Çok teşekkürlerMide bulantısı adet geçtikten sonra başlar yani en az 1 hafta geçmesi lazım genelde gebeliğin 6. Haftasında bulantı başlar hcg önce kanda yükselir sonra idrarda ama çoğu erken gebelik testleri 10 mlU değeri bile ölçer kaset test daha yuksek değerleri ölçer oyuzden adet gecikmesi olmadan bişey diyemem
Olabilir haklısınızYani bulantı için çok erken bence psikolojik oluyor
Rica ederimÇok teşekkürler
Çok teşekkür ederim cümlemizin inşallahRica ederimhakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim duanı kabul eder canım
çocuklarınız küçükmüş daha 3 tane diye yazmışsınız hatta. spiral filan taktırın yada hap kullanın her ay stres yapmamış olursunuz gebelik istemediğinizi yazmışsınız da o sebeple söylüyorum lütfen yanlış anlamayınAma yanlış olma ihtimali yüksekmiş bu markada öyle okudum birkaç yerde adetim gelmeyince de insan supheleniyo ister istemez
Yok neden yanlış anliyim spriale güvenmiyorum annem spriale varken gebe kalmış doğum yaptığında sprialle birlikte kardeşim doğmuşçocuklarınız küçükmüş daha 3 tane diye yazmışsınız hatta. spiral filan taktırın yada hap kullanın her ay stres yapmamış olursunuz gebelik istemediğinizi yazmışsınız da o sebeple söylüyorum lütfen yanlış anlamayın
valla benim hem spriralim vardı hemde eşin korunuyordu hiç hamile kalırım problemim olmamıştı sonra ikinciyi istedik olmadı en son tüp bebek yaptırdık o ayrıYok neden yanlış anliyim spriale güvenmiyorum annem spriale varken gebe kalmış doğum yaptığında sprialle birlikte kardeşim doğmuşoyuzden Güvenmiyorum çocuklarim en buyuk 12 ortanca 11 en küçük 3 yaşında
Yani orası öyle benim sprial varken hamile kalan bi tanıdığım var bidevalla benim hem spriralim vardı hemde eşin korunuyordu hiç hamile kalırım problemim olmamıştı sonra ikinciyi istedik olmadı en son tüp bebek yaptırdık o ayrıbazende abartmamak lazım o ayrı ama her ay hamileymiyim şüphesinden iyi
En iyisi tupleri bağlatmak galibaYani orası öyle benim sprial varken hamile kalan bi tanıdığım var bideondan bana güvenilir gelmiyor
Pembe test önce negatif ben sağlık ocagona gittim kan verdim yarım saat icinde çok hafiften belirdiBu arada kızlar son yaptığım testlerin hepsni atacağım şimdi en alttakı ikisini bugün yaptım
Ay pardon pembe değilPembe test önce negatif ben sağlık ocagona gittim kan verdim yarım saat icinde çok hafiften belirdi
üattekiler erken gebelik mi onlarda çıkmış çift çizgi bide başka markanın erken gebelik testini yapsaydınız. aman boşverin yapmayın artık kan sonucuna bakın tekrar yoksa yoktur söktürücü hap alıp içinPembe test önce negatif ben sağlık ocagona gittim kan verdim yarım saat icinde çok hafiften belirdi
aynen 3 çocuk var zaten bağlatın istemiyorsanız çocukEn iyisi tupleri bağlatmak galiba
Yok canım istemiyoruz açıkçası bu gidişle öyle yapacam vallaaynen 3 çocuk var zaten bağlatın istemiyorsanız çocuk
Kan sonucun çıksın bakalım da ona göre bi korunma yöntemi yaptircam doktor hangisini uygun görürseYok canım istemiyoruz açıkçası bu gidişle öyle yapacam valla
çıktı mı sonucunuzKan sonucun çıksın bakalım da ona göre bi korunma yöntemi yaptircam doktor hangisini uygun görürse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?