Yardım edin kızım videomuzu izlemiş

Ayrıca kızım babasına birşey demedi demişsiniz.
Demez tabii ki bu tarz olaylara şahit olan çocuklar babalarının annelerinin canını yaktığını düşünürler çünkü.

Lütfen bir pedagogtan randevu alın.

Çiftlerin birbirini sevisirken videoya çekmesi bir fantazi olabilir de bunu telefona kaydetmek nasıl bir düşünce tahribatidir onu anlayamam işte.

Yine 5 yaşında ki bir çocuk anne ve üvey babasını sevisirken görmüştü o aklıma geldi.bazı anne babalar yüzünden nasil bir psikolojiye giriyor çocuklar ya.

niye konu$masinkii
he rçocuk farklidir,2 yasinda oturup senle sohbet eden çocuklar oluyor :)
bide kizimi$ ooo daha neler nelerr der :)
ben de onu diyorum anne baba sana ne yapiyor demez. babamla ne yapiyorsunuz der? anne ve babaydi gordum demez. babamla sendin der.
yani bildigim kadariyla zamir olayini kavramis olmasi gerekir.

aslinda bu konunun cinsellige tasinmasi abes!
olsa olsa pedagojiye tasinsin.
cinsellikle ne alakasi var?

Evet bence de cinsellige tasinmamaliydi. Cunku bi video lafi gecmis sadece. Sirf bu sebeple cinsellige tasiyip konu sahibini konusundan etmek gercekten cok tuhaf! !

ben de onu diyorum anne baba sana ne yapiyor demez. babamla ne yapiyorsunuz der? anne ve babaydi gordum demez. babamla sendin der.
yani bildigim kadariyla zamir olayini kavramis olmasi gerekir.
Her çocuk farklıdır ama.Kimi 5 yasinda cok güzel konuşur kimi cümle kuramaz.

Yanı konu sahte değil bence konu sahibi zaten iki defa sahte olmadığımı kanıtlarım demiş.

Zaten aile bir garip gibi.

Evet bence de cinsellige tasinmamaliydi. Cunku bi video lafi gecmis sadece. Sirf bu sebeple cinsellige tasiyip konu sahibini konusundan etmek gercekten cok tuhaf! !
bazen iliski sirasindaki aciyla alakali konular falan da tasiniyor halbu ki jinekolojik bir durum sayilir .
bazen de komsudan gelen cinsel sesler konularinda gunlerce cinsel paylasimlar yapildigi halde bdv de duruyor.
artik neye gore tasiyorlar ben de bilmiyorum. gerci konu sahibi silmis konusunu.

Her çocuk farklıdır ama.Kimi 5 yasinda cok güzel konuşur kimi cümle kuramaz.

Yanı konu sahte değil bence konu sahibi zaten iki defa sahte olmadığımı kanıtlarım demiş.

Zaten aile bir garip gibi.
dogrudur benim oglum da 3 yasina az kaldi daha cumle kurmuyor. sadece kelimeler. belki bizimki gibi gelisim geriligi vardir

Back
X