Yardim edin lutfen

Hazal melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
986
554
43
24 gunluk bebegim var ve gaz sancısı başladı ne kullandık geçmiyor çok ağlıyor ne yapabilirim bir önerisi olan varmı

2 tane damla kullandım, muskat verdim, kiraz çekirdekli patik kullandım hiçbiri işe yaramadı, 3. Ayına gelene kadar sancısı oldu.
Sancısı tuttuğu zaman yapılan hareketler var, onlarla gazını kolay çıkarmasını sağlayabilirsiniz, çok emen bebeklerde gaz sorunu daha fazla oluyor memede uyutmamaya çalışın.

Ben gaz icin aguline kullanmistim bitkisel bir urun cok iyi gelmisti

24 gunluk bebegim var ve gaz sancısı başladı ne kullandık geçmiyor çok ağlıyor ne yapabilirim bir önerisi olan varmı
AYaklarının altına acı elma yağı sürün günde 2 kere 2şer damla .masaj yaparak uygulayın benim kızım patır patır gaz çıkartıyor bunu kullanınca

Kızlar Allah aşkına verdiğiniz tavsiyeler birbirinden tehlikeli yapmayın etmeyin.
Konu sahibi arkadaşım lütfen muskatın ve acı elma yağının tehlikelerini araştır ve sakın uygulama.

Zeytinyağını da içirmek yerine önce az ısıtıp ılıyınca karnına saat yönünde masaj yaparak sür. Ayaklarını karnına ittir. Yüz üstü yastığa yatırıp sırtına vur. Yediklerine dikkat et. Özellikle inek sütü tüketme.

tesekur ederim . Bebegimin gaz sancısı kendiliğinden geçti çok şükür bisey yapmama gerek kalmadan

Ama kızlar oglumun boynuna bisey olmuş oldugun yerde ciddiye yok sağlık ocağına götürdüm .isilik dediler de içim rahat değil.

Ama kızlar oglumun boynuna bisey olmuş oldugun yerde ciddiye yok sağlık ocağına götürdüm .isilik dediler de içim rahat değil.

Sadece boynunda mı canım? Foto atabilir misin sorun olmazsa

Sorun olmaz an kameram çalışmıyor malesef .etrafindakilerdekilo dövülmesi diyorlar .pazartesi başka bir yere çocuk doktoruna götüreceğim.ınşallah bir sıkıntı bisey değildir.ilk çocuğun.gözümden sakiniyorum.

Kilo sivilcesiymis.diyorlar etrafındakiler ama anne yüreği içime dert oldu .iste tlfonum fotoğraf çekmiyor algılanmiyor yazıyor surekli düştüğünden beri çocuk var onuda yapmak için çıkamıyorum.

1 tatli kaşığı kimyonu 1 su bardagı kayar suda bir iki fıkırdatıp süzdüm ılıyınca 3 çay kaşığı oğluma içirdim gerisini ben içtim. Gaz yapan yemeklerden uzak durdum. Bol bol bebek yağı ile masaj yaptım. Bisiklet sürer gibi bacaklarını oynatıp karnına doğrh ittirdim. Bende işe yaradı. Birde gaz damlası kullamdım. Günden 2 kez dörder damla şeklinde

Çok şükür gaz olayimiz tamamen bitti.ben oyun halısı aldım ogun bugundur çıkarıyor.oğlum maşallah. Ne kadar hareket O kadar rahatrahatlik

20 gunluk bebege sut muskat hele hele aci elma yagi sakin ha sakin vermeyin. Ozellikle o elma yagi olumcul olabiliyor.

Ben mommy bliss kullanmistim bitkiselgaz damlasi
Doktorumuzun onayiyla tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…