Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

xxzzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
550
137
103
Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?

Son düzenleme:
Yav sanki herkesin yaşadığı şey tamamen aynıymış gibi, geçmişte aynı şeyleri yaşayan insanların kaderleri gelecek için de aynı çizilmiş gibi soru soranlara aşırı yükseliyorum.
Tabini de herkesin yaşam biçimi farklı fakat ben sadece meraktan sordum çok çaresizim

Çaresizliğin nedir geçmiş geçmişte neden olmasınki ama senin başka bi derdin var düzgün anlatsan keşke

cinsellikle mutluluk arasında neden ilişki kuruluyor. mutlu olmaması için "cinsel doyumsuzluk"tan muzdarip olması gerekir.

Geçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım

Elbette olur :)
Mutluluk geçmişte yaşanan ya da yaşanmayan cinselliğe bağlı değil ki.
Sizi seven,,yaşadıklarınıza,savunduğunuz ve pişman olduğunuz kararlara saygı duyan birime bağlı bence

Back
X