Yardım edin lütfen kimse cevaplamıyor

zey10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
24
9
1
24
Kızlar selam yumurtlama günüm 26.10 bat 09.11
Ayın 23 ünde 24 ünde ve 25 inde korunmasız ilişkiye girdim doğurganlık yüksek gösteriyordu acaba hamile kalmışmıyımdır 26 sında yumurtlama günüm de yani bugün tekrar deneyeyim miiii benzer bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

Yumurtlama belirtiniz var mı şeffat akıntı ya da kasık ağrınız var mı geç döllenme ihtmaline karşı bugün de girin yarın ara verin ertesi gün tekrar girip adeti bekleyin çok sıklıkla girince sperm kalitesi düşüyor ancak test vs yapmayın adetiniz gecikene kadar yani kasımın 12 sinden sonra falan yapın

Millet cevaplayıp ne desin? Evet hamilesiniz gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

23 ve 24 ünde akıntım ve ağrım vardı

Selam yumurtalama gününü de değerlendirin kesin gebelik olucaktir inşallah içiniz rahat olsun

23 ve 24 ünde akıntım ve ağrım vardı
bende garantiye alın bugün de birlikte olun sonra ara verin öbürgün yine olun bazen o ağrı gebe kalınabilir yumurtalar akfit msjı veriyor o ağrıdan sonra yapmak da gebelik getiriyor bazen de ağrı zaten gebe kalındığını gösterebiliyor garantiye alın

Bu cevaplanacak bi şey değil ki, 25'i dediğiniz dün yani daha sperm yoldadır, umarız doğru yolu bulur. Birkaç gün daha değerlendirmeniz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…