• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lutfen...

azire

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
36
1
6
35
İstanbul
Mrb arkadaslar ben hatrlarsaniz bosanma nedenimi yazmistim daha once.. cok sikintilar cektim.. daha yasim 23 ve 3 yıldır ayriyim resmen. 3 yasinda kizim var. Ve ben evlenmek istiyorum artik. Cunki aile yaninda cok zor. Ama nedense insanlarda cocuklu kadina fazlalik gozuylemi bakiliyor bilmiyorum kimse bana evlilik gozuyle bakmiyor. Ustelik bakimli becerikli goze carpan biriyim. Cevremdekiler de artk bana istenilmeyen insan gozuyle bakiyor sanki.. sebebini anlayamiyorum.. ve zaten beni isteyen kizimida kabul etcek. Etmeyenle isim olmaz tabiki. Kizim olmadan asla. Ama boyle oluncada uzuluyorum kendimi kotu hissediyorum 3 yıldır neden kimse yanasmiyor. Yardim edin lutfen sizce yanlismi düşünüyorum.

Mrb arkadaslar ben hatrlarsaniz bosanma nedenimi yazmistim daha once.. cok sikintilar cektim.. daha yasim 23 ve 3 yıldır ayriyim resmen. 3 yasinda kizim var. Ve ben evlenmek istiyorum artik. Cunki aile yaninda cok zor. Ama nedense insanlarda cocuklu kadina fazlalik gozuylemi bakiliyor bilmiyorum kimse bana evlilik gozuyle bakmiyor. Ustelik bakimli becerikli goze carpan biriyim. Cevremdekiler de artk bana istenilmeyen insan gozuyle bakiyor sanki.. sebebini anlayamiyorum.. ve zaten beni isteyen kizimida kabul etcek. Etmeyenle isim olmaz tabiki. Kizim olmadan asla. Ama boyle oluncada uzuluyorum kendimi kotu hissediyorum 3 yıldır neden kimse yanasmiyor. Yardim edin lutfen sizce yanlismi düşünüyorum.

Canım ya çok erken yaşta evlenip çok zorluklar çekmişsin. Mutlu bir yuva kurmak istemen çok doğal çünkü daha çok gençsin. Ama karşına bir talibin çıksa bile acele etme derin ben. Çünkü senin bir çocuğun var herşeyden önce onu düşünmen gerekiyor aile yanında zor demişsin. Eğer sırf bu yüzden aile yanından kurtulmak için evlenirsen hata edersin. Bence senin evlilikten önce çocuğunla kendi hayatını kurman gerekiyor. Ev ev üstüne olmaz demişler sen çocuğunla bir ailesin artık. Bİr şekilde kendi hayatını kurup kendi ayakların üstünde durduktan sonra evliliği düşünmelisin

neden çevren seni istenmeyen gözüyle görsünki sana öyle gelmiştir
mutlu bi evlilik şu bu diyorsunda belki hakkında hayırlısı
bidaha evlenmemenindir
acele etme cnm ya
çocuguna yazık

evlenmek ıcın cok erken degıl mı bıraz hayatını yasamalısın bence

mrb arkadaslar ben hatrlarsaniz bosanma nedenimi yazmistim daha once.. Cok sikintilar cektim.. Daha yasim 23 ve 3 yıldır ayriyim resmen. 3 yasinda kizim var. Ve ben evlenmek istiyorum artik. Cunki aile yaninda cok zor. Ama nedense insanlarda cocuklu kadina fazlalik gozuylemi bakiliyor bilmiyorum kimse bana evlilik gozuyle bakmiyor. Ustelik bakimli becerikli goze carpan biriyim. Cevremdekiler de artk bana istenilmeyen insan gozuyle bakiyor sanki.. Sebebini anlayamiyorum.. Ve zaten beni isteyen kizimida kabul etcek. Etmeyenle isim olmaz tabiki. Kizim olmadan asla. Ama boyle oluncada uzuluyorum kendimi kotu hissediyorum 3 yıldır neden kimse yanasmiyor. Yardim edin lutfen sizce yanlismi düşünüyorum.

yeniden evlenmek için bence çok erken
eğer çalışıyorsan kızınla ye iç gez
30lu yaşlar suya mı düştü

bekar çok alımlı becerikli insanlar bile ince leyip sık dokuyo uzun zaman evlenmiyolar. sizin birde çocuğunuz var kötü bir deneyiminiz var 3 yıl okadarda uzun bir zaman değil yani. artık kendinize iyi bir eş değil çocuğunuzada iyi bir örnek baba yada abi bulmanız gerekecek. herşey nasip kısmet.

evliliği ailenin yanından kurtulmak için istiyorsan acele etme.. senin yavrun var sen aşk evliliğinden ziyade şimdi mantık evliliğini düşünmen gerekiyor..
bizler bir yere kadar kendimizi düşünebiliriz bir yerden sonra yavrularımızın geleceği, düzeni, alışkanlıkları öncelikli olmalı...
elbet seninde karşına iyi birileri çıkacaktır..
acele etme yavrunla huzuru mutluluğu yaşamaya bak.. evlilik nasılsa olur kaçırdığın bu hayat yeniden sana gelmez...

bence biraz daha zaman lazım sana...
yaşın çok genç daha..
üselik bi tecrüben var acele edipte aynı hataya ikinci kez düşme sakın...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni...

Sırf ailenle yaşadığın problemler yüzünden evlenmeyi düşünmen bana çok mantıklı gelmedi. Sırf bu yüzden evlenirsen büyük ihtimalle ilk evliliğin gibi olur sonu. Evlenmiş olmak için sakın evlenme. Çalışıyor musun bilmiyorum ama kızınla kendine yeni bir düzen kurabilirsin. İş hayatına atılabilirsin. Yaşın çok genç.

bir yanlışı başka bir yanlışla telafi etme lütfen,dur bir nefes al,kendini topla,evlilik her zaman olur,çocuklu boşanmış olsan da olur ama önemlı olan sağlam olması,herkes herşeye zamanla alışır merak etme,ailenin yanlarında kalmaya da alışacaktır,takma kafana..

bir kere neden fazlalık olasın ki herkesin yaşayabileceği bir şey. her evlilik filmlerdeki gibi olmuyor maalesef..
evlendikten sonra aile yanında olmanın zorluklarını tahmin edebiliyorum. ben olsam ailemin yanına dönmezdim. kendi başına ev tutsan altından kalkabilir misin?
kalkamam diyorsan sabret. sen doğru olduğun sürece ve doğru yaşadığın sürece, Allah karşına doğru insanı çıkaracaktır. sabır da bir sınavdır..

Yorumlariniz icin tesekur ederim gercekten iyi geliyor bende oyle acele etmek istemiyorum. Ama cevreninde etkisi oluyor iste. Yok eski esim evlenmis yuva kurmus ben omur boyu onun yasinimi tutcakmisim devamli akrabalarim bunu hatirlatip yuzume vuruyolar bunaliyorum. Calisiyorum kizima cok iyi bakabiliyorum cok sukur ailemin ve cevremin baskisi beni bunaltiyor iste.

Back
X