Kızlar lütfen bi yorum yapın gerçekten bu işin içinden çıkamıyorum

eşimle boşanalı 6 gün oldu 2 gün önce çok yakın arkadaşlarımız bizden habersiz bizi bir araya getirdi son kez buluşturmak için. Arkadaşlarımız bosandiniz şimdi mutlumusunuz peki gibi konuşmalar yaptılar o da çok zor olduğunu çok kötü olduğunu falan söyledi ayrılık süresince benden hep kacmisti cunku. Sonra bizi yalnız biraktilar konuşmaya başladık ben böyle yapamam seni bi iki defa böyle görsem intihar ederim göz görmeyince gönül katlaniyo dedi. Sonra aniden beni kendine çekti son kez sarılıyim sana dedi ve o anda koptuk günlerdir burnundan kıl aldirmayan adam hüngür hüngür ağladı..Bu arkadaşlarımız bizi bi kere daha gorusturmek istemislerdi ama ben beni sevmediğini düşünüp gitmedim.Bana hep çok acı o gün gelseydin her şey çok farklı olurdu falan dedi ...sonra ben dini olarak bosanmis oluyormuyuz kaç Talak hakkımız falan kalmış diye danisicam falan dedi..gece 11 den 3 buçuk a kadar durdu o süre boyunca el ele oturduk ağladım öptü bile beni ama en son alnımdan öptü ve gitti.... Bu dönemde biriyle ciddi bişeyler mi yaşadı acaba neden kaçtı bil.iyorum...ya çok iyi rol yaptı çözemedim. ..sizce bu durum ne insan sevdiğini bırakabilir mi