yardım edin lütfen.

inşallah... sölediklerinizin hepsini dikkate alıcam..çok sağolun...
bir daha görüşme sakın.hayatın sonu deil.yoluna bak .sakın yalvaryımpeşinden koşuyım deme.seni kullanır.bir dahada dönüşü olmaz.kendine gel hemen ve hayatına devam et bence
inşalaah..
herkese ders olsun..
namus bacak arasında değil merak etme seni sen olduğun için seven bir erkek bulursun..
unutmaya çalış onu...gururlu olursan belki hatasını anlar..ha ben olsam hatasını anlasa bile dönmezdim o ayrı..
çok teşekkür ederim ilginize..ben de dönmicem inşallah..
anlayamadım işte...ama artık çok geçç..
bu kadar kolay olmamalı bi erkeğe teslim olmak
evlenmeden olmaz lafı ne kadarda doğruymuş şimdi daha çok hak verdim
yapacak bişi yok bundan sonrası için önüne iyi bak öle herkesede inanma
ben de ama çok geç..
almak istediğini almış ve bitmiş yazık olmuş sana ya üzüldüm..sakın peşine gitme
gitmicem..
çok teşekkür ederim benmle ilgilendiğiniz için..o kadar moral verdiniz ki bana anlatamam..çok çok sağolun...inanın çok duyugulandım...

çok teşekkür ederim...içimi rahatlattığınız ve ilgilendiğiniz için.. çok sağolun.

Keşke kızlar , böyle ille de cinsellik peşinde koşan , ısrar eden dangalaklara kanmasalar.
Bu konuda ısrar ediyorsa, zaten kendini belli ediyor demektir.
Şu saatten sonra yapılacak birşey yok.
Karşı tarafa yalvarmanın anlamı da yok.
Hayatın sonu da değil.
Kendine zaman tanı, bunları sana yaşatan insandan hayır yok zaten.
Zamanı gelince seni sen olduğun için kabullenecek, değer verecek biri çıkacaktr inş.

ya vestiyere çantamı teslim ediyosunuz anlamıyorum ki, kendimi teslim ettim falan yazmışsın
eğer bi beraberlik olacaksa nasılsa evlencez diye değil, ikinizde birbirinizi sevdiğiniz için olmalıydı
sende istemişsin ki bu olay gerçekleşmiş, pişman olacağın şeyi baştan yapmasaydın keşke
ama olan olmuş, türk filmlerindeki bu durum karşında gibi dünyan yıkılmaz merak etme, hayat akmaya devam ediyor, bence hayatına devam et ve bi daha ilişkilerinde evliliğe endexli olma, karşılıklı sevgi ve saygıya endexli ol, zaten bunun sonucunda güzel bi evlilik gelecektir.

alkisalkisalkis katılıyorum..

umarım...ama insanın gözü çok kör oluyo maaleseff..

inşallah.

Kendini asla kötü hissetme !!!
Asla pişman olma!!
Sevdim dedin.
Sevdin asıktın yaptın.
Cinsellik yalnız erkekler için değildir.
Bu bir hata degil.
Acıkca yüreklilikle sevdim yaptım diyebilmelisin.
Seni cok iyi anlıyorum. ama bu sorun olmamalı.

Bu kadar sorun yapma...sonucta istedigin,sevdigin kisi ile beraber olmussun...

Yanlis kisiymis o ayri bi konu ama artik ne ara ne de sor...

Yasanicakmis yasamissin sakin pisman olma...

sanırım muhafazakar ve tutucu birisin bu yüzden seni teselli etmekle ugraşmıycam nasıl olsa anlamıycaksın.
yapman gereken şu:
o halde yeni kocana gerçeği saklıycaksın. yıkanırken kazayla zarım yırtıldı falan de.

Bu kadar sorun yapma...sonucta istedigin,sevdigin kisi ile beraber olmussun...

Yanlis kisiymis o ayri bi konu ama artik ne ara ne de sor...

Yasanicakmis yasamissin sakin pisman olma...

ben açıkçası sevvgilisiyle beraber oldugu için pişman olan bir kıza böyle yazmıştım bi keresinde destek olmak için
kız bana ne dese beğenirsin:
"ben evlilik olmadan cinselliği ahlaksızlık olarak görüyorum, zina günahtır" demesin mi
hem yatıyo sevgilisiyle hem de bana kızıyo GÜNAHKAR!!! falan diye.
o işi sen yaptın yani... ben yapmadım. madem günah onu yaparken düşünücektin.
o olaya çok sinir oldugum için bundan ilişkiye girip pişman olan bütün kızlara vah vah git diktir diyorum.

Hangı erkek ınanır?
Ustelık ınanacak bır saf! bulunsa dahı,
durust olmak gerekmez mı?
Hele boyle bır mevzuda.
Sonra bır omur boyu, 'onu aldattım, ona yalan soyledım' psıkolojısı ıle yasamak daha mı dogru?
Bılemıyorum.

bencede.. vereliniortak

kandırmayı bu kız da istemez elbet
ama ya kıza şiddet uygulamaya kalkarlarsa?
kızı bunalıma iterlerse?
bu durumda hala erkeği savunmak doğru mu?

kandırmayı bu kız da istemez elbet
ama ya kıza şiddet uygulamaya kalkarlarsa?
kızı bunalıma iterlerse?
bu durumda hala erkeği savunmak doğru mu?

Farazı olacak,
bır adamı sevdı bu kız dıyelım.
Adamda kızı.
Nıyetlerı cıddı, kız bunu sezdıgı an alacak karsısına sevdıcegını,
'bak' dıyecek, 'durum boyle, ben kotu bır tecrube yasadım'
Adamın bu durumda kızı dovmeye ne hakkı var?
ıstemıyorsa alır ceketını, cıkar gıder kızın hayatından
Yok ıstıyorsa, evlenırler, mesut mutlu olurlar.
Bu mevzuda boylece anılarda kalır.

Bu arada erkegı savunmuyorum.
Dahası kımseyı savunmuyorum.
Ben sadece bu gıbı cıddı mevzularda durust olunmasından yanayım.
Pembe yalanlarımız olmustur elbet,
zararsız, yuzlestıgımızde yanaklarımızı hafıften kızartan.
Fakat soz konusu dolaylı olarak dahı olsa, bır kısıyı aldatmaktır.
Ben buna karsıyım.

Gündüz kandilini hazırlamayan, gece karanlığa razı demektir.
Eğer bu olay yaşayış şeklinize, bakış açınıza, yoğrulduğunuz hamura ters bir şeyse temkinli olacaktınız.
Bir şeyi yapmanızın tek sebebi kendi isteğiniz olacaktı.
Ama geriye bakarak yaşanmaz, bunlar almanız gereken dersler.
Şimdi önünüzde yeni günler, henüz başlanmamış bir hayat var.
Bu hayatın direksiyonunda siz varsınız, nasıl isterseniz o şekilde yönlendireceksiniz.
O kişi kendisini belli etmiş, onunla bir gelecek için zorlamak sadece sizi negatif yöne sürükler.
Bundan sonra yapacağınız şey, sadece yaşamaya devam etmek,
Dün, dünde kaldı, arada kitap gibi açıp bakın, aldığınız dersleri gözden geçirin, eviniz gibi orda yaşamayın.
Hayatınıza giren erkekler de bunu kabul edemeyecek erkeklerse, zaten yalanla örtmeye çalışsanız da daha büyük gerilimlere yol açarsınız.
O yüzden iyi-kötü doğru-yanlış size ait herşeyin arkasında durun.

ilk mesaj ve böyle bir konu CADIARZU düsündürücüüü
ne tür bi yardim bekliyosun :uhm: sana nasil yardim edebiliriz ben onu anlamadim fisfisfis

bu erkekler hep böle önce koruma altına alırlar sonra çok sevdiklerini sölerler sonra hayal kurdururlar ama istedikleri oluncada elindesindir artık vazgeçerler hamurumu bozuk ne bunnların..!!! hayatta herşey tecrübedir acıları yaşarken zordur ama ilersi için daha güçlü olmanı sağlar sende hayatı erkekleri bi nebzede olsa tanımış oldun canım bundan sonra inanmazsın biraz zor seversin ama karşılarında güçlü olursun aynı hataya sakın bidaha düşme canım.

cnm benim daha 17 yaşındaymışsın bunları yaşaman için çok küçük yaşta sayılırsın şunu söyleyim eger bir erkek evlenecekse evlenmeden önce bana teslim ol demez yerini ve zamanını bilir bu şerefsiz uçkuru peşinde gezen abazanın tekiymiş yaşın küçük oldugu için anlayamamışsın sanırım çok üzüldüm durumuna dilerim hayatında hep mutlu olursun bu sorunuda halledersin

insanmi bu simdi ??yaptigi insanliga sigarmi ??adamda vicdan diye birsey yok bir kere
pesinden kossan ne olcak adamin egosunu sisirmis olursun ...:1closedeyes:
adamin verdigi güven sifir birak allahindan bulsun

evlenmeye karar verirsen eşine söylemen gerekir bence.
bi tanıdığımızın kızını bu zar meselesi yüzünden düğünün ertesi günü geri gönderdiler sonra da babası kalp krizi geçirdi kızın.
ailen de muhafazakar bi aile sanırım. söyleyemezsen mecburen diktiriceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…