yardım edin lütfeeenn

sen olsaydın hangisini yaptırırdın?

• Ankete Katılan
    17

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
9 ağustosta ameliyat olucam.eğer 9 una ayarlayamazsa doktorum 11 inde veya 12sinde yapacağını söyledi.ben deniz akkaya ile petek dinçözün burnunu beğeniyorum.sizce hangisininki güzel?bilmiyorumkismile hangisininki gibi istesembilmiyorumkismile yada tavsiye edebileceğiniz biri??aklinialirimsmile

Eklentiler

• $37-altin-kelebek-petek-dincoz6-550x477.webp
    $37-altin-kelebek-petek-dincoz6-550x477.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 1.201
  • $37-altin-kelebek-petek-dincoz2.webp
    $37-altin-kelebek-petek-dincoz2.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 334
  • $deniz_akkaya.webp
    $deniz_akkaya.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 1.151
  • $petek_din_e7_f6z.webp
    $petek_din_e7_f6z.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 282
  • $9.webp
    $9.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 356
Burun yaptırmak elbise almaya benzemiyorki
önemliş olan güzel burunu değilde sana yakışacak burnu seçmek bence
ama illa bi fikir dersen Deniz Akkaya derim
petek dinçözün burnu yamuk çünkü

Burun yaptırmak elbise almaya benzemiyorki
önemliş olan güzel burunu değilde sana yakışacak burnu seçmek bence
ama illa bi fikir dersen Deniz Akkaya derim
petek dinçözün burnu yamuk çünkü

çok teşekkürler fikrin içinopuyorumnanaktan peteğinki nin yamukluğunu göremedim ama kaydirigubbakcemile3 çok hoş durmuş özelliklede tam olarak yandan olmayan bi fotosu varya hani boydan poz vermiş çok beğeniyorum orda :kedi: gerçi birebir aynısı olmayacak ama ben ucunu öyle istiyorum yani o tarz bi burun yada deniz akkayanınki gibiaklinialirimsmile
deniz akkayanınkine gelince çok farklı bi burnnu var kusursuz bi burunsositososito yada deniz akkayanınkinin ucu biraz daha kalkık olanı nasıl olurdu ki????bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

yuzunu gormeden oylama yapmamiz imkansiz aslinda bunun yaninda burun derin, burun kokun vs. bu burunlara el veriyor mu, yuzunle orantisi nasil duracak, doktorun bunlari sana uygun gorecek mi, bu sorulari da akla getirmek lazim. ben de cok isterdim petek dincozunki gibi ucu sivri bir burun ama maalesef burun derim kalin ve etli oldugu icin bu benim icin imkansizdi. o yuzden aklinda boyle ismarlama bir burun, ameliyat sonrasi sende hayal kirikligi yaratabilir. yaratmayadabilir tabi, umarim mutlu olursun sonucunla :)

mesela bu hatunun burnu cok kalkik ve kavislidir ama onden de genis bir burun. kimse onden genis olmasini istemez ama bu kiza cok yakisiyor burnu ve bebek gibi gosteriyor onu. yani yuzden yuze degisiyor her sey, simdi petek de desek deniz de desek bosa demis oluruz :)

eluard,

doğru söylüyosunolumunekankayizsmile yüzüm küçük bi yüzkaydirigubbakcemile4 doktorum bana ince bi burun düşünüyor.mesela ben bi foto gösterdim bakın çok güzel böyle olur mu dedim o burun ucu kalın sana gitmez dediboshayallersmile bende deniz akkayanınkinden istiyorum dedim ona yakın birşey yapıcam dedi.boshayallersmile ya biliyorum aslında bu çok saçma bişey fotoğraf götürüp işte bundan istiyorum demek doğru değil ama biliyosunuz insan telaşlanıyo.çünkü kimse istemez sonucu görüp de üzülmeyi bir de ben takıntılıyımdır.o yüzden bu fotoları götürüp hocayla eğriyi doğruyu konuşmak istiyorum.mesela dediğim gibi deniz akkkayanın burnunun ucu biraz daha kalkık olanı vs..

bu arada öpüyorum seni fikriniz benim için önemliydi teşekkürleropuyorumnanaktan

ben hastatanede çalışıyorum canım sana dr akın demiralay ı tavsiye ediyorum bir çok ünlü hastası var ve şimdiye kadar gördüğüm en sevimli ve en sex burunları yapıyor =)

tatlım doktoruma karar verdim:hulya:.çok teşekkür ederim tavsiye içinopuyorumnanaktan ve siteden anladığım kadarıyla gerçekten ilgili bi doktor alkisalkisalkis herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış buda hastalarına verdiği değeri ifade eder.yerimseniben doktorum Prof.Dr.Ali GÜRLEK 10 ağustos ta 16.30 gibi ameliyat olacağım.:lepi:

akın beyin ve ali beyin fiyatlarını öğrenebilir miyim

ali hoca en son 4000e yapıyordu. ben oldum ameliyatımı:16: kimse anlamıyo canım çok doğal duruyo. bu arada forumda emre ilhanın hastaları var. eğer imkanım olsa kesinlikle ona yaptırırdım. onun burunlarr müthişş yaaaaaa! doğal diyorsan ali hoca, ama emre ilhana bi bak derim. sevgilerr

Back
X