- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 23
- 43
- Konu Sahibi Nursevim03
-
Allah razi olsun 8 yildir bu haberi bekliyorum allahim bu yolda mucadele eden herkese yar ve yardimci olsun amiinHayırlı olsuniğne etkisi olmaz bu.
Benimde bundan onceki başarısiz denemem 3.gun embriyosuydu 6.günden itibaren test yaptim hic cift cizgi gormedim catlatma ignesinide ayni araliklarla vurulmustum ondada cift cikmasi gerekirdi o zaman sanirim allah razi olsun bencede igne etkisi olsa yavas yavas silik olurdu aksine koyulasiyor coook mutluyum allahim herkese nasip etsin insallahBence tutunmuş embriyonuz tebrik ediyorum.. Beşinci gün embriyosu daha erken belli oluyor.. Benim üçüncü gün embriyosuydu 6. Günden itibaren test yaptım çok çok silik çizgi gün geçtikçe belirginlesmisti...Çatlatma iğnesinden de olma ihtimali var ama öyle olsaydı çizgi gün geçtikçe koyulasmazdi... İki embriyo transferi olmuşsunuz içimden bir ses ikiz tutundu bebekleriniz diyor inşallah gönlünüze göre olur siz birkaç gün daha dikkat edin kendinize gününde kan tahlili yapın...
Sağlıkla sarılmak da nasip olsun bebeklerinizeAllah razi olsun 8 yildir bu haberi bekliyorum allahim bu yolda mucadele eden herkese yar ve yardimci olsun amiin
Allahim inşallah yüzünüzü güldürsün hayirli haberi alirsiniz insallah bu süreç hele transferden sonrasi cook yipratici bilinmezlik çook zor rabbim kendi katindan varisler gondersin isteyen herkese insallahSağlıkla sarılmak da nasip olsun bebeklerinizeben de 2 gün önce transfer oldum
Allah razı olsun.Allahim inşallah yüzünüzü güldürsün hayirli haberi alirsiniz insallah bu süreç hele transferden sonrasi cook yipratici bilinmezlik çook zor rabbim kendi katindan varisler gondersin isteyen herkese insallah
Eşime söylemeden pazartesi yaptircam cunku o dr ne zaman dediyse o zaman yaptir diyor normalde 24u test gunum ama dayanamiyorumAllah razı olsun.Ne zaman kan vereceksiniz?
Yaptır yaptırEşime söylemeden pazartesi yaptircam cunku o dr ne zaman dediyse o zaman yaptir diyor normalde 24u test gunum ama dayanamiyorum
Yaptirayim yazik o benden daha heyecanli aslinda ama hic caktirmiyor bu arada 38 yasimdayim biraz gec oldu tabi anca toparladik kendimiziYaptır yaptırSürpriz olur.
Gecikmiş güzelleşmiştir o eminim. Allah sağlıkla ilerletsin.Yaptirayim yazik o benden daha heyecanli aslinda ama hic caktirmiyor bu arada 38 yasimdayim biraz gec oldu tabi anca toparladik kendimizi
Amiiin insallah allahim size de bu guzel haberi almayi nasip etsin lutfen sonucu bana da yazarmisiniz buradan cok merak ederim ama lutfenGecikmiş güzelleşmiştir o eminim. Allah sağlıkla ilerletsin.
Ben şimdi sizi takip ediyorum önce sizden ikizlerin güzel haberini alalım inşallah ben de size yazarım.Amiiin insallah allahim size de bu guzel haberi almayi nasip etsin lutfen sonucu bana da yazarmisiniz buradan cok merak ederim ama lutfen
Ayy allah soyletti insallah cok isterimBen şimdi sizi takip ediyorum önce sizden ikizlerin güzel haberini alalım inşallah ben de size yazarım.
Bu yasak hiç olmadı şu an pazartesiyr kadar Ya Sabır.Ayy allah soyletti insallah cok isterimallah razi olsu guzel dilekleriniz icin haber vercem kesin
Sabah Giyindim gidiyordum tam birden aklima geldi yasak olduguBu yasak hiç olmadı şu an pazartesiyr kadar Ya Sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?