Arkadasim bana anlatti sok oldum kadin zaten hic evlenmek istememis babasiyla arkadasimin annesinin ailesi zorla vermisler aile arka cikmayinca bunca yil surmus. Arkadasimin tek korkusu annesine birsey yapar mi mahkemede bolca iftira atacaklarAnnesini tebrik ederim bosanma karari aldigi icin. Annesiyle birlikte hayat kuracaklar yeni. O babayla yasamasin zaten ayni evde. Kendi gibi delirtir.
Kız gerçekleri biliyor ona göre savunmasını yaparlar ,mümkünse şimdiden babasının böyle şeyler yapacağını avukatlarına bildirsinler ona göre gardlarını alacaklardır, çok uzatırsa hakaret,iftira dosyasına da eklerler duyum aldıklarına karşıt olarak, bu zaman dilimin de en ufak bir hareket lehine çevrilmemesi için hazırlıklarını ,şahitlerini hali hazır tutsunlar...Arkadasim bana anlatti sok oldum kadin zaten hic evlenmek istememis babasiyla arkadasimin annesinin ailesi zorla vermisler aile arka cikmayinca bunca yil surmus. Arkadasimin tek korkusu annesine birsey yapar mi mahkemede bolca iftira atacaklar
Kizin halasi iftiralarina ortak olacakmis sıkıntısı o adam psikopat gibi kadini rahatsiz edip duruyor kiza annesinin ailesini kotuluyor.Iftira atsalar nolur ki?Sonucta gercek olmayan bir seyi kanitlayamazlar.Mahkeme surecini bi an once atlatip bosansin.Güclü olsun.Zaten kararini da vermis.
Baro neyi gerekçe göstererek reddetmis ? Maddi durumları yoksa ,yeni 'den dilekçe yazsınlar ...Avukatlari yok cunku maddi durumlari yok tarih belli olmamis barodan istemis annesi olumsuz donus olmus galiba sahitleri var ama babasi kizi o kadar bunaldiyorki kiz artik aglamaktan harap olmus. Akli selim dusunemiyor.
o ne?annesini anitsayacinda adini gormek.
Adresle ilgili bir sıkıntıdan dolayi galiba o detayi net bilmiyorum. Arkadasima soyleyeyim yeniden dilejce yazsindlar size ozelden mesaj atabilirmiyimBaro neyi gerekçe göstererek reddetmis ? Maddi durumları yoksa ,yeni 'den dilekçe yazsınlar ...
http://www.anitsayac.com acik yazmak istemedim. Siteye goz atin anlarsiniz
Cok zor 26 seneden beri denemisler adam tedaviye ikna olmamisAnnesiyle guzel bir hayata başlasın babasını da psikolojik tedavi görmeye ikna etsin
Nüfus'dan adres değişikliği yapsınlar öncelikle ,tabi ki atabilirsiniz ,bilgim dahilin de yardımcı olmaya çalışırım...Adresle ilgili bir sıkıntıdan dolayi galiba o detayi net bilmiyorum. Arkadasima soyleyeyim yeniden dilejce yazsindlar size ozelden mesaj atabilirmiyim
Kızı veya kıramayacağı biri ikna edemez miCok zor 26 seneden beri denemisler adam tedaviye ikna olmamis
Bu sitede ki isim benzerliği olma ihtimali de var ,tabi anıtsayaç babasının yönettiği bir site değilse...http://www.anitsayac.com acik yazmak istemedim. Siteye goz atin anlarsiniz
http://www.anitsayac.com acik yazmak istemedim. Siteye goz atin anlarsiniz
Listenin başlığın da yazıyor , kadın cinayetlerinin listesi ve konu sahibinin arkadaşının annesinin adı geçiyor olmasıymış...Ben listeyi gördüm ama anlamadım((((
TListenin başlığın da yazıyor , kadın cinayetlerinin listesi ve konu sahibinin arkadaşının annesinin adı geçiyor olmasıymış...
Listenin başlığın da yazıyor , kadın cinayetlerinin listesi ve konu sahibinin arkadaşının annesinin adı geçiyor olmasıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?