bir kere o uyurken ben dertlenmem, gider kaldırırım bir güzel,,, alırım karşıma hadi bakalım anlat,,, derim..
tek tek söylerim düşündüklerimi.. yaptığının abesliğini.. ne yapmaya çalıştığını anlamadığımı..
konuşacak anlatacak ama rahatlatacak sizi ama sinirlendirecek..
başka yol göremiyorum..
ben bide bişey sorucam aslında kızın hayaller kurması yada eşinize aşık olması niye rahatsız ediyoki sizi. eşinizin de hoşuna gider diyemi korkuyosunuz. bu yüzden mi rahatsızsınız. etkilenebilir diye mi. yoksa okul ortamındaysa zaten belli birsürü kız aşık olur. eşinizin yakınlığını yanlışda anlayabilirle. bunlar o çocukların sorunu.
Konuştuk zaten ben sövdüm baya konuyu da annesiyle kızla görüşücez şeklinde kapadık. hırsımı alamıyorum çünkü iki tane yapıştırasım geliyor
okul ortamında değil bu özel bürosunda 14 yaşındaki kızı geçtim hadi 17-18likleri geçtim de 25-30 yaşında bi kadın olsa nasıl davranıcak ondan bu derece sinirlendim saçmalama onlarla öyle konuşmam tabii ki yanlış anlaşılır diyor da 18 yaşında bir kız nasıl yanlış anlamasın ya gözümle görmesem inanmıcam ama erkek öğrencisine "bebeğim" dediğini gördüm ya
ben açıkcası şöyle düşündüm eşiniz flörtöz geldi bana. evet işi ciddi boyuta götürmüyor ama böyle kızların ilgisinden de hoşlanıyo gibi. o yüzdende ağızlarına bir parmak bal çalıyo sanki.
benim eşim saf salak oluyor bazen vur ağzına al ekmeğini gibi ama ikinci ihtimaliniz beni çok korkuttuğu için bu derece hop oturup hop kalkıyorum gece gece
Ödünün kopmasına diyememiştir eve bile gelmedi korkusuna geç vakte kadar zaten yok onu gerçekten abisi gibi görüyormuş bilmem ne uff çok sinirliyim tweety ya
Hastalara kendi numarasini vermese olmuyor mu ?
peki siz kızı tanıyormusunuz gördünüz mu hiç ?
veya ne bilim offf aklına da sokma istemem kuruntu ama mesela benim tanıdığım var 16 yaşında
benim 24 lük halimden daha kadın....anlatabildim mi...:26:
hayırlısı....peki eminmisin o mesajın o kıza gönderildiği?
eğer öyleyse ailesiyle ve kendisiyle görüşme teklifini kabul edebilirsin....
Erkek öğrencisine -bebeğim-- diyorsa eşinizin yaşını çok merak ettim. Ama 7 yaşında kızım var öğretmeni onlardan bahsederken -onlar benim çocuklarım- der ve öğretmenimiz 25 yaşında. Ne bileyim belkide eşiniz gerçekten çocukların sorunları ile ilgilenirken onları kendi çocuğu-kardeşi gibi benimseyerek konuşuyorda olabilir. Ben de öyleydim ama benim öğrenci yaş gurubum çok küçük --ayy bana aşık olan 4-5 yaşında öğrencilerim vardıokul ortamında değil bu özel bürosunda 14 yaşındaki kızı geçtim hadi 17-18likleri geçtim de 25-30 yaşında bi kadın olsa nasıl davranıcak ondan bu derece sinirlendim saçmalama onlarla öyle konuşmam tabii ki yanlış anlaşılır diyor da 18 yaşında bir kız nasıl yanlış anlamasın ya gözümle görmesem inanmıcam ama erkek öğrencisine "bebeğim" dediğini gördüm ya
ee canım o zaman yanılmışım yok be adamın tarzı bu belli. sadce bu tarz senirahatsız ediyo. yok yok fikrim deişti
Acil olanlara vermesi doğal ona bir şey demiyorum kriz durumunda geri dönmesi lazım intihar gibi vakalarda
Erkek öğrencisine -bebeğim-- diyorsa eşinizin yaşını çok merak ettim. Ama 7 yaşında kızım var öğretmeni onlardan bahsederken -onlar benim çocuklarım- der ve öğretmenimiz 25 yaşında. Ne bileyim belkide eşiniz gerçekten çocukların sorunları ile ilgilenirken onları kendi çocuğu-kardeşi gibi benimseyerek konuşuyorda olabilir. Ben de öyleydim ama benim öğrenci yaş gurubum çok küçük --ayy bana aşık olan 4-5 yaşında öğrencilerim vardı
okul ortamında değil bu özel bürosunda 14 yaşındaki kızı geçtim hadi 17-18likleri geçtim de 25-30 yaşında bi kadın olsa nasıl davranıcak ondan bu derece sinirlendim saçmalama onlarla öyle konuşmam tabii ki yanlış anlaşılır diyor da 18 yaşında bir kız nasıl yanlış anlamasın ya gözümle görmesem inanmıcam ama erkek öğrencisine "bebeğim" dediğini gördüm ya
Gördüm annesi eşimin iş yerinde çalışıyor gebelik eğitimi veriyor kadınlara biliyorum zaten şekerim ben gördüm kızı öyle abartı bi kadınlığı yok daha yeni yetme zaten ama olay bu değil benim korkum bunlara böyle yapıyosa kadınlara nasıl koruyo acaba sınırını ya da koruyo mu o odanın içine girmek için neleri vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?