Ne eltinizin bebeğinin cinsiyeti belli ne de sizin muhtemel 2. çocuğunuzun cinsiyeti...
Bunları dert etmek yerine oyun parkı yada bebek arabası değil de kıyafetlerden bir kısmını verebilirsiniz diye düşünüyorum...
Benimde 2 yaşında bir kızım var... Bütün olmayan, küçük gelen kıyafetlerini dağıttım....
Neden biliyormusunuz; bir çocuğum daha olursa ona da ablası gibi yeni kıyafetler almak isterim çünkü...
O gün geldiğinde maddi durumumun uygun olup olmayacağını bilmiyorum...
Bebek kıyafetlerinin eskimediğini, bir çocuğum daha olursa ve o da kız olursa ablasının giydiklerini giyebileceğini de biliyorum...
Ancak ablasına yaptığım gibi bebek alış verisi heyecanını onun için de yaşamak istiyorum...
O yüzden hatıra olarak çok beğendiğim birkaç parça dışında hiçbir şeyini saklamıyorum...
Vermek istemiyorsanız tabi ki vermeyeceksiniz. Kısaca ikinci çocuğuma giydirmek istiyorum yada sadece elbiseleri vermek istemiyorsunuzdur mazeret bildirmek zorunda bile değilsiniz. İnsanların kendi çocuklarının kıyafetlerini saklama gibi bir hakkı var. Kaynananız fazla rahat.
bende aynı durumdayım canım.benım bır kızım var eltımın kızıda dogmak uzere.benım annem kendı ellerıyle bır yıgın yelekler ceketler ordu.kv nazık kı..nı yormadı bıle.dusunun 14 yasındakı görumcemın bebeklıgınden kalma sünmüş yelekler mı dersınız,rengı sapsarı olmus guya beyaz oldugu ıddea edılen ceketlermı...ve dusun ılk torundu kızım.şimdı kızımın kıyafetlerıne goz koymus hanımefendıler.ustelık annemın hevesle orduklerı de dahıl.ben calısıyorum ıkınızde evdesınız alın elınıze ıkı sıs oruverın ıste ama yok illa hazıra konacaklar....
hem ben ıstıyorumkı ıkıncısıde kız olursa ablasının kıyafetlerınden de gıysın.ne guzel olur işte....
valla ben acık acık soyledım ıkıncı olursa onada gıydırmeyı dusunuyorum.annemınkılerı verırsem annem darılır netıcede goznuru,zaten bır coğu hedıye hatırası var dedım...ben sana her gelışımde yenılerını alırım dedım.her gıttıgımde olmasamda mumkun mertebe alıp goturuyorum...
aynen ya emrivakiye ne gerek var insanın içinden gelse bile onlar öle söledi diye veremessin valla kimse kusura bakmasın ben özene benzene alacagım kıyafetleri hoopp biri gelip üstüne konacak dirhem dirhem yaptım herşeyini kazanarak alın terimle onlar evde oturarak benim birikimlerimi kullanamazlar benim düşüncem bu verme hiç. Bişiyini bi kaç parça hariç.eskiler zaten ya atılıyo ya dağıtılıyo bırak sebeplensizler. Okadarherşey iyi tamam kıyafetler dağıtılmalı da, bu elti ve kaynana' nın rahatlığı beni çok rahatsız etti. Bilemiyorum belki de ben rahat bir insan olamadığım içindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?