• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfen bayanlarr..

5 ay Evliliği Konuşmak için çok erken bir süre. Karşındaki belki bu Sürenin çok kısa olduğunu farkedip uzak davranmaya başlamıştır Evliliği bekleme diye. Ya da sevmedi seni, ısınamadı ve sadece takılmak vakit geçirmek için yeniden yazdı.
erken ama dusunuyordu aılesyle tanstrdı ıste soguduktn snra ılgısızlktn snra dusunmuyorm dedı dusunen adam dusunmedı yanıı sevmıyor bencede

Canım, sen onu bırak, kendine bak. O seviyor mu bilemezsin. Sen seviyorsan kendini ezdirmeden takıl, içinde kalmasın. Ilgi, sevgi taleple olmaz, dile getirme. Gonlun geçene kadar çıkarsın, biraktiginda kafan rahat olur.

5 aylık bir ilişkide evlilik kararı alıyorsanız zaten o ilişkide sorun vardır ne zaman tanıdınız da evlilik kararı aldınız her anne babayla tanışmak hemen evlenecek benimle aman tanrıımmmm demek mi bırakın bu evlilik evcilik masalını da önce adam akıllı tanıyım birbirinizi ki adam zaten evlilik konuşmayalım soğudum demiş demekki bu ilişkide rayına oturmamış şeyler var

valla sevgilim bana "gunydn sni svyrum" mesajı atacağına hiç atmasın, sinir olurum
kelimeleri düzgün yazıyor şükür:)

senin konuna gelince... madem sevmiyor soğumuş ozaman nediye ailesiyle tanıştırıyor. belkide ailesi sizi uygun görmedi bunları bilemem ama eğer o seni sevmiş olsaydı herşeyi göze alırdı bundan emin olabilirsin.. arkadaşça bile olsa gorusmemeni tavsiye ederim.. bide arkadaşlar yaşını sordu

5 aylık bir ilişkide evlilik kararı alıyorsanız zaten o ilişkide sorun vardır ne zaman tanıdınız da evlilik kararı aldınız her anne babayla tanışmak hemen evlenecek benimle aman tanrıımmmm demek mi bırakın bu evlilik evcilik masalını da önce adam akıllı tanıyım birbirinizi ki adam zaten evlilik konuşmayalım soğudum demiş demekki bu ilişkide rayına oturmamış şeyler var
evlılık kararı cıddıce almadık ama bır kıza gunluk bakmak var bıde gelecege dönuk bakmak var o bana cıddı ıstedıgını ve cddı dusuneblcegm bayan sensn dedı snra dusuncesı degıstı yanı bız pat dye evlencez demedk.dusuncesı degıstı suan gunluk bakıyor gıbı.

valla sevgilim bana "gunydn sni svyrum" mesajı atacağına hiç atmasın, sinir olurum
kelimeleri düzgün yazıyor şükür:)

senin konuna gelince... madem sevmiyor soğumuş ozaman nediye ailesiyle tanıştırıyor. belkide ailesi sizi uygun görmedi bunları bilemem ama eğer o seni sevmiş olsaydı herşeyi göze alırdı bundan emin olabilirsin.. arkadaşça bile olsa gorusmemeni tavsiye ederim.. bide arkadaşlar yaşını sordu
yası 25 aılesı ıstıyor evlenmesını yanı benm zoruma gıden basta cıddı bakıp snra gunluk gozuyle bakması oynatılmakta ıstemıyorm snucta kader ksmet ıslerı evlılık fakat dusuncesı bana karsı cıddıyken smdı gunluk bakması oynatıldıgım anlamına gelıyor

5 ayda ne sevgisi ??
Adam soğudum demiş ötesi yok
Sal ipini gitsin, ne deşeliyorsun
Evlilik konuşmayalım ama görüşelimin sonrası hadi bizim eve bir uğrayalım olur
Üstelemeyin, adamın istemediğini kabul edin, yolunuza bakın
Evlenilecek ya da günlük bakılacak kız diye tabir edilen kavramları da aklınızda bir güncelleyin....

evlılık kararı cıddıce almadık ama bır kıza gunluk bakmak var bıde gelecege dönuk bakmak var o bana cıddı ıstedıgını ve cddı dusuneblcegm bayan sensn dedı snra dusuncesı degıstı yanı bız pat dye evlencez demedk.dusuncesı degıstı suan gunluk bakıyor gıbı.
senin tabirinle günlük bakılan(günlük bakmak ne demekse) kızları da ailesiyle tanıştıran var.Hiç kimse günlük aylık yıllık diye başlamaz bir ilişkiye.İlişkinin gidişatına göredir o kısalık uzunluk.

senin tabirinle günlük bakılan(günlük bakmak ne demekse) kızları da ailesiyle tanıştıran var.Hiç kimse günlük aylık yıllık diye başlamaz bir ilişkiye.İlişkinin gidişatına göredir o kısalık uzunluk.
günlük derken eğlenılcek kız anlamında kullandım

günlük derken eğlenılcek kız anlamında kullandım

Yazmayayım o konuya girmeyeyim dedim tutamadım kendimi
Allah aşkına eğlenilecek kız nedir ya
Nasıl kadınsınız siz ??
Hemcinsleriniz için, ucuz abazan adamların ürettiği terimleri kullanmak hiç arınıza gitmiyor mu, ayıptır
Bundan ne anlam çıkmalı, evlilikten bahsediyordu adam şimdi sizinle evlilik düşünmeyince eğlenilecek kız sıfına geçiş mi yaptınız ? Nasıl yakıştırılır böyle bir tabir, her kadın değerlidir, eğlenilecek kadın diye bir şey olabilir mi ?

aileyle tanışmadan sonra soguk davreandıysa büyük ihtimalle aile sizi onaylamadı oda sizle ciddi düşünmyor onay olmadıgı icin böyle olablr.. sizde kendnizi agırdan alın farkına varınn

Yazdığınızı silecekseniz niye konu açıyorsunuz? Allahtan kk nin zeki hatunlari alıntı yapıyor da kendinizi kandırıyorsunuz:KK70:

Yazmayayım o konuya girmeyeyim dedim tutamadım kendimi
Allah aşkına eğlenilecek kız nedir ya
Nasıl kadınsınız siz ??
Hemcinsleriniz için, ucuz abazan adamların ürettiği terimleri kullanmak hiç arınıza gitmiyor mu, ayıptır
Bundan ne anlam çıkmalı, evlilikten bahsediyordu adam şimdi sizinle evlilik düşünmeyince eğlenilecek kız sıfına geçiş mi yaptınız ? Nasıl yakıştırılır böyle bir tabir, her kadın değerlidir, eğlenilecek kadın diye bir şey olabilir mi ?
Hakikaten beni de delirtiyorlar bu tabirler.. Hem eğlenip hem evlenilmez mi bir kızla. İlla sıkıcı bir tip mi olmaları gerektiğini mi düşünüyor bu kızlar. Konu Sahibi önce dilimizi güzel kullansın bir de böyle kezban ifadelerden vazgeçsin..

Back
X