yardim edin lütfen ayrılık acisi nasil gecer

okyanus_es

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
880
438
34
Nisanlimdan ayrildim kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir uçurumdan aşağı düştüm kendimi boşlukta hissediyorum nerden başlayacağımi bilmiyorum

Sebep neydi ayrilmanizin aciklarsaniz yardımcı olmaya çalışırız

Acınız ilk günkü gibi taze kalmayacak alısıcaksınız ve hafifleyecek.Ondan baskası karsıma cıkmaz ondan baskasını onun kadar sevmem diye de düsünmeyin olacaktır

Acınız hemen gecmez ama zaman onu hafifleticek, zamanla hayatına baskaları giricek cıkıcak ve hayatın akısına kendini bırakıcaksın umarım hakkında hayırlısı olur ama her sey bir gün biter bu düzene alısmamız lazım

Ne çok ayrılan var bu aralar. Benim ki de evlendi maalesef beterin beteri :KK43: Geçiyor sana diyebileceğim. En kısa zamanda unutmaya bak sonra onu düşünerek geçirdigin zamana acırsın.

İki kere nişanlandım ayrıldım sonra aşık oldum 4 sene sürdü üçüncü aşk durumumdu onu da unuttum bişeycik olmaz Allah sağlığına zeval vermesin boş işler bunlar. Yeni bir iş ilaç gibi gelir yeni bir arkadaş grubu vs vs . Yeni bişiler yani :KK66: Bi' de beynine sürekli bittiği ve onu sevmediğin direktifi ver beyin aptal bir organdır ne direktif verirsen ona inanır ve rahatlarsın. Benim bildiklerim bu kadar .

Nisanlimdan ayrildim kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir uçurumdan aşağı düştüm kendimi boşlukta hissediyorum nerden başlayacağımi bilmiyorum

kolay değil elbette hem yaptığınız şey hem bunu kabullenmek.
isterseniz bunu neden yapmanız gerektiğine odaklanın, haklı olduğunuz konuları düşünün.
ne şekilde olursa olsun hop diye düzelme olmuyor zaten ayrılıklarda. evden bir eşyanın gidişi bile yerini belli eder çünkü.
biraz zaman tanıyın kendinize, biraz dinlenin.
nişan bozma olmadı ama yıllar önce büyük bir ayrılık yaşadım.
inanın geçiyor, acısı azalıyor, biraz sabır.

X