Yardim edın kızlar hamile olabilirmiyim

Nursevim03

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
539
316
23
43
Bugün transferimin 7.günü 5.gün embriyosu 2 adet kaliteli transfer oldu.teste 5 gun var dünde yaptım 6.gun yazan dünkü diğerini şimdi yaptim resim ekliyorum şimdi sorum acaba çatlatma ignesinin etkisi olabilirmi hala ayın 5inde vurulmustum

Bunden önceki başarısız olan denememde 6.gunden itibaren test yapmaya başlamiştim cift çizgi hiç gormemistim

Bence tutunmuş embriyonuz tebrik ediyorum.. Beşinci gün embriyosu daha erken belli oluyor.. Benim üçüncü gün embriyosuydu 6. Günden itibaren test yaptım çok çok silik çizgi gün geçtikçe belirginlesmisti...Çatlatma iğnesinden de olma ihtimali var ama öyle olsaydı çizgi gün geçtikçe koyulasmazdi... İki embriyo transferi olmuşsunuz içimden bir ses ikiz tutundu bebekleriniz diyor inşallah gönlünüze göre olur siz birkaç gün daha dikkat edin kendinize gününde kan tahlili yapın...

Benimde bundan onceki başarısiz denemem 3.gun embriyosuydu 6.günden itibaren test yaptim hic cift cizgi gormedim catlatma ignesinide ayni araliklarla vurulmustum ondada cift cikmasi gerekirdi o zaman sanirim allah razi olsun bencede igne etkisi olsa yavas yavas silik olurdu aksine koyulasiyor coook mutluyum allahim herkese nasip etsin insallah

Sağlıkla sarılmak da nasip olsun bebeklerinize ben de 2 gün önce transfer oldum
Allahim inşallah yüzünüzü güldürsün hayirli haberi alirsiniz insallah bu süreç hele transferden sonrasi cook yipratici bilinmezlik çook zor rabbim kendi katindan varisler gondersin isteyen herkese insallah

Allahim inşallah yüzünüzü güldürsün hayirli haberi alirsiniz insallah bu süreç hele transferden sonrasi cook yipratici bilinmezlik çook zor rabbim kendi katindan varisler gondersin isteyen herkese insallah
Allah razı olsun. Ne zaman kan vereceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…