Yardım Edin Kızlar

herkes sizin kayınvalideniz gibi olmayabilir.sizinki gibi değil diye gelinler kayıvalidelerini sevmesinler mi?ayrıca kayınvalidelerin de bazı konularda söz söylemeye hakkı vardır.onların etkisiz eleman olarak görülmemesi lazım.

işte biz de bunu diyoruz.. "bazı konularda".. mesela; bu sizin için "çocuğunuza karışmasını" kapsar, bizim için "tecrübe paylaşımını"... "bazı konular" kısmı çok görecelidir...

biz kimse k.validesini sevmesin demiyoruz. herkez yerini bilsin diyoruz.. umarım anlatabilmişimdir yerimseniben

mesela bir keresinde de yerini bilmedi bir patavatsızlık etti.affetmek gerekmez mi?

konumuz "hangi durumlarda ne yapılmalı" değil ki.. biz doğan çocuğun ismine anne-baba karar vermeli diyoruz.. zaten kendileri bir evlat doğurmuş, ismini koymuş.. torun ismine müdahale etmek hiç doğru değildir..
valla böyle konuları okuyunca "benim k.validem müthiş biriymiş" diyorum.. kadıncağız 2 bebeğimde de fikir bile vermedi.. üstelik 2sinin de adını ben koydum..
neyse, daha fazla tartışıp arkadaşın konusunu da saptırmak istemiyorum.. fikirlerimize karşılıklı saygı duyarsak daha kolay anlaşacağımızı umuyorum yerimseniben

ben de çocukların isminin birni anne diğerini baba vermeli diyorum.baba isterse annesinin ya da babsının adını da koyabilir.bu da benim fikrim.daha fazla konuşmaya gerek yok.

mesela bir keresinde de yerini bilmedi bir patavatsızlık etti.affetmek gerekmez mi?

Tabii ki affedilecek, affedilmeye kalmadan belki görmezden gelinecek, alttan alınılacak falan filan..

Ama konumuz bu değil..
Laf lafı açtı, konu başka yerlere geldi..
Neyse sonucu okumadım ama sanırım topic sahibi de sorunu halletti..
Benim ve çoğunluğun da dediği gibi, hem onların hem de kendi istedikleri ismi koyarak orta yolu buldular sanırım..

AMMANYA 'cım teşekkür ederim. bebeğimin adını berk koyduk :CüvCüv:

january79 tatlım allah nazarlardan korusun bebeğimi :nazar: evet ekremime benzedi biraz :))

teşekkür ederim tweetypinar yerimseniben
biraz geç oldu ama sadece akşamları girebiliyorum siteye gündüz çocuklarla uğraşıyorum..allah razı olsun kayınvalidem çok yardımcı oluyor.haftaiçi gündüzleri annemde geliyor bende rahat bir nefes alıyorum olumunekankayizsmile

neşe yaa ne d,yorum yolla idili bana zaten berk daha minicik pek iş olmuyo daha o zamanlar, sen lohusalığının keyfini çıkarnaniknanik

aşk olsun neşee ben başkası mıyım:çok üzgünüm: gelir işte batuşla oynarlar akşam bırakırım ben sanaa

Back
X