? !

Hay allahım ya çok ilginç :)) biyerim ağrıyodu merhem sürüyodu falan diyin bari.bi yerim ağrıdığınıda sen üzülme diye söylemedim deyin :)) (ay kendime inanamadım şu an :D )

Galeriyi şifreledim zaten videoyu çektiğim zaman,ama hiç hesaba katmadığım video oynatıcısı klasörüne de otomatik aktarılıyo olmasıydı, onu da bugün öğrendim böylece. Fake olmadığımı ispatlamaya hazır olduğumu söyledim, admin özelden yazarsa ona bilgilerimi verebileceğimi de özellikle belirttim. Ölür müsünüz eleştirmek yerine yardımcı olsanız! Kadın sayfasında olduğum için ve bu ortamda erkeklere de yer verilmediği için gönül rahatlığıyla soramayacaksam nerde kime sorayım

Hay allahım ya çok ilginç :)) biyerim ağrıyodu merhem sürüyodu falan diyin bari.bi yerim ağrıdığınıda sen üzülme diye söylemedim deyin :)) (ay kendime inanamadım şu an :KK70: )

öyle derse ilerde çocuk bir yerim ağrıdı bana merhem sürün dediğinde ne olacak?

bir arkadaş da masaj yapıyordu de demiş.... bana da masaj yapın dediğinde ne olacak_??

bir uzmandan yardım alınıp sağlıklı bir yol izlenmeli.

Back
X