yardım edin lütfen napmalıyım ben :(

bugün noldu sana falan diye sordu. birşey yok nolmuş dedim.bilmiom falan dedi.sonra kavga ettik.kıskançlık yüzünden bi kız. saatlerce ağladım.off anlamıyor beni ölücem artıkkkk mafoldumben

hem ilgisiz davranıyorsun hemde kıskançlık yüzünden kavga ediyorsun :lepi:

bu iş böyle olmaz. çağır gelsin konuşun yüzyüzeopuyorumnanaktan

ama ben onlara özenirim.direkt insanlar.ne istedikleri ve istemedikleri ortada.bazen biz bile ne istediğimizi bilmiyoruz:)onlar da haklı

bilmiyorumkismile aynen öle odun olmak kolaymı de mi düz adamlar nede olsa kafamçokkarıştı

Selimelike ya sakin dur demiş kızlar sana sen kız için kavga çıkarmışsın bi rahat dur , daha 18 yaşındaymışsın gez arkadaşlarınla kendini geliştir bu yaşta ne uğraşıyosun odunumsu oluşumlarla ilerde zaten ister istemez teşne olacaklar hayatına eyvahedigeldismile

bu yaşlardaki erkekler kendilerini bilmez oluyor canım istisnalar tabi ki vardır
ama tavsiyem hiç kimsenin kahrını çekme gez eğlen gençliğinin canlılığının keyfini çıkar ilerde senden daha büyük olan biriyle daha mutlu olucağını görüceksin 1 bçk yıl olmuş diye efkarlanman için fazla gençsin :))dünya erkek dolu ya bunu unutma :))

hem ilgisiz davranıyorsun hemde kıskançlık yüzünden kavga ediyorsun :lepi:

bu iş böyle olmaz. çağır gelsin konuşun yüzyüzeopuyorumnanaktan

konuştuk.ya dedim düzelceksin yada biticek dedim kesinlikle koydum tavrı.hemen alttan aldı.tamam düzelcek dedi.beni önceden kırmıştı seni bunlar için affetmedm dedim tamam affetiricem dedi. bakalım napıcak gerçekten bişeyler yapmassa bitircem artıkk gerçekten

bu sefer üzmedim kendimi koydum tavrımı canım gerçekten gencim bu ççocuk yaşlandırcak beni artık ya düzelsn ya bitsin uğraşamam artık seviorum evet çok ağlıcam ama böle hep ağlıcam en azındn bi süre sonra üzülsemde ağlamam diner uğraşırım bişeylerle kendimi oylaıcak :hulya:

elimde olmuo canım ya :S ama koydm işte tavrımı

ayrıl gitsin.. o ilşkiden hayır gelmez.. bnmkide aynı snin gibi bi durumdu.. düzelceğine herşey dahada kötüye gidiyor.. o sevgilin muhtemelen bi daha eskisi gibi olmucak ilgisi günden güne azalmaya devam edicek ve şuanki günlerini bile arıcaksın.. oyüzden hemen ayrıl.. nasılsa seninde ilgin birazcık olsn azalmışken en doğru zaman bence.. hatta ayrılırsan işler değişir belki ilgisi birden artadabilir.. erkek bu dengesiz hepsi napıcakları belli olmaz.. ama 1.5 senen ztn boşa gitmiş.. biraz daha boşa geçirme zamanını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…