Yardım edin kızlar :(

Ben sevgiliniz varken size yazan birini yedekte tutmanızı tebrik ediyorum (!) . Siz onun arkadaş olarak yaklaşmadığını bile bile görüşmüşsünüz.

Onun için bitmiş, 5 gün çok meşgulum kusura bakma diyecek kadar bile mi vakti olmamış. Haydan gelen Hu ya gitmiş. Geçmiş olsun. Diğer yedeklere bakıcaz.

Aynen canım annem hergün soruyor varmı bir ses diye yok derken bile utanıyorum beni onlara karşı mahçup etti

Yedekte tutma gibi bir düşüncem hiçbirzaman olmadı ki olsaydı sevgilimden ayrıldıktan hemen sonra birlikte olurdum. 1 sene sonra tamam dedim onunda etkenleri vardı uzaktan akraba sayılır ailemin sevebileceği bir insan diye. Yaşım 24 artık öyle birini yedekte tutayım aman bu olmassa o olsun düşüncesi yok. Aksine hayatımda biri olduğunda başkasına kör olanlardanım canım.

Sana tek tavsiyem kendine hakim ol mesaj ya da arama yapma. Çok zor ama sen bunları yaptıkça kendine zarar vermiş olacaksın.
Galiba öyle kararım kesinleşti artık ararsada dönmicem geri. Ama aramasınıda çok istiyorum.

Sanırım uzaktan da olsa akraba olduğunuz için bir yanlış yapmak, sizi terk etmek ya da üzmek istemiyor. Ayrılık adımını sizden bekliyor anladığım kadarıyla. Klasik erkek, peşinden koş koş, eveti dedirt, kendine alıştır sonra da defol git

Kaçan kovalanmış. Yakaladıktan sonra da cazıbe bitmiş

Bence abd başkanı bile karısına gün içinde kalp emojisinden fazlasını yazacak vakti buluyordur. Bu "işim yoğun" yalanlarına ben inanmam. Benim de işim yoğun olur ama ben umursadığım, arkasından iş çevirmediğim insanı aramak için fırsat yaratırım.

Adam sağlam pabuç değil. Önsezilerine güvenmelisin. Ters giden bir şey olduğunu hissediyorsan ters giden bir şeyler mutlaka vardır.

İnsan seviyorsa iki şeyi asla yapmaz. Aldatmaz ve ağlatmaz. Çünkü aldatmak insan onuruna; ağlatmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır.

Ne maddi durumu, Ne iş yoğunluğu. Ne alakası var yahu? Insan hiç vakit bulamasa gece uyumadan arar 2 dk, tam saçmalık. Bence arana; ararsa açma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…