yardım edin lütfen napmalıyım ben :(

selimelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
115
0
96
32
İzmir
mrb kızlar. sevgilimle 1.5 yıldır beraberiz :asigim: ilk başlarda herşey mükemmeldi benle çok ilgilenirdi her zaman haberleşirdik opuyorumnanaktan ama şimdiyse o kadar ilgisiz ki.bu konuyu çok konuştuk bana sevgisini gösteremediğini söyledi ama ilk başlarda gösteriyordu bu bi bahane biliyorum. bunu ona da söyledim.bana sorunları olduğunu söyledi anlatır bana çoğu şeyini benden onla daha fazla ilgilenmemi söyledi.elimde olmuo.soğuorum bnde ondan yavas yavas :uhm: o ilgime karşılık vermeyince içimden glmio daha doğrusu. napmam gerek kızlar ilgilenmedikçe ilgilenmio ilgilensem ilgilenmio.ayrılmak istemiorum seviorum onu ama birşeyler yapmam gerek böyle devam etmek istemiyorum
yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :enbuyukkk: zemuszemus

hiçbir ilişki ilk günlerdeki gibi kuzu sarması olmaz. zamanla bazı şeyler rutinleşmeli zaten.artık sorunlarınızdan haberdar olan, birbirinizi anlayan , bazı sorunların düzelmesi adına bir süre görüşmemek gereksede sorun etmeyen aşamaya gelmelisiniz. tabi yaşınız 21 in üzerindeyse....

kaç yaşındasın cnm ... benim durumda seninkine benziyodu eski halinize dönmeniz zor.. ben dayanamamıştım ilgisizliğine artık ona ayrılalım demiştim o kabul etmedi biraz düzeldik gibi oldu ama yok toparlanamadık ayrıldık tamamen vayy be 7 ay olmuş... sende bırak ilgilenme dicem ama öyle olmuyo herşey daha kötü oluyo ya ayrılalım böyle olmuyo de yada adam akıllı konuş..

bence ilgini azalt zamana bırak.seni kazanmak isterse elinden geleni yapacaktır.yok eğer çok umursamıyorsa sende ayrılırsın.tabi burada senin ilgi derken ne beklediğinde önemli.çok fazlasını istiyorsan bunu bulman biraz zor bence.hele ki aradan yıl geçmişse

benim istediğim öyle benle sürekli ilgilensin değil sevildiğimi hissetmek istiyorum ben olmuo göstermio ben sevgimi gösteremiyorum dio bana seven kişi göstermezmi allah aşkına ya

daha sık arasın mesela.
eskiden hasta olduğumda sürekli ilgilenirdi nasıl olduğumu sorardı ama şimdi unutuyor hasta olduğumu.
2 haftada bir buluşmak istediğini söylüyor eskiden daha sıktı hafta 2 kez falan sölerdi buluşmak istediğini tbiki bnde söylüorum buluşalım diye ama işi olduğunu söylüo bana çoğu kez. böle basit gibi ama bnm için önmli şeyler

yok anladım seni.daha sık aramamasını anlayabilirim ama 2 hafta buluşmak için yeterli değil gibi.ee peki hayatında bi şeyler değişti mi?yani nekadar zamandır böyle.acaba bir sıkıntısı mı var?

aslında abaydır ilgisizliği başladı son 1 aydır bi kaç problemi var anlayışlı olmaya çalışıyorum ama biraz da beni anlasın istiyorum benimde sorunlarım var ama onla ilgileniyorum en azındn ona anlatıyorum her zaman.sormadan birşeyi anlatmama gibi bi huyu var soruncada hemen sölemez ısrar etmek gerek etmiyorum diye alnır :S çözemedim 1.5 yıl oldu hala anlayamıorum :S

benim erkek arkadaşımda öyledir.ancak sıkıntıları geçince anlatır.sıkıntısı varken üstüme gelme gibisinden kendi halini belirtir.o da ısrar edersem.erkekler malesef biz kadınlar gibi değiller ya.sanki bizden daha güçlü gibi gözükselerde duygusal konularda ya da sorunlarda bizim kadar güçlü değiller.bir kadın sorunu olsa da ilişkiyi yıpratmadan götürebilir.ama erkekler öyle değiller.sorunları olunca kaçarlar genelde.bence kendini yıpratma.biraz geri çek kendini.sorarsa sende bir değişiklik var diye sorunlarım var dersin.yani özetle onun silahıyla onu vur derim

tamam teşekkür ederim yardımın için deniycem mutlaka bu akşam da kavga ettik zaten gene ilgilenmio diye tam üstüne denk gelicek bu değişiklik çok çok teşekkürler tekrar sonucu bildiririm zaten farketmezse bi kez daha düşünücem bizim için Çok üzgünüm çoook

bence üzülme.senin korktuğun gibi olmayacak.bak bir de şu var.sen ilgisizliğinden yakınırken o sen dedin diye yapmaktan kaçınıyor olabilir.kötü konuşma,kötü davranma.sadece ilgini azalt.bence düzelecek.kimse sevmediği biriyle hele ki bir erkek 1 buçuk senesini geçirmez

değişikliği farketmesi zaman alıcak ben kötü konuşmayınca anlamıyor bişeyi umarım anlıycak :umursamaz:

dün gece bayılır gibi oldum kansızlık var bende bu yzden.bunu ona söyledim hiç umursamadan bişe demeden dersaneye gidip gitmiycemi sordu gitmiycem dedim.kendi gitti hiç bişe demeden gayet mesafeli hmde.
bıktım artık. bıktımm.bu durum beni daha çok hasta edio mafoldumben

ilgi çekmek için yalan söylediğinizi düşünüyor olabilir

hastalandığınızı, ilgi istediğinizi söylemeyin

bir sorunu olmadığı halde uzak durmayı tercih ediyorsa, takkeyi masanın üstüne koyup bir düşünmenizde fayda var
buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…