- 12 Ekim 2017
- 106
- 42
- 98
- 30
- Konu Sahibi Favorite94
-
yanlış mı anladım siz sevgiliniz varken bu adamla konuşuyordunuz ayrılınca da bu adamla sevgili oldunuz öyle mi?
DimiÇok saçma bir insan. Sen onu bekleme bas tekmeyi münasip bir yerlerine. Bir insan iki eli kanda da olsa 5 gün de 1 kere msj atmaz mi ya ayaklı yalan makinası mübarek. Uzak dur bence.
Ben kafamda bitirdim zaten artık ama acaba oda bitirdi mi bilmiyorum yani tartıştık diye küsüz diyemi düşünüyo yoksa bittiğinin farkındamı.Bence aynen oyle senin bitirmeni bekliyo insan hicmi musait olmaz bes dakika bile olsa ki 5 gun olmus bence bitirmelisin baska turlu anlayamazsin orda birini bulmustur
Sevgilim varken arkadaş olarak görüştüm hep. Görüntülü konuşma falan olmuyordu. İzmire gelmek istediğinde de istemedim hayatımdaki insana yanlış olur diye. Sevgilimle ayrıldıktan 1 sene sonra bununla birlikte oldum.
Eeee cevabı kendin verdin ya canım watsapp a yazan sana 500 tane de msj atardı. O yüzden salla gitsin dünya da ADAM akıllı insan mı kalmadı. Bir de uzak mesafe ilişkileri çok nadir yürür nasıl güveneceksin ki.Dimibi program var onu yükledim bugün acaba başına birşey mi geldi oyüzden mi yazmıyor diye ama whatsappa girip duruyor. Demekki ölmemiş :)
Hiçbir sosyal medyası yok zaten5 gün ne demek ya. Canım ilgi alakani kes sakın mesaj falan atma sosyal hesaplardan engelle sana ulaşmak için kıvransın. Ararsa açma
Çok haklısın galiba canımEeee cevabı kendin verdin ya canım watsapp a yazan sana 500 tane de msj atardı. O yüzden salla gitsin dünya da ADAM akıllı insan mı kalmadı. Bir de uzak mesafe ilişkileri çok nadir yürür nasıl güveneceksin ki.
Aynısının bir benzeri başıma geldi erkekler sevildiğini anlayınca şımarıyorlar maalesef. En sonunda pişman olacak lakin o zaman geç kalmış olacak. Şimdi ona hayat toz pembe. Onu yalnız bırakHiçbir sosyal medyası yok zaten
Düşünmemekle olmuyor. Okadar ilgi alakadan sonra insan sevmese bile bir alışkanlık oluyor. Şeytan diyo ara ağzına ne gelirse söyle.işte bu erkekler bu kadar aciz. İnsan gibi ayrılmak istediklerini söylemezler açık açık onun yerine böyle saçma davranıp karşıdakinin bitirmesini beklerler .hayatında başkası vardır bunun .boşver düşünme
İnşallah canım. Birde kötü olan okadar güven verdiki ablam, annem, eniştem hatta babam bile biliyordu ki ilk defa hayatıma giren birini anlattım onlara.Aynısının bir benzeri başıma geldi erkekler sevildiğini anlayınca şımarıyorlar maalesef. En sonunda pişman olacak lakin o zaman geç kalmış olacak. Şimdi ona hayat toz pembe. Onu yalnız bırak
Dinle şeytanı ara iyice söv içini dök kapat suratınaDüşünmemekle olmuyor. Okadar ilgi alakadan sonra insan sevmese bile bir alışkanlık oluyor. Şeytan diyo ara ağzına ne gelirse söyle.
Seninle kaderimiz aynıymış. Bende anlattım sonra beni aileme mahcup etti. Hani iyi biriydi diye sordular sürekli. Eve bile gelmek istemiyordum. Bunlar böyle yapacak birşey yok. Sonunda pişman oldu çok yalakalık yaptı zira zor günler geçirdikten sonra yanında olsa ne fayda.İnşallah canım. Birde kötü olan okadar güven verdiki ablam, annem, eniştem hatta babam bile biliyordu ki ilk defa hayatıma giren birini anlattım onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?