- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
- Konu Sahibi Nursevim03
Evet canım akşam gidecem 6 saat sonraNe durumdasın canım bugün kan verecek miydin yine, ben yarın vereceğim bakalım değerim artmış mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım akşam gidecem 6 saat sonraNe durumdasın canım bugün kan verecek miydin yine, ben yarın vereceğim bakalım değerim artmış mı
İnşallah kat kar artar değerin ve sağlıkla devam eder gebeliğin, yazarsın buraya akşamEvet canım akşam gidecem 6 saat sonra![]()
İnşallah kat kar artar değerin ve sağlıkla devam eder gebeliğin, yazarsın buraya akşam
Gayer iyi. Sağlıkla ilerler inşallah.12.gün beta hcg değerim 302 iyi mi ? Tek embriyom 3 . Gün embriyosu
Evet allah razi olsun sizin de gözünüz aydınGözün Aydın hamilesin
Gayet iyi bence de benim 9.gün 111.5ti12.gün beta hcg değerim 302 iyi mi ? Tek embriyom 3 . Gün embriyosu
7. Gun pozitif cikti yazmissiniz sonradinda mi gebe oldugunu ogrendin canim
Nasil canim anlamadim tup bebek benim gebelik transferin 5.gunu test yapmistim golge gibi pozitifi gordum sonra gun gun koyulasti cizgi7. Gun pozitif cikti yazmissiniz sonradinda mi gebe oldugunu ogrendin canim
Ben catlatma ile hamile.kaldiniz zannettim yanlış anlamisimNasil canim anlamadim tup bebek benim gebelik transferin 5.gunu test yapmistim golge gibi pozitifi gordum sonra gun gun koyulasti cizgi
Yok degil basta yazmamismiyim kusura bakmayin o ara biraz kafam doluydu oldumu olmadimi diye insallah allah size ve isteyen herkese de nasip etsin amiinBen catlatma ile hamile.kaldiniz zannettim yanlış anlamisim
Amin canım aminYok degil basta yazmamismiyim kusura bakmayin o ara biraz kafam doluydu oldumu olmadimi diye insallah allah size ve isteyen herkese de nasip etsin amiin
Sizin sonuc ne oldu gulum merak ettim umarim devam etmistir
Malesef kimyasal olduSizin sonuc ne oldu gulum merak ettim umarim devam etmistir