ya benim gözlerim böyle kurbağa gözü gibi yani kötü değil ama ben uykulu, şiş gözüksün istiyorum. öyle daha güzel oluyo. japon gibiii :))) ağlayınca sabah şişiyomuş ama ağlayamıyorum. çok uyuyamıyorum çünkü okulum var. gözlerimin japon gibi şiş gözükmesini nasıl sağlayabilirim???? uykulu olsun bööle
ya benim gözlerim böyle kurbağa gözü gibi yani kötü değil ama ben uykulu, şiş gözüksün istiyorum. öyle daha güzel oluyo. japon gibiii :))) ağlayınca sabah şişiyomuş ama ağlayamıyorum. çok uyuyamıyorum çünkü okulum var. gözlerimin japon gibi şiş gözükmesini nasıl sağlayabilirim???? uykulu olsun bööle
ilginç. benim istediğim doğal olarak ve üst kapağını şişirmekti. bunu bi deniyeyim bakalım ne olacak :)
ya şaka bi yana artık bi değşiklik yaratmak istiyorum. gözlerim uykulu görününce kendimi daha iyi hissediyorum. yardım edin ya nasıl şişer bu göz kapaklarıı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?