Yardım edin kızlarr:)

kareligomlek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
66
3
25 yasıma geldim hala iste bu benim parfumum diyebilcegm bi kokuyu bulamadım kızlar artık kendime ait bi parfumum olsun istiyorum aradıgım koku heryerde duymadıgımız ucuz kokmayan çekici hos duygular uyandıran bi koku cok agır kadınsı veya şekerli bayık olmayan ama kalıcı olan bi koku var mı onerebilceginiz :KK200:

Chloe klasik
xenforo-smilies-kk73.gif

Her yerde duymadıgımız deme bence o zaman hiiç bulamazsın önemli olan sana yakısmasıdır Ayşede kotu duran sende ıyı durur Hayrıyede ıyı duran sende kotu durur falan bunu ogrenmeden koku ararsan zor bulursun=)

armani si, chloe klasık, este lauder modern muse

e bunları da beğenmezsen bilemiyorum:anneadayı:

Haha :) bilmem ama soft geliyor sanırım bir kaç kişiden öyle duydum.

onlar bilmiyordurlar
kadınsı koku diye adlandırılan kokular pudralı ve kremsidir, cogu erkek yumuşacık kokan saçlar falan sever
hatta derler parfum uzmanları bır tanecık pudralı parfüm olmalı der
ornekler bıle yazmıslar =)

ha baharatlı kokular kışkırtıcı dıye gecıyor o ayrı =)

Aa chloe klasik tam tersi çok romantik kadınsı bir koku.. çok tatlı bir gül notası var.. Kremsi, hafif pudralı.. Masum bir koku..

Eee Greycim şimdi rose the one da gül var chloe de gül var
Gül kokan parfümlerin hepsini dolce gibi kadındı sanırdım taa ki bunları tanıyıncaya kadar
Bu tarz bır koku daha bulsam sanırım gül arayışım biter =)

Her yerde duymadıgımız deme bence o zaman hiiç bulamazsın önemli olan sana yakısmasıdır Ayşede kotu duran sende ıyı durur Hayrıyede ıyı duran sende kotu durur falan bunu ogrenmeden koku ararsan zor bulursun=)

armani si, chloe klasık, este lauder modern muse

e bunları da beğenmezsen bilemiyorum:anneadayı:
ayşe fatma hayriyee haydi çiftetelliyee :KK73: :KK48:

bende chloe klasik, lacoste klasik, este lauder modern muse diyorum :KK19:

X