yardım edin kızlar çok çaresizimm :((((((((((((

Çok sevindim:3:
Benim de test sonucum sınırda ve hiperekojen barsak çıktığından
Anne kanında fetal DNA bakılacak şimdi
İnş normal çıkar benim de

hayırlısı olur inşallah canım. bol bol dua et Allah'a sığın. umarım bişey çıkmaz seninde..

Canımı çok sevindim iyi haberleri almışsınız. Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin:nazar: İnan okurken çok ağladım sayfanın sonuna geldiğimde sende güzel haberleri aldığını yazmışsın çok mutlu oldum canım benimm
çok teşekkür ederim canım. inan ömrümden ömür gitti. eşimle hayaller kurduk hep güzel hayaller ama hep buruktu içimiz. rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükür.

Ay çok sevindim canım, darısı bütün sıkıntılı hamilelik geçiren herkese olsun. Rabbim tüm bebişlerimizin sağlığını korusun inşallah. Bu testler tamamen gereksiz para tuzağı işte. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin.:16:

inşallah cnm çok sağol. gerçekten gereksiz bu testler ikilisi üçlüsü... ama inan böyle olacağını bilsem direk prena testi yaptırırdım boşu boşuna da üzülmezdim.

bu testleri yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert...insan hamileyken zaten normalden fazla bir hassasiyet ve endişe halinde oluyor,bu testler de bu endişelerimize endişe katıyor.Allah bebeğiyle ilgili hiç bir anneyi şüphede bırakmasın inşallah.hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir sıkıntıyı. gerçekten çok zor bir sürek. rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar dün akşam doktorum aradı ve şükürler olsun ki test sonucumun iyi olduğunu söyledi. bende ikili tarama sonucu boşuboşuna telaş yapanlardanım yani. bundan sonra birisi gelip hamileyim dese bu testleri asla yaptırmamasını söylicem. düne kadar içim hep rahattı ama hep bir korkuyla, tedirginlikle geçirdim son 2 buçuk haftayı. neyseki herşey yolunda artık Allah'ıma binlerce şükürler olsun. cinsiyetimizde sonuç gelmeden 1 gün önce belli oldu sağlıklı bir oğlum olacak Allah'ın izniyle. :nazar: :emir_bebek: :nazar:
ayrıca bana burdan dert ortağı oldunuz teselli verdiniz hepinize çooooook teşekkür ederim. iyiki varsınız siz olmasaydınız bu kadar rahat geçiremezdim bu süreci.[/QUOTE

çok sevindim hayırlı haberler aldığına canım.Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın inşallah.sen de oğluşunu hayırlısıyla kucağına alırsın umarım.

kızlar bende yaptırmadım ya.doktor aldırır mısın bısey olsa dedı bende hayır tabıkı dedım o zaman yapmam test dedı eşimde istemedi yapmayı zaten.biz rabbime bıraktık zaten bi geçerliliği yok kızlar içiniz rahat olsun bebeklerimiz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecekler inşallah...

ağlamayın ne olur bebeğiniz hisseder bunları hep onu de üzmeyin siz ne kadar iyiyseniz o da iyi hisseder.

ama diyecek bir sözüm var o da şu bakın hanımlar, her ne olursa olsun seçme şansı olmadan dünyaya insan getirdiğimiz yetmez gibi bir de onu hasta/sakat bir hayata mahkum etmek sapıklıktır. bu işe dini inanç karıştırmazdım ben olsaydım.

geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım. bu hafta salı günü eşimi aramış doktorum gittik ve sonucumuzun kötü olduğunu söyledi ve tıpa gönderdi bizi. aslında kendi doktorum olabilir yada olmayabilir down sendromu dedi ama tıptaki doktor değerine göre büyük bir ihtimalle senin bebeğin hastalıklı bir bebek dedi. amniyosentez önerdi eşim istemedi düşük riski nedeniyle. bir kan testi varmış 2600 tl ye yapılıyo benden sadece kan alıp almanyaya gönderecekler ve bebeğin sağlıklı olup olmadığını öğrenicez. biyokimyasal risk 1:27 çıktı ense kalınlığı da 1.8 mm ve ben şimdi 14+6 haftalık hamileyim. pazartesi kan vermeye gidicem ve 3 hafta sonra sonuç gelecek o kadar çaresizim ki :KK43:(( ağlamaktan helak oldum. ve ben bu bebeğe çok zor sahip oldum tüp bebekle oldu. içim yanıyo, kalbim acıyo :KK43:( topiklerde hep ikili teste güven olmadığı yazıyor ama 27 de 1 çok yüksek :KK43:( napıcaaaammmmm :KK43:(((((
Mrb bebeginizi dogum yaptinizmi nasilsiniz?

Back
X