- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk katlanamıcak noktadayım derdim kaynananam eşinden boşanmış bi kadın eşim evlenmeden önce babasıyla birlikte yaşıyodu annesi 2-3 ayda 1 kere falan arardı ama evlendik herşey degişti benim le aynı şehirde yaşamayan kaynanam bize bir geliyo 1 ay kalıyo ben evneleli 11 ay oldu 4 aynını bizde geçirmiştir saolsun kocamda bir anne düşgünü oldu laf söyletmiyo oysaki evlenmeden önce 2 yıl annesini görmedigi oluyodu şimdi ben annemi özlüyorum dio bunlarıda geçtim annesi diyorum özlüyodur diorum ama kadın o kadar rahat bi kadınki beni çileden çıkarıyo ben çalışıyorum gündüzleri yedigi yemegin bulaşıgını makineye koymaz öglen yemek yapmaya üşenir dışardan söyler onların çöplerini ben gelince toplarım çayını kahvesini ayagına ister bişi söliyince ben misafirim 1 ay lık misafirlikmi olur kuaförden çıkmaz alışveriş delisi bide kendi evi gibi ben çalıştıgım halde evime misafir çagırır ben bide onlara hizmet ederim en son geldiginde gene kardeşlerini çagırmış ben sabah işe gidicem insanlar gidelim sabah gelin işe gitcek dio gitsin yatsın o dio gene bişi demedim 2 de gittiler bende anne ben çok yorgunum yarın dolapta tavuk var onu fırına atarmısın dedim bakarız dedi sabah uykusuzluktan gözüm karardı yolda düştüm hastanelerde ugraştım ordan işe gittim telefon açtım eşime annen yemegi yapsın ayagım kötü diye ben eve bir gittim ki dolaptan buzu çözülsün die tavukları bile çıkarmamış hem agladım hep yaptım yemegi onuda sofraya çagırmadım oda gelmedi sonra ben duşa girdim kaynanam kocama neler dio sana hakımı helal etmiyorum bi daha senin evine gelmem karına haddini bildiremiyosun çok pisman olcaksın bende dayanadım utanmıyomusun oglunu bana karşı doldurmaya die atıştık biz bunla asla bi daha senin evine gelmem dedi lakın dun eşime telefon açmış ben 15 de geliyorum size die ben napcam şimdi nasıl davrancam böle yüzsüzlük degilmi bu çok gerginim eşimle çok kavga ettik