yardım edin lütfen :( :(

suslu0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
5
0
1
41
Öncelikle merhaba kızlar;
Bu ikinci üyeliğim diğer üye olduğum yerden soramadım çünkü orada beni tanıyan çok kişi var.

1 yıla yakın süredir bir birlikteliğim var sevgilim (ben öyle olduğunu biliyordum ) eşinden ayrı 2 çocuğu olduğunu biliyordum.Fakat iş öyle değilmiş resmi olarak hala evliymiş bunu öğrendiğimde 9 ay kadar bir süre geçmişti. 5 yıldır ayrı yaşadıklarını söylüyor neden boşanmadığını sorduğumda ise eski eşinin intihar etmeye kalktığını falan söyledi.Bunları bana bahane olarak söylediğini söylediğimde ise sen evet dediğin anda yaşadığım şehire gelip boşanma davasını açacağını söylüyor.Evde, işte çok rahat konuşabiliyoruz yani eşiyle yaşamıyor sanki ama içimdeki şüpheyi de atamıyorum acaba beraberler mi yoksa gerçekten ayrılar mı bunu nasıl anlayabilirim.Ayrılmayı denedim ama olmadı.Ne olur yalvarırım bana yardım edin 3 aydır bastığım yeri bilmiyorum.

Bu ikinci üyeliğim diğer üye olduğum yerden soramadım çünkü orada beni tanıyan çok kişi var.

1 yıla yakın süredir bir birlikteliğim var sevgilim (ben öyle olduğunu biliyordum ) eşinden ayrı 2 çocuğu olduğunu biliyordum.Fakat iş öyle değilmiş resmi olarak hala evliymiş bunu öğrendiğimde 9 ay kadar bir süre geçmişti. 5 yıldır ayrı yaşadıklarını söylüyor neden boşanmadığını sorduğumda ise eski eşinin intihar etmeye kalktığını falan söyledi.Bunları bana bahane olarak söylediğini söylediğimde ise sen evet dediğin anda yaşadığım şehire gelip boşanma davasını açacağını söylüyor.Evde, işte çok rahat konuşabiliyoruz yani eşiyle yaşamıyor sanki ama içimdeki şüpheyi de atamıyorum acaba beraberler mi yoksa gerçekten ayrılar mı bunu nasıl anlayabilirim.Ayrılmayı denedim ama olmadı.Ne olur yalvarırım bana yardım edin 3 aydır bastığım yeri bilmiyorum.
Biz naısl bir yardım edelim ?
Sana yardım etmesı gereken o beyfendi .
Net konuş boşanda gel de .

İyi de adam evli, var mı ötesi?
O sizi kandırıyor ve cebe koymayana kadar boşanmayı düşünmüyor ama siz bunu bildiğiniz halde nasıl ayrılırım diyorsunuz? !
Ya cidden nasıl bir ortamda büyüyorsunuz merak ediyorum?

Adam garantici. Birini garantilemeden diğerini bırakmıyor. Kusura bakma ama seni gerçekten seviyor olsa boşanır gelirdi. Sen evet de boşanırım demezsin. Boşandım geldim bana evet de derdi. Sana anlattığı şeylerin de muhtemelen büyük kısmı yalan. Genelde böyle oluyor çünkü. Evliliğimiz zaten bitmişti, kardeş gibiyiz, ayrı yaşıyoruz, sevmiyorum, o sorunlu biri... Vs.

Evet de gelsin açsın boşanma davasını madem. Eğer söyledikleri gerçekse ilişkiniz yürümese dahi onu bir adım atıp işlevsiz evliliğini bitirmek konusunda cesaretlendirdiğin için iyilik yapmış olursun. Eğer söyledikleri yalansa olaylardan habersiz evlilik yürütmeye çalışan kadına iyilik yapmış olursun. Gelip davayı açmazsa da gerçek yüzünü görür ayrılırsın.

Kizinin ve oglunun telefonu var evet ama esine nasil ulasabilirim ki yada arayip sormayi denesem benimle konusur mu kadin bilmiyorum.

Affetme konusuna gelince sevdim ve kandirildim maalesef bastan bilseydim bu duruma gelmezdi durum tabiki.

Gercekten saglikli dusunemiyorum gunlerdir uyumuyorum o bakimdan sizden akil almaya ihtiyacim var.

Hepinize cok tesekkur ederim

e sen evet deyip adam boşanma davası açınca karısı intihar etmeyecekmiymiş?
demek ki boşanabiliyor yani isterse..

Eski karısı değil, hala karısı bu bir. İkincisi de karısı siz evet dediğinizde intihar etmeyecek miymiş? Boşamak bu kadar kolaysa neden boşamamış şimdiye kadar?

Ümit beslemeyin. Karakterinizde ödün vermeyin.

Back
X