- Konu Sahibi seydahancer
-
kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama içimde korkular var hiç bir belirtim yok acaba bebeğim içeride hala kalbi atıyormudur neden belirtim yok birde ben gece yatarken çok deli yatıyorum karnımın üzerine falan acaba bebeğe zarar verirmi of of çok dertliyim arkadaşlar ya bebeğime bişey olduysa kötükedihüsoklava:
kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama içimde korkular var hiç bir belirtim yok acaba bebeğim içeride hala kalbi atıyormudur neden belirtim yok birde ben gece yatarken çok deli yatıyorum karnımın üzerine falan acaba bebeğe zarar verirmi of of çok dertliyim arkadaşlar ya bebeğime bişey olduysa kötükedihüsoklava:
ben de 5 hafta 5 günlük hamileyim..ikizlercim benim de hiç belirtim yok mide bulantısı vs. sadece ara ara giren sancılar ve sürekli uyku hali :)) hatta bugün sancılarım sanki daha fazla insann aklına herşey geliyo doğru söylüyosunn...valla sancı olmasa çalıştığımdan unutuyorum bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?