• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lütfen

Yok adi gecmiyor. Ama adam oldurmeye yeltenmis bundan dolayi annesinin adini orda görmek istemiyor

Bacim izleyecekleri yol belli bosanmak. İnsallah kurtulurlar o adamdan ve ana kiz huzurli mutlu bir tatile cikarlar

Bacim izleyecekleri yol belli bosanmak. İnsallah kurtulurlar o adamdan ve ana kiz huzurli mutlu bir tatile cikarlar
Zaten bosanacak ama iftiralar olacak adam ben ananla ugrascam pesini birakmiycam diyormus kizda korkuyor anneme bisey olacak dite bu durumda nasil bir yol izlenmeli kiz sinir krizinde iyice insallah hamilesiniz rica oluyorum dua edin bol bol Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canim Allahim her turlu iftiradan saklasin hepimizi ins. Allah o adami da ıslah etsin. Gerci bu izlenecek her turlu yasal yolu bu konuda uzman kisiler daha iyi bilirler. Ayrica havlayab kopek isirmaz derler ama guzelim ulkemde yasalara ragmen korunan kadinlar yine de bosandiklari eslerinden zarar gormekte devam ediyor

Amin canim Allahim her turlu iftiradan saklasin hepimizi ins. Allah o adami da ıslah etsin. Gerci bu izlenecek her turlu yasal yolu bu konuda uzman kisiler daha iyi bilirler. Ayrica havlayab kopek isirmaz derler ama guzelim ulkemde yasalara ragmen korunan kadinlar yine de bosandiklari eslerinden zarar gormekte devam ediyor
Bizde ondan korkuyoruz babasi takintili bur insan 15 sene onceki olayi bile anlatmis arkadasima iftiralar falan cok tek arkadasima yansimayacak bu olaylar zaten arkadasim konussa olaylar baya buyuyecek kimsenin can guvenligi kalmayacak

http://www.anitsayac.com acik yazmak istemedim. Siteye goz atin anlarsiniz

Yaa ilk defa gördüm çok üzüldüm, Allah kahretsin bu adamları. Ne yapsın bu kadınlar ya , boşanıyorlar yine kurtulamıyorlar, of allahım.
Adi pislik adamlar

Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın. Bir arkadasım da aynı durumdaydı, annesi aynı evde ayrı yaşadı yıllarca, boşanmaktan korkuyordu, ama boşandıktan sonra havlayan köpek ısırmaz misali melek oldu adam. İnşallah arkadaşınızın babası da kendiyle uğraşsın da anneyi ve kızı rahat bıraksın

Back
X