- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
24 gunluk bebegim var ve gaz sancısı başladı ne kullandık geçmiyor çok ağlıyor ne yapabilirim bir önerisi olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muskat cevizi çok az kazıyıp bir çay kaşığı sütle çocuğa verin çok iyi geliyor24 gunluk bebegim var ve gaz sancısı başladı ne kullandık geçmiyor çok ağlıyor ne yapabilirim bir önerisi olan varmı
muskat cevizi çok az kazıyıp bir çay kaşığı sütle çocuğa verin çok iyi geliyor
[/QUOTEyaptım ve hiç bir etki etmedi
Komsuma doktor zeytinyagi tavsiye etmis ve ondan sonra rahatladi cocuk ne kullandiysa gecmedi24 gunluk bebegim var ve gaz sancısı başladı ne kullandık geçmiyor çok ağlıyor ne yapabilirim bir önerisi olan varmı
AYaklarının altına acı elma yağı sürün günde 2 kere 2şer damla .masaj yaparak uygulayın benim kızım patır patır gaz çıkartıyor bunu kullanınca24 gunluk bebegim var ve gaz sancısı başladı ne kullandık geçmiyor çok ağlıyor ne yapabilirim bir önerisi olan varmı
Nasıl kullanmış zeytinyaginiKomsuma doktor zeytinyagi tavsiye etmis ve ondan sonra rahatladi cocuk ne kullandiysa gecmedi
Ama o suan da 4 aylik seninki az daha küçük. 1 cay kasigi zeytinyagi icirdim demisti.Nasıl kullanmış zeytinyagini
tesekur ederim . Bebegimin gaz sancısı kendiliğinden geçti çok şükür bisey yapmama gerek kalmadanKızlar Allah aşkına verdiğiniz tavsiyeler birbirinden tehlikeli yapmayın etmeyin.
Konu sahibi arkadaşım lütfen muskatın ve acı elma yağının tehlikelerini araştır ve sakın uygulama.
Zeytinyağını da içirmek yerine önce az ısıtıp ılıyınca karnına saat yönünde masaj yaparak sür. Ayaklarını karnına ittir. Yüz üstü yastığa yatırıp sırtına vur. Yediklerine dikkat et. Özellikle inek sütü tüketme.
Ama kızlar oglumun boynuna bisey olmuş oldugun yerde ciddiye yok sağlık ocağına götürdüm .isilik dediler de içim rahat değil.
Çok şükür gaz olayimiz tamamen bitti.ben oyun halısı aldım ogun bugundur çıkarıyor.oğlum maşallah. Ne kadar hareket O kadar rahatrahatlik1 tatli kaşığı kimyonu 1 su bardagı kayar suda bir iki fıkırdatıp süzdüm ılıyınca 3 çay kaşığı oğluma içirdim gerisini ben içtim. Gaz yapan yemeklerden uzak durdum. Bol bol bebek yağı ile masaj yaptım. Bisiklet sürer gibi bacaklarını oynatıp karnına doğrh ittirdim. Bende işe yaradı. Birde gaz damlası kullamdım. Günden 2 kez dörder damla şeklinde