Yardim edın kızlar hamile olabilirmiyim

Sen artışa bak canım 2 gün sonra tekrarla belki bi mucize olur küçük değerle başlayıp sonradan katlanır. Ben şimdi ikide bi elimi karnıma koyuyorum diyorum nolur gitme nolur bırakma beni. Varsa hisseder ağladığımı hissettiği gibi. Bizim bidaha deneme imkanımız da yok en az 2 sene . Allahım kulunu zayi etme nolur diyorum :KK43: 🤲

Inşallah belki bi mucize canım:/ haberdar ederim ama sakın bak Merve erken test yapmaya girişme kuzum nolur en azından yapacaksan 9.gün yap
Ben bağlanmak istemiyorum işte.. Herşey nasip kısmet.. Hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin Rabbim.

Eklentiler

• Screenshot_20201219-222718_WhatsApp.webp
    Screenshot_20201219-222718_WhatsApp.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 36
Yarın kan ver canım inşallah güzel haberlerle gel dualarımız seninle 🤲

Erken yaptırdık evet doğru, bu güne 9.gün diyorum, 3 gün sonra yani çarşamba günü yaptıracağım tekrar (12.gün olacak) bir mucize olup da kat kat artmış olursa ne güzel, ama diğer türlü artık yapacak birşeyim yok demektir...
Bence de güzel güzel sev bebisini güzel düşünmeye çalış bak az önce okudum 30 'la öğrenen 10.gün değeri 10 olup artan varmış. Ben 6.gün değerimi bilmesem takmazdım belki kafaya. Çünkü degerin kac çıktığı değil nasıl artış gösterdiği önemli olan. Benm 16dan 22 ye sadece 6 arttığı için taktım:/

Bence de güzel güzel sev bebisini güzel düşünmeye çalış bak az önce okudum 30 'la öğrenen 10.gün değeri 10 olup artan varmış. Ben 6.gün değerimi bilmesem takmazdım belki kafaya. Çünkü degerin kac çıktığı değil nasıl artış gösterdiği önemli olan. Benm 16dan 22 ye sadece 6 arttığı için taktım:/
Mucizelere ihtiyacımız var, Allah yardımcımız olsun, isteyen bekleyen herkese nasip etsin🤲🏻

Erken yaptırdık evet doğru, bu güne 9.gün diyorum, 3 gün sonra yani çarşamba günü yaptıracağım tekrar (12.gün olacak) bir mucize olup da kat kat artmış olursa ne güzel, ama diğer türlü artık yapacak birşeyim yok demektir...
Herşey guzel olacak benimde yarin 9.günümmüs 10 saniyordum yarin benim kac olacak bakalim sakin olmaya çalisalim allah buyuktur

Herşey guzel olacak benimde yarin 9.günümmüs 10 saniyordum yarin benim kac olacak bakalim sakin olmaya çalisalim allah buyuktur
Ablacım öyle tabii, ama keşke ben 12.gün kan verseydim, en azından sonuç yine kötü olsa da bi belirsizlik olmazdı ortada. Canım çok sıkkın. Allah büyüktür, sizler güzel haberler alın inşallahh.

Ablacım öyle tabii, ama keşke ben 12.gün kan verseydim, en azından sonuç yine kötü olsa da bi belirsizlik olmazdı ortada. Canım çok sıkkın. Allah büyüktür, sizler güzel haberler alın inşallahh.
Senin 5. Gün embriyosumuydu kuzum doktor lekelenmem var deyince sen yarin yap dedi aslinda 24ü test günüm

Back
X