Yardım edin kızlar!

gamze159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
313
1
96
Samsun
mrb kızlar bugüne kadar herkese yardımcı olmaya çalıştım özllkle de dostlarıma çok güvenirim şimdi size bi arkadaşım var onu anlatacağım

şimdi kızlar bu arkdaşım bugüne kadar hep hata yaptı.hiç uslanmadı bn onu hep uyrdım yapma fln dedm ama dinlemedi.snra gçnlerde hiç affedlmick bi hata yaptı bu bardağı taşıran son dmla oldu artık yptığı hatayı burda söylemek bile istemiyorm.
şimdi bnm güvenimi kırdı bnm onunla barışmamı istiyor ama bn barşmak istemiyorm onunla
şimdi çok pişmanım fln diyo ama hiçbişe geriye dönmüyo!!!

kızlar yardım edin bu onun son şansıydı affedemem bn onu bidaa affetsem bile eski samimiyetimiz kalmaz eskisi gibi olamayız.

şimdiden yardımların için teşkkürler =)

kızlar bide şimdi vicdan azabı çektiriyo bna neymiş de kndini kesiyomuş fln grçktn böle şeler canımı çok sıkar bnm buna ne dicksiniz kızlar ?

canım bnde öle yapmayı düşünüyorm eskisi gibi asla olamayız bnu biliyorm ama şunu biliyorm ki kndini eskisi gibi sevdirmek içn elnden geleni yapcak...

kızlar bide şimdi vicdan azabı çektiriyo bna neymiş de kndini kesiyomuş fln grçktn böle şeler canımı çok sıkar bnm buna ne dicksiniz kızlar ?

Kendini kesmek mi?! Arkadaşın gerçekten kendine zarar veriyorsa psikolojisi bozuk demektir, eh öyle bir insanın arkadaşlığından hayır da gelmez zaten... Yok kesmiyor da sana kendini acındırmak için yalan söylüyorsa da karaktersiz demektir...

Elbette kendin karar vereceksin, böyle bir insanın hayatında olmasına gerek var mı, yok mu? bilmiyorumkismile

arkadaş yada dostlarlarımla bırak küs olmayı kolay kolay darılmam bile..eğer bir kere araya dargınlık yada başka bişiy girerse gerçekten haklı bir nedenim vardır..çok yüz göz olmayı da sevmem...biten bitmiştir zaten..kendini kesmekte neymişalsanaalsanasmile hatalarından ders almayan insandan korkucaksınn!kaydirigubbakcemile4

kızcagımı hatta küs kalıcagımı bilen bi dostumun yada arkadşaımın bunu yapıpda onu affetmemi daha cok bekler...
bence affetme kalsın öylece... Her şeyinde bi sınırı vardır :umursamaz:

evet hatalardan kasıt ne?
benim bir arkadasım kendisini annem zannediyordu ve bu durum beni oldukça sinirlendiriyordu..sürekli bir seylere müdahale ediyordu laf söylüyordu vs..en sonunda kustuk ve rahatladım resmen..
eğer böyle bir durumsa sizinkiside zaten doğru veya sağlıklı bir arkadaşlık değilmiş derim..

evet hatalardan kasıt ne?
benim bir arkadasım kendisini annem zannediyordu ve bu durum beni oldukça sinirlendiriyordu..sürekli bir seylere müdahale ediyordu laf söylüyordu vs..en sonunda kustuk ve rahatladım resmen..
eğer böyle bir durumsa sizinkiside zaten doğru veya sağlıklı bir arkadaşlık değilmiş derim..

hayır böle bişey değil hatası ama yinede affedilmick bi hata yaptı.

kısmen en büyük zararı kendisne veriyoda tabi bizde yansıyo bn katlanabilirm bize verdiği zararlara ama bnu bile bile yapıyo onu uyardığım halde.

Aslına bakarsanız hayat onun hayatı, tercihler de onun tercihleri, size bir zarar vermediği sürece istediği gibi yaşar, kimseye de söz söylemek düşmez bi yerde.

Bu durumda siz onunla arkadaşlığınızı, asla affedemeyeceğiniz bi hata yaptı diye değil, ancak ve ancak bu kadar yanlışlarla dolu bir insanın hayatınızda yeri yok düşüncesiyle kesersiniz. Zira başka insanları yargılayıp hüküm vermek bizlere düşmez.

Diğer türlü kendi kararları sadece kendisini bağlar. İsteyen günahıyla sevabıyla arkadaşlığını sürdürür, istemeyen yoluna gider bir daha görüşmez.

Bence barışma
Benimde böyle bir çocukluk arkadaşım vardı sürekli hataları oldu kendine dair,büyüdük ve artık o hataları bana dokunmaya başladı.Beni bile kötü durumlara düşürdü....

Böyle birinden arkadaş olmaz şimdi fazla samimi olmıcam diye barışırsın yine sana yaklaşmaya çalışır falan asla o kişiyle barışmanın doğru olacağını düşünmüyorum...

Aslına bakarsanız hayat onun hayatı, tercihler de onun tercihleri, size bir zarar vermediği sürece istediği gibi yaşar, kimseye de söz söylemek düşmez bi yerde.

Bu durumda siz onunla arkadaşlığınızı, asla affedemeyeceğiniz bi hata yaptı diye değil, ancak ve ancak bu kadar yanlışlarla dolu bir insanın hayatınızda yeri yok düşüncesiyle kesersiniz. Zira başka insanları yargılayıp hüküm vermek bizlere düşmez.

Diğer türlü kendi kararları sadece kendisini bağlar. İsteyen günahıyla sevabıyla arkadaşlığını sürdürür, istemeyen yoluna gider bir daha görüşmez.

o da benim arkadaşım onun böyle hatalar yapmasına izin veremem ki bnu görmezden gelemem yani bni bağlamaz diye bişe yok o bnm arkadaşımsa onunla ilgili herşey bni ilgilendirirdi...ama şimdi ilgilndirmiyo!

Bence barışma
Benimde böyle bir çocukluk arkadaşım vardı sürekli hataları oldu kendine dair,büyüdük ve artık o hataları bana dokunmaya başladı.Beni bile kötü durumlara düşürdü....

Böyle birinden arkadaş olmaz şimdi fazla samimi olmıcam diye barışırsın yine sana yaklaşmaya çalışır falan asla o kişiyle barışmanın doğru olacağını düşünmüyorum...

ewt tatlım bnde öyle düşünüyorm hala yaklaşmaya çalışıyor ama yüz vermiyorum çünkü o bnu bile bile yaptı.

canım şimdi okulda adını çıkardı bu bütün erkeklere asılıyo bn kaç kere uyuardım ama dinlemedi bni şimdi herkes ona kim bilir ne gözyle bakıyo yaa en son hatası bu bnce kndi bitirdi kndini!

Back
X