- 19 Mayıs 2007
- 383
- 9
- 296
Çok sevindim
Benim de test sonucum sınırda ve hiperekojen barsak çıktığından
Anne kanında fetal DNA bakılacak şimdi
İnş normal çıkar benim de
hayırlısı olur inşallah canım. bol bol dua et Allah'a sığın. umarım bişey çıkmaz seninde..
çok teşekkür ederim canım. inan ömrümden ömür gitti. eşimle hayaller kurduk hep güzel hayaller ama hep buruktu içimiz. rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükür.Canımı çok sevindim iyi haberleri almışsınız. Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinİnan okurken çok ağladım sayfanın sonuna geldiğimde sende güzel haberleri aldığını yazmışsın çok mutlu oldum canım benimm
Ay çok sevindim canım, darısı bütün sıkıntılı hamilelik geçiren herkese olsun. Rabbim tüm bebişlerimizin sağlığını korusun inşallah. Bu testler tamamen gereksiz para tuzağı işte. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin.![]()
inşallah cnm çok sağol. gerçekten gereksiz bu testler ikilisi üçlüsü... ama inan böyle olacağını bilsem direk prena testi yaptırırdım boşu boşuna da üzülmezdim.
bu testleri yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert...insan hamileyken zaten normalden fazla bir hassasiyet ve endişe halinde oluyor,bu testler de bu endişelerimize endişe katıyor.Allah bebeğiyle ilgili hiç bir anneyi şüphede bırakmasın inşallah.hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir sıkıntıyı. gerçekten çok zor bir sürek. rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.