yardım edin kızlar

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
0
47
İstanbul
kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama içimde korkular var hiç bir belirtim yok acaba bebeğim içeride hala kalbi atıyormudur neden belirtim yok birde ben gece yatarken çok deli yatıyorum karnımın üzerine falan acaba bebeğe zarar verirmi of of çok dertliyim arkadaşlar ya bebeğime bişey olduysa kötükedihüso:oklava:

panik olmanı anlıyorum ama herkeste belirtiler olucak diye bi kaide yokki canım sen sadece kasılmaların varmı ona dikkat et ve ağır bişi kaldırma unutma riskli bi dönemdesin Allah istemedikten sonra hiç bişi olmaz bunları düşünüpte canını sıkma lütfen.

tamam ama insan yinede huzursuz oluyor arada karnıma yada kasıklarıma azda olsa sancı giriyor normalmi yani

kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama içimde korkular var hiç bir belirtim yok acaba bebeğim içeride hala kalbi atıyormudur neden belirtim yok birde ben gece yatarken çok deli yatıyorum karnımın üzerine falan acaba bebeğe zarar verirmi of of çok dertliyim arkadaşlar ya bebeğime bişey olduysa kötükedihüso:oklava:

canımi lla her gebede belirti olacak diye bir sey yok.hatta belirtin yoksa rahat gebelik geçiriyorsun demektir.ben ilk kontrolümü 6+6 da gittim.15 gün sonrası için tekrar randevu verdi doktor.Ama ben bebeğimi merak ediyorum.görmek istiyorum dediğin an ,istediğin zaman gelebilirsin dedi.eğer kendini çok huzursuz hissediyorsan kontrole git istersen.

normal tabi canım büyüyor çünkü meleğin ama kafana çok takıyorsan bence randevyu al git en azından için rahatlar ...

merhaba canım
bende merak ediyordum benim gibi evhamlı varmı diye buldum sonunda:)))
sen şimdiyi düşünüyosun .bende ya bebeğimi elimden düşürürsem ya merdivenlerden düşersek:)))))) iyice sapıttım anlıycağın:)))
tam 6. haftamda niye midem bulanmıyo diye doktoru ayağa kaldırdım:))
ama çok şükür herşey yolunda ve biz yanlış yapıyoruz
Allah neyi ne zaman isterse verir bizim yapmamız gereken evhamlanmadan dua etmek arkadaşım hiç canını sıkma bebeğinide üzme:))

doğru söylüyorsun ama elimde değil birde ben kiloluyun bu kiloda hamile kalmak zaten riskli ister istemez düşünüyorsun sendede hiçbir belirti olmadımı bende hiç belirti yok sadece arada karnıma ve kasıklarıma ağrı giriyor o kadar eşimede doktora gidelim demeye korkuyorum en ufak bişeyde hemen panik yapıyorum ama elimde değil doktor konrolum martın 31'inde daha çok var of of of of of

ben de 5 hafta 5 günlük hamileyim..ikizlercim benim de hiç belirtim yok mide bulantısı vs. sadece ara ara giren sancılar ve sürekli uyku hali :)) hatta bugün sancılarım sanki daha fazla insann aklına herşey geliyo doğru söylüyosunn...valla sancı olmasa çalıştığımdan unutuyorum bile :))

seyda hancer canım ne yapıyon böyle üzülüp bebeğinide üzüyorsun yapma böyle bak ne güzel hamilesin tadını çıkar canım

sedacım sen 8. gün öğrenmiştinye canım erken gebelik testimi almıştın bide senin bebeğin tekmi ikizmi benimde bugün 5. günüm merak ediyorum

canım belirtilere takma kafanı sen bebeginin saglıgına bak o saglıklısa sorun yok ne güzel annesini yormuyo üzmüyo demekki dogdugunda da akıllı bir bebek olucak.:))) benimde belirtim yok yani ben ikiz bebek bekliyorum inş. dr söyledim ne güzel dedi 5 haftalıkken bulantılarım oluyodu şimdi cok sükür agrım sızım yok ben acıkcası cok memnunum cünkü agrı oldugu zmanada niye agrım oldu bişeymi olucak diye kafaya takıyodum....

hayatım benimde iki gün mide bulantım oldu ve onun dışında çok nadir olarak hafif ağrım oluyor onun dışında hiçbirşey yok. Bence şükretmemiz lazım. Hamileliğini çok ağır atlatanlar var. Bu nedenle bence biz çok şanslıyız. Bebişlerimiz annelerini üzmüyor. Lütfen stres yapma. Bebişini olumsuz etkileme canım.

Karnının üstüne yatmak bebeğe zarar vermez zaten mercimek tanesi kadar. Bu kadar kafaya takma ilk aylar insan hamilemiyim değilmiyim diye hep bi şüpheye düşer. Zaman ilerlesin söyle 14-16 hafta oldumu seninki pitir pitir kıpraşıp atmaya başlar. Son aylara doğru tekmeler daha sert gelmeye başlar sana gece gunduz olmadık her an burdayım mesajını verir. İyi düşün iyi olsun....

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar beni çok rahatlattınız allah sizinde ne muradınız varsa versin

ben de 5 hafta 5 günlük hamileyim..ikizlercim benim de hiç belirtim yok mide bulantısı vs. sadece ara ara giren sancılar ve sürekli uyku hali :)) hatta bugün sancılarım sanki daha fazla insann aklına herşey geliyo doğru söylüyosunn...valla sancı olmasa çalıştığımdan unutuyorum bile :))

canım insanların herşeye verdikleri tepkiler farklı kimi insan 4. ayına geliyo anlamıyo hamile olduğunu kimide ilk günden başlıyo kusmalara:)
hepimiz farklıyız, Allah hepimize kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Back
X