Yardım edin lütfen. Kafayı yicem sanki

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
iyi aksamlAr arkadaslar. Kac konu actım bilmiyorum ama bu durumu atlatamıcağım gibi geliyor. 3 yıllık sevgilimden ayrıldım. Zamanında beni aldatmıstı. Evleniriz diyorduk ben memurum ailem o lise mezunu olduğu icin istemedi aslında. 20 gün oluyor yaklaşık. Sosyal medyada bi kız arkadaşıyla sohbet ettiğini gördüm. O bana nefes aldırmazken böyle bisey yapması zoruma gitti. Ben bunu dile getirince de hakaret etti basını sinirden duvara vurmuş bunun üstüne annesi ve kız kardeşi arama dediler. Rezil etti, üstüne o kızdan özür dilemem gerektiğini bile söyledi utanmadan. Bi kac defa aradı tehdit ettiği icin açmak zorunda kaldım. Beni sucladı her defasında. Ayrıyız biliyorum beni aldattığı kızla cıkıyor sanırım. O kız sürekli benimkine yaZdı durdu bu zamana kadar da. Benim canımı yakan da bu oldu. Bana senin canını acıtacak her durumu yapacam, madem sen beni böyle görüyorsun öyle biri olacağım dedi. Kız onda engelliydi kaldırmıştı Bİle engeli. Sinirlerim alt üst oldu. Aklımdan çıkmıyor uyurken bile aklımda. O suçlu olmasına rağmen hala da neler icin uğraşıyor. Nasıl kurtulacam bu psikolojiden. Elimde değil arada bakıyorum hesaplarına. :(

Adam her haltı yediği için sana fırsat olur korkusuyla kendi yaptığı için nefes aldırmıyor
Dua et kurtulmuşmuşsun arkana bile bakmadan kaç
Telefonu engelle sosyal medya da engelle
Bana senin korktuğun ne varsa her seyi yaapcam dediği icin canımı cok yaktı. Ondan nefret ediyorum. Ama düşünmekten kendimi alamıyorum

Hiçbir şey anlamadım.
20 gün önce ayrıldıysanız başkasıyla sohbet ettiğini nereden gördünüz ve hangi sıfatla hesap sordunuz? O kızdan özür dilemek nereden çıkıyor?

Ya lütfen Kurtulun böyle manyaktan .Hem suçlu hem güçlü okurken neredeyse ben gelip ona tonlardansa küfür edecem tövbe tövbe. Ne güzel işiniz var bırakın anasını bacisinida. Şimdiden böyle gerçek yüzünü gösteriyorsa sizden şanslısı olamaz. Çünkü asla evlenince yada ileride değişmezler .Evliyken de yapar ve der beni biliyordun. Ben böyleydim sen kabul etmeseydin der sonra kafanızı siz evliyken duvarlara vurursun

Hiçbir şey anlamadım.
20 gün önce ayrıldıysanız başkasıyla sohbet ettiğini nereden gördünüz ve hangi sıfatla hesap sordunuz? O kızdan özür dilemek nereden çıkıyor?
Sohbet ettiği kızdan özür dilemeliymişim, çünkü sadece arkadaşıymıs. Sorun çıkardığım icin kıza ayıp olmuş. Üstelik beni engelledi o kızı takibe devam etti. Çünkü beni aldattığı kız eski sevgilimle ilgili biseyler Paylaşmaya başladı.

Ya lütfen Kurtulun böyle manyaktan .Hem suçlu hem güçlü okurken neredeyse ben gelip ona tonlardansa küfür edecem tövbe tövbe. Ne güzel işiniz var bırakın anasını bacisinida. Şimdiden böyle gerçek yüzünü gösteriyorsa sizden şanslısı olamaz. Çünkü asla evlenince yada ileride değişmezler .Evliyken de yapar ve der beni biliyordun. Ben böyleydim sen kabul etmeseydin der sonra kafanızı siz evliyken duvarlara vurursun
Haklısınız. Ama sindiremiyorum bunları

Adam her haltı yediği için sana fırsat olur korkusuyla kendi yaptığı için nefes aldırmıyor
Dua et kurtulmuşmuşsun arkana bile bakmadan kaç
Telefonu engelle sosyal medya da engelle
Evet. Her haltı yedi 3 yıl içinde. Ben olsun düzelir dedim kendi kendime. En son annesi arama oğlumu evlendiricem deyince bitti artık bende

Sohbet ettiği kızdan özür dilemeliymişim, çünkü sadece arkadaşıymıs. Sorun çıkardığım icin kıza ayıp olmuş. Üstelik beni engelledi o kızı takibe devam etti. Çünkü beni aldattığı kız eski sevgilimle ilgili biseyler Paylaşmaya başladı.
E bırak sohbet etsin, ait olduğu lağım çukuruna batsın boşver seni çekmesin de.

Bu kadar karaktersiz bir adamın hayatınıza bu kadar etki etmesine nasıl izin veriyorsunuz yahu? Aldatmış bir de zamanında, zaten baştan kokan bir yaratık. Neyin hırsına kapılmış da canını acıtacak her şeyi yapacağım diyor? Ya o kadar önemli değilsin artık, canımı acıtamazsın, diyemiyor musunuz, biraz kuyruğu dik tutun. Hem suçlu, hem güçlü, ne b.k yerse yesin, böylesi mi lazım size?

Bu kadar karaktersiz bir adamın hayatınıza bu kadar etki etmesine nasıl izin veriyorsunuz yahu? Aldatmış bir de zamanında, zaten baştan kokan bir yaratık. Neyin hırsına kapılmış da canını acıtacak her şeyi yapacağım diyor? Ya o kadar önemli değilsin artık, canımı acıtamazsın, diyemiyor musunuz, biraz kuyruğu dik tutun. Hem suçlu, hem güçlü, ne b.k yerse yesin, böylesi mi lazım size?
Artık lazım değil. Geri dönmesini asla istemiyorum. Geri dönse de kabul etmem. Ama beni aldattığı Kıza gitmesi sinirlerimi bozdu

Back
X