- Konu Sahibi Nursevim03
Merhaba, bugün 10.günüm, çift embriyo.Kaçıncı günün canım?![]()
Tamam sonuç pozitif, ama değer düşük.. Sevinemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bugün 10.günüm, çift embriyo.Kaçıncı günün canım?![]()
Transfer sonrası beta hcg değerleri topiğinde 10. Gün 0 çıkıp 12. Gün pozitife dönüp sağlıklı ileleyen bile var. Emriyo sayısını bilmiyorum tabi. Sağlıkla ilerler inşallah.Merhaba, bugün 10.günüm, çift embriyo.
Tamam sonuç pozitif, ama değer düşük.. Sevinemiyorum.
Çookk teşekkür ederim, sadece ne bileyim işte sevinip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Dilerim Allahtan değerim güzelce artar.. Güzel haberler sana da nasip olsunTransfer sonrası beta hcg değerleri topiğinde 10. Gün 0 çıkıp 12. Gün pozitife dönüp sağlıklı ileleyen bile var. Emriyo sayısını bilmiyorum tabi. Sağlıkla ilerler inşallah.Hayırlı olsun diyelim.
![]()
Bu konuda toplanalım. 2. Gün sonra da haberini bekliyorum güzelce.Çookk teşekkür ederim, sadece ne bileyim işte sevinip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Dilerim Allahtan değerim güzelce artar.. Güzel haberler sana da nasip olsun![]()
Yazacağım, sen de güzel haberini ver.. Badem, yoğurt ve tavuk göğüs kısmını ye bolBu konuda toplanalım. 2. Gün sonra da haberini bekliyorum güzelce.![]()
Ben de yarın test vermeye gidiyorum geceden beri kahverengi akintim var hayirolsun benimde ysrin 10. Gun bakalim neler olacak hayirlisiYazacağım, sen de güzel haberini ver.. Badem, yoğurt ve tavuk göğüs kısmını ye bol![]()
Progestan kullanıyosun di mi?Ben de yarın test vermeye gidiyorum geceden beri kahverengi akintim var hayirolsun benimde ysrin 10. Gun bakalim neler olacak hayirlisi
Evet hem fitil kullaniyorum doktorumu aradim prolutex vurul dedi demin vuruldum azaldi lekeProgestan kullanıyosun di mi?
İyi yapmışsın korkma inşallahEvet hem fitil kullaniyorum doktorumu aradim prolutex vurul dedi demin vuruldum azaldi leke
Korkmuyorum desem yalan olur ama dua ediyorumİyi yapmışsın korkma inşallah![]()
Canım beni hatirladin mi konusmustuk? 11 aralıkta transfer olmuştum ben 6.günüm test yaptırdım 16 cıktı dün 8.günümdü tekrar yaptırdım 22 cıktı malesef güzel bi artış yok ama drum 10 ve 12.gün de test yaptır şimdiki artışın düzeyinin bi önemi yok 10 ve 12.gün arasi en az %60olmali dedi. Dun kendimi baya mahvettim aglayacam diye umarim varsa da zarar vermemışımdır. Sende uzulme bekle 12.gününün testiniNursevim03 Ablacım merhaba, kan testimin sonucu çıktı: 21
Doktor pozitif dese de benim için değer çok düşük o sebeple sevinemiyorum.
Canımm seni hatırladım, Rabbim güzel sonuçlarla değerlerle karşılaştırsın seni. İnan ki ben hiç ağlamadım, öyle alışmışım ki hayal kırıklığına. Ama ne bileyim hani biri 5.gün biri 6.gün.. yüksek çıkmalıydı, 21 gerçekten düşük bi değer..Canım beni hatirladin mi konusmustuk? 11 aralıkta transfer olmuştum ben 6.günüm test yaptırdım 16 cıktı dün 8.günümdü tekrar yaptırdım 22 cıktı malesef güzel bi artış yok ama drum 10 ve 12.gün de test yaptır şimdiki artışın düzeyinin bi önemi yok 10 ve 12.gün arasi en az %60olmali dedi. Dun kendimi baya mahvettim aglayacam diye umarim varsa da zarar vermemışımdır. Sende uzulme bekle 12.gününün testini
Amiiin insallah yapsam yine çikacak ama test bulamiyorum eczanede kapali yarin kan vercem dua edin kardeslerimHayırlısı olsun canım 7. Gün baya belirgin çıkmış sağlıkla devam etsin inşallah![]()
Yok Öyle değil Ben 6.Gun 16 yi görünce baya bağladım kendimi hamileyim diye bi anda öyle bir durumla karşılaşınca baya üzüldüm. Şuan çok şükür hani icim buruk ama . Biraz daha güzel düşünebiliyorum. Şu zamandan sonra elimden gelen duadan başka birşey değil . Gideni malesef durduramam herşey Rabbimin elinde o ol derse olurCanımm seni hatırladım, Rabbim güzel sonuçlarla değerlerle karşılaştırsın seni. İnan ki ben hiç ağlamadım, öyle alışmışım ki hayal kırıklığına. Ama ne bileyim hani biri 5.gün biri 6.gün.. yüksek çıkmalıydı, 21 gerçekten düşük bi değer..
Doktor bana transfer gününü saymazsak bugün 9.günün 21 değer gebelik var ama değerin düşük demek, dedi. Bende ne umut ne ümit daha bişey kalmadı zaten.. Elbette herşey Allah’ın elinde, hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnşallah gebeliğin sağlıkla ilerlerYok Öyle değil Ben 6.Gun 16 yi görünce baya bağladım kendimi hamileyim diye bi anda öyle bir durumla karşılaşınca baya üzüldüm. Şuan çok şükür hani icim buruk ama . Biraz daha güzel düşünebiliyorum. Şu zamandan sonra elimden gelen duadan başka birşey değil . Gideni malesef durduramam herşey Rabbimin elinde o ol derse olurhayırlısı böyleymiş kismet. Dün baya ağlayınca eşim de ağladı ben ona değil sana ağlıyorum evet bana o da lazım ama sen daha çok lazımsın Allah can sağlığı versin tekrar denerdik ama sen savaşmayı bilmiyorsun kendini mahvediyorsun ben bidaha sen büyüyene kadar denemem dedi
![]()
Beni sonuçlarından haberdar et. Kocan çok güzel konuşmuş. Kendimizi paralaksa da nasip neyse o. Üzülme inşallah her şey harika olur.Yok Öyle değil Ben 6.Gun 16 yi görünce baya bağladım kendimi hamileyim diye bi anda öyle bir durumla karşılaşınca baya üzüldüm. Şuan çok şükür hani icim buruk ama . Biraz daha güzel düşünebiliyorum. Şu zamandan sonra elimden gelen duadan başka birşey değil . Gideni malesef durduramam herşey Rabbimin elinde o ol derse olurhayırlısı böyleymiş kismet. Dün baya ağlayınca eşim de ağladı ben ona değil sana ağlıyorum evet bana o da lazım ama sen daha çok lazımsın Allah can sağlığı versin tekrar denerdik ama sen savaşmayı bilmiyorsun kendini mahvediyorsun ben bidaha sen büyüyene kadar denemem dedi
![]()
Sen artışa bak canım 2 gün sonra tekrarla belki bi mucize olur küçük değerle başlayıp sonradan katlanır. Ben şimdi ikide bi elimi karnıma koyuyorum diyorum nolur gitme nolur bırakma beni. Varsa hisseder ağladığımı hissettiği gibi. Bizim bidaha deneme imkanımız da yok en az 2 sene . Allahım kulunu zayi etme nolur diyorumDoktor bana transfer gününü saymazsak bugün 9.günün 21 değer gebelik var ama değerin düşük demek, dedi. Bende ne umut ne ümit daha bişey kalmadı zaten.. Elbette herşey Allah’ın elinde, hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnşallah gebeliğin sağlıkla ilerler![]()
Inşallah belki bi mucize canım:/ haberdar ederim ama sakın bak Merve erken test yapmaya girişme kuzum nolur en azından yapacaksan 9.gün yapBeni sonuçlarından haberdar et. Kocan çok güzel konuşmuş. Kendimizi paralaksa da nasip neyse o. Üzülme inşallah her şey harika olur.![]()
Benimki 3. Gün ve tek ya hayatım 10. Günü bekliyorum bakalım. Evde o zaman yaparım. 12sinde kan veririm.Sen artışa bak canım 2 gün sonra tekrarla belki bi mucize olur küçük değerle başlayıp sonradan katlanır. Ben şimdi ikide bi elimi karnıma koyuyorum diyorum nolur gitme nolur bırakma beni. Varsa hisseder ağladığımı hissettiği gibi. Bizim bidaha deneme imkanımız da yok en az 2 sene . Allahım kulunu zayi etme nolur diyorum![]()
Inşallah belki bi mucize canım:/ haberdar ederim ama sakın bak Merve erken test yapmaya girişme kuzum nolur en azından yapacaksan 9.gün yap
Biliyorum canım 3.gün olduğunu. Inşallah güzel sonuçlar alirsinBenimki 3. Gün ve tek ya hayatım 10. Günü bekliyorum bakalım. Evde o zaman yaparım. 12sinde kan veririm.