- Konu Sahibi Nursevim03
-
Ben bağlanmak istemiyorum işte.. Herşey nasip kısmet.. Hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin Rabbim.Sen artışa bak canım 2 gün sonra tekrarla belki bi mucize olur küçük değerle başlayıp sonradan katlanır. Ben şimdi ikide bi elimi karnıma koyuyorum diyorum nolur gitme nolur bırakma beni. Varsa hisseder ağladığımı hissettiği gibi. Bizim bidaha deneme imkanımız da yok en az 2 sene . Allahım kulunu zayi etme nolur diyorum
Inşallah belki bi mucize canım:/ haberdar ederim ama sakın bak Merve erken test yapmaya girişme kuzum nolur en azından yapacaksan 9.gün yap
Hepimiz inşallah.Biliyorum canım 3.gün olduğunu. Inşallah güzel sonuçlar alirsin
Kızım nasıl panik olduysan adam 3 kez yazmış 10 ve 12. Gün diye.
Erken yaptırdık evet doğru, bu güne 9.gün diyorum, 3 gün sonra yani çarşamba günü yaptıracağım tekrar (12.gün olacak) bir mucize olup da kat kat artmış olursa ne güzel, ama diğer türlü artık yapacak birşeyim yok demektir...
Evet baya kızdı:/Kızım nasıl panik olduysan adam 3 kez yazmış 10 ve 12. Gün diye.şimdi güzel şeyler düşün öyle ver kanı.
Bence de güzel güzel sev bebisini güzel düşünmeye çalış bak az önce okudum 30 'la öğrenen 10.gün değeri 10 olup artan varmış. Ben 6.gün değerimi bilmesem takmazdım belki kafaya. Çünkü degerin kac çıktığı değil nasıl artış gösterdiği önemli olan. Benm 16dan 22 ye sadece 6 arttığı için taktım:/Erken yaptırdık evet doğru, bu güne 9.gün diyorum, 3 gün sonra yani çarşamba günü yaptıracağım tekrar (12.gün olacak) bir mucize olup da kat kat artmış olursa ne güzel, ama diğer türlü artık yapacak birşeyim yok demektir...
Mucizelere ihtiyacımız var, Allah yardımcımız olsun, isteyen bekleyen herkese nasip etsinBence de güzel güzel sev bebisini güzel düşünmeye çalış bak az önce okudum 30 'la öğrenen 10.gün değeri 10 olup artan varmış. Ben 6.gün değerimi bilmesem takmazdım belki kafaya. Çünkü degerin kac çıktığı değil nasıl artış gösterdiği önemli olan. Benm 16dan 22 ye sadece 6 arttığı için taktım:/
Aminn insalllahMucizelere ihtiyacımız var, Allah yardımcımız olsun, isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Herşey guzel olacak benimde yarin 9.günümmüs 10 saniyordum yarin benim kac olacak bakalim sakin olmaya çalisalim allah buyukturErken yaptırdık evet doğru, bu güne 9.gün diyorum, 3 gün sonra yani çarşamba günü yaptıracağım tekrar (12.gün olacak) bir mucize olup da kat kat artmış olursa ne güzel, ama diğer türlü artık yapacak birşeyim yok demektir...
Ablacım öyle tabii, ama keşke ben 12.gün kan verseydim, en azından sonuç yine kötü olsa da bi belirsizlik olmazdı ortada. Canım çok sıkkın. Allah büyüktür, sizler güzel haberler alın inşallahh.Herşey guzel olacak benimde yarin 9.günümmüs 10 saniyordum yarin benim kac olacak bakalim sakin olmaya çalisalim allah buyuktur
Senin 5. Gün embriyosumuydu kuzum doktor lekelenmem var deyince sen yarin yap dedi aslinda 24ü test günümAblacım öyle tabii, ama keşke ben 12.gün kan verseydim, en azından sonuç yine kötü olsa da bi belirsizlik olmazdı ortada. Canım çok sıkkın. Allah büyüktür, sizler güzel haberler alın inşallahh.
Çift transfer biri 5 diğeri 6.günSenin 5. Gün embriyosumuydu kuzum doktor lekelenmem var deyince sen yarin yap dedi aslinda 24ü test günüm
AsLinda erken degil canim degerin 9. Gune gore normal gibi 12.gun yapsan daha fazla cikacakti bekleyip gorcez insallah hayirlisi olur hakkimizdaÇift transfer biri 5 diğeri 6.gün
Hakkımızda hayırlısı olsun
Benim durumum şu an Allah’a emanet, değerim bence düşük ve hiç ümidim yok. Rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.As
AsLinda erken degil canim degerin 9. Gune gore normal gibi 12.gun yapsan daha fazla cikacakti bekleyip gorcez insallah hayirlisi olur hakkimizda
Hadi sağlıkla ilerlesin inşallahHamileyim kizlar 111. Cikti sonucum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Allah razi olsun insallah rabbim isteyen herkese göstersinHadi sağlıkla ilerlesin inşallah
Ne durumdasın canım bugün kan verecek miydin yine, ben yarın vereceğim bakalım değerim artmış mıAminn insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?