YARDIM EDİN KIZLAR kaynanamın rahatlıgı :(:(:(

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk katlanamıcak noktadayım derdim kaynananam eşinden boşanmış bi kadın eşim evlenmeden önce babasıyla birlikte yaşıyodu annesi 2-3 ayda 1 kere falan arardı ama evlendik herşey degişti benim le aynı şehirde yaşamayan kaynanam bize bir geliyo 1 ay kalıyo ben evneleli 11 ay oldu 4 aynını bizde geçirmiştir saolsun kocamda bir anne düşgünü oldu laf söyletmiyo oysaki evlenmeden önce 2 yıl annesini görmedigi oluyodu şimdi ben annemi özlüyorum dio bunlarıda geçtim annesi diyorum özlüyodur diorum ama kadın o kadar rahat bi kadınki beni çileden çıkarıyo ben çalışıyorum gündüzleri yedigi yemegin bulaşıgını makineye koymaz öglen yemek yapmaya üşenir dışardan söyler onların çöplerini ben gelince toplarım çayını kahvesini ayagına ister bişi söliyince ben misafirim 1 ay lık misafirlikmi olur kuaförden çıkmaz alışveriş delisi bide kendi evi gibi ben çalıştıgım halde evime misafir çagırır ben bide onlara hizmet ederim en son geldiginde gene kardeşlerini çagırmış ben sabah işe gidicem insanlar gidelim sabah gelin işe gitcek dio gitsin yatsın o dio gene bişi demedim 2 de gittiler bende anne ben çok yorgunum yarın dolapta tavuk var onu fırına atarmısın dedim bakarız dedi sabah uykusuzluktan gözüm karardı yolda düştüm hastanelerde ugraştım ordan işe gittim telefon açtım eşime annen yemegi yapsın ayagım kötü diye ben eve bir gittim ki dolaptan buzu çözülsün die tavukları bile çıkarmamış hem agladım hep yaptım yemegi onuda sofraya çagırmadım oda gelmedi sonra ben duşa girdim kaynanam kocama neler dio sana hakımı helal etmiyorum bi daha senin evine gelmem karına haddini bildiremiyosun çok pisman olcaksın bende dayanadım utanmıyomusun oglunu bana karşı doldurmaya die atıştık biz bunla asla bi daha senin evine gelmem dedi lakın dun eşime telefon açmış ben 15 de geliyorum size die ben napcam şimdi nasıl davrancam böle yüzsüzlük degilmi bu çok gerginim eşimle çok kavga ettik :(

yok artık.. bu kadarını da hiç duymamıştım.
eşinizle iyice bir konuşun bence.
eğer olmuyorsa geldiğinde hiç yokmuş gibi davranın, yemeğe falan da elinizi sürmeyin bence.
eşiniz yine de anlamazsa siz de annenizi çağırın..

amma da yüzsüzmüş ha oğlunun evi ne olur ki toplasa silse yemek yapsa size destek olsa ayıp yaptığı
yok artık.. bu kadarını da hiç duymamıştım.
eşinizle iyice bir konuşun bence.
eğer olmuyorsa geldiğinde hiç yokmuş gibi davranın, yemeğe falan da elinizi sürmeyin bence.
eşiniz yine de anlamazsa siz de annenizi çağırın..

YA CANIM BENİM ÖYLE BİR ANNEM VARKİ AZINDAN LOKMASINI AL SESİ ÇIKMAZ ANADOLU KADINI YANİ KONUŞUYORUM ANLAYIYORUM YOK YANİ ANNEM DİO BAŞKA BİŞİ DEMİYO KÖLE GİBİ OLDUM KOCAMDANSA SOĞUDUM BU YÜZDEN :(

YA CANIM BENİM ÖYLE BİR ANNEM VARKİ AZINDAN LOKMASINI AL SESİ ÇIKMAZ ANADOLU KADINI YANİ KONUŞUYORUM ANLAYIYORUM YOK YANİ ANNEM DİO BAŞKA BİŞİ DEMİYO KÖLE GİBİ OLDUM KOCAMDANSA SOĞUDUM BU YÜZDEN :KK43:
eğer eşinizden anlayış bekliyorsanız, bilin ki siz iyice bir anlatmadan o aradığınızı bulamayacaksınız.
canınıza tak dediğini anlaması lazım. gerçekten bu kadar aymazlık olmaz.
sizin aileniz başka şehirde mi yaşıyor? ben olsam en son annesi geldiğinde gidip ailemle veya arkadaşımda kalmakla tehdit eder, yine de olmuyorsa gidip kalırdım...
hiç sevmem başkalarının sırtından geçinen, hiçbir anlayış göstermeyen insanları.

Canim Allah yardimcin olsun gerçekten kaynananin anlayissiziyla ugrasmak cok zor.. ogullari evlenince kiymete biniyor herhâlde. Eşim ailesinden ayri yasiyordu nisanliyken bahsederdi cok sık gorusmeyiz bazen ayda bir gittigim yada telefonlastigimiz olur diye. Ama biz evlendik hergün arar oldu beni de ariyordu napiyosunuz nereye gidiyosunuz filan diye bikac kez acmadim anladi sonunda hergün aramiyo merakindan ölüyodur eminim :) ilk başlarda eşimle kayinvalidemin iftiralari yalanlari yüzünden cok kavga ettik onlar yüzünden cok üzdü beni ama artik o da sıkıldı. Bir süre sonra görüyorlar gercekleri emin ol. Ama sana tavsiyem kv nin edepsizligine onun gibi olarak karşılık verme sen kibarligindan ödün verme kendini de ezdirme tabiki. Esine sakince anlat yasadiklarini benim yerime koy de. Hep annelerini savunuyo gorunseler de bir süre sonra hak veriyorlar. O da bikacak ve hakliyi haksizi görecek sen hanimligini agirligini koyduğun sürece.

Canim Allah yardimcin olsun gerçekten kaynananin anlayissiziyla ugrasmak cok zor.. ogullari evlenince kiymete biniyor herhâlde. Eşim ailesinden ayri yasiyordu nisanliyken bahsederdi cok sık gorusmeyiz bazen ayda bir gittigim yada telefonlastigimiz olur diye. Ama biz evlendik hergün arar oldu beni de ariyordu napiyosunuz nereye gidiyosunuz filan diye bikac kez acmadim anladi sonunda hergün aramiyo merakindan ölüyodur eminim :) ilk başlarda eşimle kayinvalidemin iftiralari yalanlari yüzünden cok kavga ettik onlar yüzünden cok üzdü beni ama artik o da sıkıldı. Bir süre sonra görüyorlar gercekleri emin ol. Ama sana tavsiyem kv nin edepsizligine onun gibi olarak karşılık verme sen kibarligindan ödün verme kendini de ezdirme tabiki. Esine sakince anlat yasadiklarini benim yerime koy de. Hep annelerini savunuyo gorunseler de bir süre sonra hak veriyorlar. O da bikacak ve hakliyi haksizi görecek sen hanimligini agirligini koyduğun sürece.

çok haklısın hemde çok benim ailemden gördügümde bu şekilde edep herşeyden önemlidir ama susmam benim daha çok ezilmem demek eşim haveriyo ama ona kırılır die birşey söylemiyo bana azına geleni sayıyo ama ben çok alınıyorum benim kalbimin kırılması onun umrunda degil yani çok yüzsüz ve rahat aynı şekilde benim anneme yapılsaydı bi daha kapsının önunden geçmezdi gelmem adım atmam derken size geliyorum dio ben sinir hastası oldum artık eşime diorum 1 ay kalınırmı biz daha yeni evliyiz neden annem seni sıkcak napıyo rahat kadındır o yanında yat kalk umrunda olmaz dio bizde saygı vardır büyügün yanında yatılmaz heleki kv yanında asla ayrıca yatıp kalksam bile rahat olsa bile istemiyorum yanii 1 hafta degil 2 hafta degil 1 ay bu 1 ay bizde 1 ay evinde böle olurmu allah aşkına çok bunaldım gelince zaten topluyo herkezi başıma ben zaten çalışıp yoruluyorum ufff aglıcam şimdi valla :(

eğer eşinizden anlayış bekliyorsanız, bilin ki siz iyice bir anlatmadan o aradığınızı bulamayacaksınız.
canınıza tak dediğini anlaması lazım. gerçekten bu kadar aymazlık olmaz.
sizin aileniz başka şehirde mi yaşıyor? ben olsam en son annesi geldiğinde gidip ailemle veya arkadaşımda kalmakla tehdit eder, yine de olmuyorsa gidip kalırdım...
hiç sevmem başkalarının sırtından geçinen, hiçbir anlayış göstermeyen insanları.[/QU

yok benim ailem yakında cnm ben gidip kalsam başka yerde onların işine gelir ana oğul keyif yaparlar demezler yani amanda kızı evinden düzeninden ettik die eşim belki ailemden utanır ama kaynanamın umrunda olmaz bende hiç sevmezdim ama başımda bitti bu insan tipi çıldırcam gerçekten

yarın gelio :( ve gelmeden eşimle problemler başladı baskı yapıyo bana trip yapma surat asma bende tripte yapıcam suratta dedim birbirimiz yedik çok mutsuzum annesi üzülmesin die beni nasıl bu kadar mutsuz edebilir

Bunun için kocayla kavga etmeye değer. Sesini çıkarmadıkça daha çok üstüne gelirler. Sınırlarını koy.

Eşiniz görmüyor mu peki bütün bunları yani evin dağınıklığını, yenilen şeylerin bile kaldırılmadığını, tavuğun bile çıkarılmadığını. Böyle bir durumda kim sessiz kalabilir ki böylesini ilk defa duyuyorum kendi çöpünü bile atmayacak makineye bile koymayacak kadar. Eşinizin ancak duygularının alınmış olması gerekir ha yapmamış olsa bile yemeğe çağırmamak olmaz orada hatalısınız ben yine de buyur ederdim ama halimi de söylerdim ayrıca eşimde oradayken yardım isterdim özellikle ayağım kötü anne şu yemeğe yardım eder misin derdim ne diyecekti oğlunun yanında, ya da işte yoruldum ev dağınık olmasa iyi olurdu anne bulaşık makinesine koyuverseydin derdim açık açık siz bir şey demeden yaparsanız o daha fazlasını yapar.

arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk katlanamıcak noktadayım derdim kaynananam eşinden boşanmış bi kadın eşim evlenmeden önce babasıyla birlikte yaşıyodu annesi 2-3 ayda 1 kere falan arardı ama evlendik herşey degişti benim le aynı şehirde yaşamayan kaynanam bize bir geliyo 1 ay kalıyo ben evneleli 11 ay oldu 4 aynını bizde geçirmiştir saolsun kocamda bir anne düşgünü oldu laf söyletmiyo oysaki evlenmeden önce 2 yıl annesini görmedigi oluyodu şimdi ben annemi özlüyorum dio bunlarıda geçtim annesi diyorum özlüyodur diorum ama kadın o kadar rahat bi kadınki beni çileden çıkarıyo ben çalışıyorum gündüzleri yedigi yemegin bulaşıgını makineye koymaz öglen yemek yapmaya üşenir dışardan söyler onların çöplerini ben gelince toplarım çayını kahvesini ayagına ister bişi söliyince ben misafirim 1 ay lık misafirlikmi olur kuaförden çıkmaz alışveriş delisi bide kendi evi gibi ben çalıştıgım halde evime misafir çagırır ben bide onlara hizmet ederim en son geldiginde gene kardeşlerini çagırmış ben sabah işe gidicem insanlar gidelim sabah gelin işe gitcek dio gitsin yatsın o dio gene bişi demedim 2 de gittiler bende anne ben çok yorgunum yarın dolapta tavuk var onu fırına atarmısın dedim bakarız dedi sabah uykusuzluktan gözüm karardı yolda düştüm hastanelerde ugraştım ordan işe gittim telefon açtım eşime annen yemegi yapsın ayagım kötü diye ben eve bir gittim ki dolaptan buzu çözülsün die tavukları bile çıkarmamış hem agladım hep yaptım yemegi onuda sofraya çagırmadım oda gelmedi sonra ben duşa girdim kaynanam kocama neler dio sana hakımı helal etmiyorum bi daha senin evine gelmem karına haddini bildiremiyosun çok pisman olcaksın bende dayanadım utanmıyomusun oglunu bana karşı doldurmaya die atıştık biz bunla asla bi daha senin evine gelmem dedi lakın dun eşime telefon açmış ben 15 de geliyorum size die ben napcam şimdi nasıl davrancam böle yüzsüzlük degilmi bu çok gerginim eşimle çok kavga ettik :KK43:
geldi mi?naptın?

Eşiniz görmüyor mu peki bütün bunları yani evin dağınıklığını, yenilen şeylerin bile kaldırılmadığını, tavuğun bile çıkarılmadığını. Böyle bir durumda kim sessiz kalabilir ki böylesini ilk defa duyuyorum kendi çöpünü bile atmayacak makineye bile koymayacak kadar. Eşinizin ancak duygularının alınmış olması gerekir ha yapmamış olsa bile yemeğe çağırmamak olmaz orada hatalısınız ben yine de buyur ederdim ama halimi de söylerdim ayrıca eşimde oradayken yardım isterdim özellikle ayağım kötü anne şu yemeğe yardım eder misin derdim ne diyecekti oğlunun yanında, ya da işte yoruldum ev dağınık olmasa iyi olurdu anne bulaşık makinesine koyuverseydin derdim açık açık siz bir şey demeden yaparsanız o daha fazlasını yapar.[/QUO

eşimde evin durumunun farkında ama ses çıkarmıyo banada sürekli benim annem böle bi insan oldugu gibi kabul etmek zorundasın ama cıldırıcam yani kaç kez söledim canım dedim özelikle mutfagımın dagınık bırakma sevmiiyorum canın istemezsse lavobonun içine bırak die yok yanii ben bazen diyorum bugun yemekler benden çay senden anne şakayla hemen dio ben misafirim bide ufacık bişi olunca giderim bi daha evinize adım atmam herkeze sizi rezil ederim beni evlerinden kovdular derim dio benimmm bunlar karşısında nutkum tutuluyo

yarın gelio :KK43: ve gelmeden eşimle problemler başladı baskı yapıyo bana trip yapma surat asma bende tripte yapıcam suratta dedim birbirimiz yedik çok mutsuzum annesi üzülmesin die beni nasıl bu kadar mutsuz edebilir

geldimi kayınvaliden son durum ne?
bence onu bir çocuk gibi gör. canın isterse yorgunum uzanacam de hiç onay beklemeden geç yat diğer odaya
başka şeylerle uğraş
yemek canın isterse yap, istemezse onun gibi davran
sen evde yalnızken nasıl davranıyosan öyle yaşamaya devam et
bırak kendi rahatsız olsun
memnun etmeye çalışma
memnun olmazlar

geldi geldi malesef ilk kavgamızıda yaptık ben bu cumartesi çalışıtım eşim evdeydi doldurmuş gene oglunu eşim bişi söylemedi iii bakalım dedim sonra bi yerden patlak verdi eşimin davranışları bende gittim kaynanama sen buraya neden geliosun huzur bozmayamı dedim kavga ettik ama hala bizdeeee düşünün yani eşimlede aramız bozuk annesine çattım die kızgın bana kendileri bilir aynen dediginiz gibi o yokmuş gibiyim ikisiylede konusmuyorum eşim yaptıklarını görüyo ama azını açmıyo anasına anca bana ötsün bende bu sefer dedim memnun degilsen annenide al git bu evden dedim ama patladım artık

geldi geldi malesef ilk kavgamızıda yaptık ben bu cumartesi çalışıtım eşim evdeydi doldurmuş gene oglunu eşim bişi söylemedi iii bakalım dedim sonra bi yerden patlak verdi eşimin davranışları bende gittim kaynanama sen buraya neden geliosun huzur bozmayamı dedim kavga ettik ama hala bizdeeee düşünün yani eşimlede aramız bozuk annesine çattım die kızgın bana kendileri bilir aynen dediginiz gibi o yokmuş gibiyim ikisiylede konusmuyorum eşim yaptıklarını görüyo ama azını açmıyo anasına anca bana ötsün bende bu sefer dedim memnun degilsen annenide al git bu evden dedim ama patladım artık

oh iyi yapmışsın ağzına sağlık, zaten bu tipler böyledir, nişanlanana kadar oğlu var mı yok mu haberi yoktur, evlenince birden kıymete binerler karşılıklı
kendini ezdirme derim yoksa bunlar ana-oğul tepene çıkarlar

oh iyi yapmışsın ağzına sağlık, zaten bu tipler böyledir, nişanlanana kadar oğlu var mı yok mu haberi yoktur, evlenince birden kıymete binerler karşılıklı
kendini ezdirme derim yoksa bunlar ana-oğul tepene çıkarlar

aynennn öyle tatlım aramazdı valla şimdi aslında eşime üzülüyorum eşim 7 yaşına kadar babanesini annesi olarak bilmiş bırakmış gitmiş 7 yaşından sonra babasıyla barışmışlar sonra yine sorumsuz kadın yine ayrılmışlar çocuk resmen anne sevgisini yeni tatıyo annesi aslında gelecege yatırım yapıyo yaşlandiginin farkıda ana bölede sölenmiyo tabi

Back
X